Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@adkaaa ako to ide ?? Zotavujes sa? Si s malickou na izbe ?
@katka8817 Ďakujem.. teším sa..

@adkaaa gratulujem 🤗 mala je nádherná🥰🥰 , veľa zdravia Vám prajem 🥰
@janickalili Dakujem velmi pekne aj tvoja je nadherna!!!Pekne nam ich namiesali😍😍
@cuttina Dakujem krasne,veru uplne normalna vaha.Tie sona a merania su ozaj len odhadom,ked som bola uz na prijme tak ma prisiel pozriet primar,keby nebola vypisana v pocitaci uz sprava o prijme a tam sekcia tak to urcite rusi a idu vyvolavat.Povedal mi ze by som to bez problemov porodila a ze je velmi zvedavy ake bude dieta velke,ked ma tak plasili...To je tak ked ta zakazdym iny lekar prezera.Ale uz je ako je a ja som stastna ze to mam za sebou.Primar mi nakoniec robil aj sekciu,tak som spokojna vraj ma peknu robotu jazvy ako vlasok robi,tak uvidim ako sa popasoval s tou mojou.
@babikadaska Daska a ty ako moja?Este nic?My sme uz doma, mame za sebou aj navstevu pediatricky.Tam som bola uplne hlavou mimo,vela informacii naraz mi povedali nestihala som registrovat lebo mala tam vrieskala co bola akurat hladna.Aj knizku malinkej sme bud stratili hned alebo tam ostala😀😀😀Doma vcera katastrofa,som uz bola zufala lebo v nemocnici bola najlepsie babo a doma vymenena.Ale zvladli sme prvu noc a budeme si zvykat dalej.Mliecko sa mi zial zatial nevytvorilo,tak sme na um.aspon viem kolko spapa a kolko asi cca vydzri s plnym bruskom.Lahsie si urobime rezim aj ked po kojeni som velmi tuzila.Este davam malilinku nadej,lebo dnes som mala male flaky na koseli,tak mozno este pride.
Tebe drzim palce,a budem cakat kedy pridu prve spravy o tvojich laskach.Aj ked uz je pravda ze casu na pc je malo,sem tam mrknem.
@adkaaamy stale cakame uz 11 den bez krcka a otvorena... lekari nechapu. Ani ja.
Joj tak uz ste doma ❤❤❤ uplne chapem ,ze teraz uz nebude cas vypisovat na konika ! Ja som sa tu registrovala kvoli krateniu casu, skusenostiam a podpore pri umelom oplodneni a tehotenstve, inak nie som fanusik televizie a vypisovania/chatovania/facebooku atd. Ciel som uz skoro dosiahla, potom sa budem zase venovat konecne hlavne 2 detom a psom :D
Laktacia po planovanom cisarskom nastupuje neskor,ved to ti urcite povedali, tak nadej je stale. Na kurze kojenia nam.hovorili,ze stale treba prikladat a byt vela skin to skin s babatkom a to pomoze vyplavit oxytocin a prolaktin a potom mlieko... bodaj by to tak bolo 🙂 pediatricka prosim ta bola u vas doma alebo ste sli k nej ?
@adkaaa veru 🙂 úplne dokonale nám ich namiešali 😃
@babikadaska My sme sa objednali na presnu hodinu,ked nas prepustili mali sme to po ceste.Neviem vobec ci by prisla k nam domov,viem ze niektore chodia.Ma to trosku dalej k nam.Lebo ja som do nasho obvodu nechcela ist,najskor ze pojdeme k nam,co by bolo pesi 3 min.ale ta dr.sa mi nepozdavala.A bola dlhdobo pn,asi este aj je.A nik nevedel povedat ci este nastupi.Tak drzim palce,aby sa to cim skor uz spustilo a konecen drzala v naruci svoje babatka.❤
Ahojte, je tu niektora cakatelka, ktora prenasa? Ja som mala TP 22.3. a stale nic 😏
Dvojicky su na svete.
3 .1 kg kazde.
Prirodzene, bez nastrihu, male poranenie 3 stehy.
Rodit som zacala o 17.30 a o 3:00 rano bol uspesny koniec.
Otvorila som sa sama na 10 cm. Potom mi museli dat trochu oxytocinu,lebo uz som bola vycerpana. Dievcatko vyslo na 4 zatlacenia. Chlapcek za nim o 10 min na 1 zatlacenie.
Teraz idem kojit a odpocivat. Manzel je so mnou a pomaha mi.
@babikadaska Gratulujem 🙂

@babikadaska gratulujem a veľa zdravia prajem všetkým
@babikadaska gratulka 🧡
@babikadaska super gratulujem
@babikadaska uzasne si to zvladla, na to, ze to dvojky, klobuk dole! Sikulka. 😊 Krasne su❤️, velka gratulacia a uzivaj! 😊🎉
@babikadaska Z celeho srdiecka gratulujem!!! Si sikulka ako si to krasne zvladla. Vela zdravicka prajem!!! Foto nas potesi
Baby ako sa vam dari ?? My vsetko super,krasne sme sa s dvojickami zzili. Vyse tyzdna vsak trapi dceru nejedenie,skoncili sme aj na v nemocnici pre dehydrataciu..teraz sa trapime a bojujeme o kazdy mililiter vypitej tekutiny :/ bud je to dojcensky strajk ale pojdeme aj na nejake vysetrenia ....
@babikadaska Ahoj,to ma mrzí, nech ste čím skôr fit, nám sa darí super, dievčatá pekne rastú, priberajú, pomaly sa začínajú otáčať na bok, v postieľke sa vždy krútia, inak sú stále vysmiate, málo čo plačkajú, sú zlatunké a dobručké, zaspia mi hocikde bez problémov. Začínajú pomaly bľabotať, v noci sa mi budia už iba 1x, aj to sa už nebudia naraz spolu, čo je lepšie, lebo už sú ťažké a ľahšie mi je obsluhovať každú zvlášť, stále ich pusinkujem, lebo sú na zožratie, očkovanie už máme za sebou
@babikadaska
@katka8817
Ahojte maminky!!!
V prvom rade sa vam klaniam,ze zvladate dvojky lebo ja chytam stavy zufalstva kolkokrat z jednej,ale aj tak ju lubim nadovsetko.
Daska tak to mi je luto ze ste v nemocnici,dufam ze sa cim skor rozpapka a bude vsetko o.k.V tom teple sme aj my strajkovali s jedenim aj este sem tam nespapa vsetko ale vela cajiku vypije od smadu.Potom daj vediet co na vysetreniach,drzim palce.
Katka su prekrasne a super ze uz ste aj po ockovani.ako to znasali,mali ste teploty?
Ozaj aj ste davali rotavirusy?
Nas caka ockovanie v utorok,uz sme mali mat po ale doktorka bola dlhsie pn ako planovala tak nam odlozili.Prvu davku Rotatequ ale mame za sebou,vecer boli silne place a krce,ale to som pripisovala aj k tomu ze my s muzom sme mali dva dni predtym virus,ja som bola na infuzkach,ci nahodou nechytila aj ona nieco od nas a telicko bojovalo s vakcinou.Aj ked sme sa od nej izolovali,mohla kludne aj ona byt trosku nakazena.No a vcera sme absolvovali kardiologiu,lebo bola zachytena selest nasou obvodnou doktorkou .Ona vzdy posle pre istotu k odbornikovi ako by mala zanedbat,no nastastie mame vsetko v poriadku.Okrem toho sme mali uz aj zapal v usku a strihanie uzdicky na jazyku.
Rychlo to leti,rastie pred ocami .Estelen taky kustek to bol a teraz uz riadna baba

Dakujem vam vsetkym z celeho srdiecka!!!