Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@janickalili Tripple testy mi robila moja gyn.Neplati sa nic,je to v ramci poradne.Plati sa za trisomy testy ale tie som si ja nedala robit.Cakala som na vysledky a podla toho by som sa zariadila.Asi sa ti uz skoncia postupne nevolnosti,pisu ze uz v tom 4 mesiaci to ustupuje.Ale ako komu.Mne nebolo velmi zle,mala som dni kedy mi bolo na zvracanie ale nic som nezvracala.Tak ja som pekne na seba naberala,co ma moc netesilo lebo zas som sa ani neprejedala.
Mne povedala gyn.ze asi chlapec ale potvrdi mi to az Grochal,my ideme 26.10.Ty budes vediet skor🙂potom daj vediet.Tiez sa nevieme dockat,aj ked je nam jedno hlavna vec ze budeme mat babo nech je len zdrave,ale kvoli vybavicke chcem vediet.A do poradne ides kedy?Medzi nami je jeden den co som pozerala na tom pocitatdle tu na MK🙂
Ahojte,aj u mna vsetko o.k.
31.10.idem na tripple testy.
@katka8817 pytala som sa dr. ci uz som za najhorsim rizikom (som v 13tt) tak ma schladila,ze u dvojcetnych tehotenstiev je riziko stale.
Po poradni som spala a potom pracovala az do teraz,tak si idem dat ovocie a posediet s manzelom. Majte pekny vecer.
Adkaaa uplne super,ze mas testy negativne!!! Ako vravis uz len toho 26.a bude pokoj na dusi 🙂
@ivankalaco ako sa mas ty ?? Mala si teraz niekedy svadbu,tak si asi niekde na honeymoon,ked sa neozyvas 🙂
@babikadaska Veru zakladatelka temy sa tu davno neozvala,co ma nove ako pokracuje v tehulkovani🙂.Budeme cakat po medovych radovankach sa mozno ozve.
Inak som sa smiala sama zo seba,som pozerala asi pol minuty ze co si to napisala babikadaska,asi si sa pomylila az potom mi to docvaklo ked som si to prelozila😀😀😀moja tehotenska demenecia
@adkaaa chcela som najprv napisat libanky,ale honeymoon mi prislo viac cool :D :D
Ahojte baby konecne som sa sem dostala.
Rano teda screening,vsetko je uplne v poriadku,NT 1,38 takze uplne v norme, vsetky organy o.k. vylucil aj razstep,srdce je vporiadku. pred chvilou mi prisli vysledky z krvi - riziko takmer ziadne,vsetko o.k. nevladzem sa inak vyjadrit ako slovnym.spohenim o.k.,lebo som sla potom s manzelom oslavit na obed a potom do prace az teraz som skoncila. Este som musela dosoferovat domov a uz pijem cajik a vytesujem sa. A na zaver 🙂 bolo pekne vidno pohlavia a budeme mat chlapceka a dievcatko 🙂 som cely den jak naspeedovana, uz viem,ako ste sa citili,ked vam povedali dobre vysledky 🙂 dnes som 13+3 a termin porodu urcil na 12.4.2019.
Objednala som sa rovno na druhy ultrazvuk v 21.tyzdni. sprava konci STOP
@adkaaa chlapceka
@katka8817 dievcatka a ja aj aj,no pekne sa nam dari 🙂
Inak ja som letela z ordinacie cela stastna a doktor za mnou krici:pockajte este,sprava a fotka. Tak sa vratim a on:uz letite nakupovat. A ja: nieee ja este nebudem nakupovat,ja pockam. A doktor: to vravi kazda. A moj manzel a doktor smiech. 😃 tak priznajte uz nakupujete ?? Adka viem ze ty nieco malo si uz neodolala,ale pokracuje to ? 😃
Dievcata a naco je dobry tripple test,ked nam tento biochemicky screening vysiel v poriadku ?aj krvne testy ?
@babikadaska Ahoj, tak to som veľmi rada, že je všetko v poriadku, tiež nechápem načo je ten triple test, tiež som zvedavá aký budem mať výsledok, keď screening dopadol super. Teším sa spolu s tebou, že budeš mať párik, hlavne nech sú detičky zdravé. Mne dnes akosi nebolo dobre, bolelo ma brucho a tvrdlo, tak som si utekala kúpiť magnézium a teraz ležím s vyloženými nohami. Inak stále by som jedla dookola hrozno, grep, kiwi a zeleninový šalát, mäsa sa mi vôbec nežiada.
@babikadaska Ahoj,tak super spravy ze je vsetko v poriadku,tesime sa s tebou.A krasne ze parik, budes moct zacat nakupovat aj take aj take,nebude ti luto ked sa ti bude nieco viac pacit pre dievcatko a opacne.
Tiez neviem naco tie tripple testy,pre mna osobne si myslim ze biznis na peniazky ale je to na kazdej mamicke.Mne keby vysli zle vysledky tak si to dam ale kedze mam dobre tak neriesim.Este netrpezlivo cakam na vyjadrenie dr.Grochala a uz budem kludna.
Ja uz mam nieco nakupene ale nie je toho az tak vela.Bola som v pondelok pozerat kociky,a vcera som zistila ze ten co sa mi paci asi nemestime do auta.A auto menit nebudeme ked sme minuly rok kupovali nove☹Budem musiet najst nieco ako ma moj brat ten som napratala do kufra na milimeter.A kupila som uz vanicku ale len preto ze som mala na navsteve 3mesacnu neterku a bolo ju treba okupat.Mohli sme ju aj vo velkej vani ale ved by som ju kupovala tak ci tak za par mesiacov.A znova nieake body som nakupila ale uz vazne stopka kym sa nepotvrdi pohlavie.A vy ste ako na tom s nakupovanim?
Mne urobi este svagrinka zoznam co vsetko dostaneme,tak uvidime co budeme dokupovat
@adkaaa Jasne že dám vedieť , podelím sa svami o našu radosť keď dorazíte od Dr Grochala, ano medzi nami je denne deň rozdiel 🙂ty si išla na vklad deň po mne
@katka8817 uz ti je lepsie ?? Maso ani mne teraz nejak nechuti.... vysledky z tripple budes mat kedy?
@adkaaa ja este nekupujem vobec vobec vobec nic. Vela veci dostaneme,potom podokupujem co bude chybat. a nabytok bude na mieru vyrabat manzel,asi po vianociach.
Baby mam sa dobre, chodim uz do prace, cez vikend som bola s manzelom v zahranici. Myslim na vas 🙂 brusko uz mam riadne,a vy ??? Dufam ze tiez u vas vsetko o.k. a uzivate si 🙂
@babikadaska Ahoj,som rada ze si fit a mozes pracovat.Len si este uzivaj cesty kym sa ti da😉A brusko nech ti krasne rastie.🤰
Ja sa tiez citim dobre,su dni ze by som aj isla do prace ale potom pride taky ako napr.vcera ze som spala a spala.Dnes som vstala zas s energiou na rozdavanie.😀Budem mat navstevu tak idem rychlo upiect kysnute buchticky🙂.Zajtra idem na kontrolu na hematologiu,tak kym budem cakat na vysledky pojdem na nakupy trochu.Uz sa vidim ako budem zas pozerat po detskych vecickach😀
Tak sa drzte a prijemne tehulkovanie.Inak ja dnes koncim 4 mesiac 17+5,zajtra ze 5❤,neveriiim ako to rychlo letiii.
@babikadaska Ahojte maminy, ja sa mám tiež celkom dobre, dnes ideme pre postieľku, zatiaľ kupujem len jednu na začiatok a potom po 2-3 mesiacoch, keď budú mať detičky dokúpime aj druhú. Volala som dnes sestričke o výsledky triple testov, jupíííííííí je to negatívne, všetko v poriadku, tak ma čaká 31.10 poradňa a 7. 11. morfologický ultrazvuk.
@katka8817 Ahoj tak super spravicky ked je vsetko v poriadku,tesime sa s tebou.A drzime palceky aj nadalej,nech je vzdy na kazdej kontrole vsetko v poriadku.😘
Jeeeej uz pre postielku😍😍😍,to je az neuveritelne ako to ide rychlo.Samozrejme ze ti staci jedna na zaciatok,ja by som to tiez tak riesila keby mame dvojicky.Ved sa v pohode zmestia🙂🙂
Konečne cítim prvé kopančeky našich dvojičiek, dnes som 17+3
Ahojte baby ,tak že dnešný prenatalny ultrazvuk v 20tt u Dr Grochala dopadol klop klop dobre, čakáme dievčatko na 100% 🤗
@janickalili Ahoj tesime sa z dobrych sprav a gratulujem k dievcatku. Ja dnes poradna ale ani sono mi nerobila len kontrolovala krcok a brucho a moje nohy s krcovou zilou. Poslala ma na infektologiu kvoli prekonanej toxoplasme, vraj pre istotu. Ja idem v piatok Grochalovi tak sono mi urobi on.
@adkaaa ahoj , ďakujem 🤗 ja mám tiež krčovu žilu 😕 vie ma niekedy potrápiť,mne ju kontroluje Dr. na hematologii lebo pred otehotnením som mala nábeh na trombozu, pichala som si Flaxiparin 0,3 počas stimulácie , teraz som prešla cca 2 týždne na clexane 0,4 tak to je iný masaker 😂😂 ta ihla vysteli jak šíp pri konci🙈 Piatok mám poradňu tiež necakam že mi spraví ultrazvuk , možno preletí po brušku jak Superman 😃 už cítiš nejaké pohyby? Moja slečna už začala pomali kopkať 🙂 je to krásny pocit 🤗
Ja som o nej na hematologii ani nehovorila, asi by som mala?Chcela som si to dat teraz na jesen do poriadku ale kedze som ostala tehu tak sa mi to nepodari. Aj sa bojim lebo to mam dedicne, dedkovi odrezali nohu kvoli zilam.Tiez picham Clexane a metlickove zilky sa mi zdaju lepsie.Ja este kopanceky necitim len take steklenie-chvenie sem tam. Ale cez angelsound pocujem ze tam tancuje.
@adkaaa ja to mám tiež dedične mama tiež mala babka aj druha babka 😕 dúfam to nezdedi aj moja dcéra, podľa mna by si to mala povedať na hematologii,pred ivf som brala lieky na riedenie krvy a opuch,dosť často ma bolela žila až tak že už som nevedela kam si ju mám strčiť 😖žiadne lieky od bolesti nepomáhali len krém Lioton , ten môžem len odporučiť ,mna trápi len jedna hrubá žila ktorá sa tiahne od kotnika po koleno z vnútornej strany,tiež som rozmýšľala keby nám nevyšlo 1 ivf tak si dám tiež na jeseň do poriadku nohu aby snou bol už pokoj
@janickalili Sa tesim na piatok.... Fotku asi vykukam, malinka je krasna.
@janickalili Este som sa zabudla spytat, ked si sa objednavala tak si co povedala ze na 3D alebo co? Ja som povedala ze na 4D, dufam ze v tom je zahrnute vsetko premeranie. Kolko ste platili? My by sme mali 70€
@adkaaa kukla som si na ich stránke aké ultrazvuky robí , ja som sa objednala na prenatalny ultrazvuk v 2 trimestri tam je všetko popísané čo všetko mu bude pozerať, mne inde sestrička povedala že 4D je len že ho zvonka popozerá, tu jej pozrel mozog, srdiečko,chrbticu, vnútri v brušku či ma všetko v norme obličky atd a nakoniec z vonka a to už prepol na 4D a spravil fotku, my sme platili 70€ za ultrazvuk a fotka 5€, nezabudni si zobrať tehotenskú knizku ja ju nosím všade zo sebou. Odfotila som cenik
@janickalili Dakujem krasne,myslim ze ked mi povedali ze 70 eur tak to bude vsetko merat.Poviem mu to hned na zaciatku ze chcem vsetko premerat a nech potom robi co chce🙂Myslim ze s tym nebudem problem.Ved dam potom vediet, len dufam ze sa pripojim na wifi niekde lebo ideme hned odtial na pobyt na Oravu a moje data v mobile su minute😢Vcera vecer som pocuvala cez angelsound,mala som pocit ze som trafila presne na srdiecko este takto hlasno som ho nepocula,musela som stisit zvuk co mi to v usiach bubnovalo❤❤❤a stale so tocilo,som citila ze su to pohyby lebo ked som citila mrvenie v brusku tak som to aj pocula ze sa prekruca drobcek nas😍😍😍
Ahojte tak aj za nas sono u Dr. Grochala na jednotu . Podla neho cakame zdrave babatko. Trosku nas potrapilo kym sa otocilo aby ho mohol doktor pomerat, ale vysledok stal za to.Musela som dve hodiny chodit a potom asi na stvrty krat mohol merat.Bude to dievcatko, trosku nas to prekvapilo lebo moja gyn.videla pipika. Uz sme boli v tom ze chlapec a bum.Hlavne nech je zdrave.

Ahojte, dnešná poradňa dopadla super, bábätká sa majú dobre, pekné rastú a hýbu sa o 106, odber na triple test mám v pondelok a poradňa koncom mesiaca.