icon

Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

susinka2901
autor
25. jún 2018

@vyhuelka čo ti poviem ja som nevedela či sa smiať či plakať. 😂 A keď som volala mužovi tak mu vravím,že láska príprav sa nato,že možno budeme mať 2 detičky naraz. 😂Povedal,že to musí rozdychat. 😂 Mne odľahlo hlavne,že babo je tam kde má byť a či budú 2 uvidíme o týždeň. 😉 Čiže ja som potom tie dni zle rátala. Lebo ja som to od poslednej menštruácie. A on od vkladu+ tých 5 dní(PK) čiže to sedí tak ako on rátal. vklad bol 28.5. Dnes som ešte teda,len niečo po 5TT. 😉 Tak drz palce aj naďalej. 👣😘✊

riona
25. jún 2018

@susinka2901 parada tesim sa s tebou. Ja stale bojujem a nevolnostami pocas celeho dna. Je to o nervy nic nevladzem robit. Furt ma napina. A to chodim aj do prace. Vsade so sebou nosim sacik. A vo stvrtok sa dozvieme co nas caka. Priznam sa mam z toho strach.

vyhuelka
25. jún 2018

@susinka2901 áno ono sa to ráta ododňa odberu + 2týždne k tomu a ten prvý deň by mala byť akože MS...( keďže si mala KET tak ako hovoríš vklad +5dní +2týždne) mne tam lietali 3 dni ale drobec to dobehol tak preto máme termín nakoniec podľa naozajstnej MS 🙂
Jasné držím palčeky veľmi veľmi ✊🏼✊🏼✊🏼 Som zvedavá 🙂
@riona aj na teba myslím 🙂 vo štvrtok tu budem ako prvá striehnúť 😃👌😍✊🏼 Hlavne nech je všetko v poriadku 🙏🍀

susinka2901
autor
25. jún 2018

@riona aj ja som mala vrlky strach či bude všetko v poriadku, ale dnes má doktor trocha upokojil. Verím tomu,že aj u teba to tak bude a že všetko bude v poriadku. Mne zatiaľ nebýva zle. Sem tam ma napne,ale malo kedy. Mňa skôr tienohy dosť bolia,som unavená,nafuknuta a bolia ma prsia. Inak nič. Budem na teba myslieť v štvrtok. 😉

susinka2901
autor
25. jún 2018

@vyhuelka hmm tie 2 týždne pred či po teraz nechepem. Lebo to by potom nesedlo.Lebo vklad bol 28.5. Ja som z toho debil. 😂 Lebo on vravel,že 5TT a niečo. Len potom mi tam nesedia tie 2 týždne. 😏

riona
25. jún 2018

@susinka2901 ale tak jasne ze vsetko bude ok. Dvojicky tam budu. 😀 Prsia ma ani tak nebolia. Iba mierne.Ja uz nevladzem brat tie hormony. Fuj uz len pomyslenie na to mi je hned zle.

susinka2901
autor
25. jún 2018

@riona a čo berieš? Ja,len ten progesteron 3x1 a zvládam to v pohode. 😉

riona
25. jún 2018

@susinka2901 ja sa orientujem podla teba. Vklad bol rovnaky den tak asi sme zacali 5 tyzden. Vsak vlastne vo stvrtok bude presne mesiac od vkladu

riona
25. jún 2018

@susinka2901 ja berem estrofem konsku davku a utrogestan vaginalne 4 rano 4 vecer

susinka2901
autor
25. jún 2018

@riona áno v štvrtok bude presne mesiac od vkladu. Čiže malo by to byť OK ten 5 TT a niečo. Tak,ale zatiaľ mi stačí,že doktor povedal,že vstko je v poriadku. 😉

vyhuelka
25. jún 2018

@susinka2901 no takto 😃 keď si mala vklad 28.5. tak teoreticky 23.5. ti oplodnili vajko (bolo zmrazené ja viem, len teoreticky) a tým pádom -2 týždne a MS by si mala vtedy mať 9.5.... akoby... počkaj vyrátam vám tie týždne 🙂

vyhuelka
25. jún 2018

@susinka2901 áno podľa kalkulačky prebiehajúci 6 týždeň takže 5+dačo takže to sedí krásne 🙂 neboj tam može byť odchýlka hore/dole pár dní 👍

susinka2901
autor
25. jún 2018

@vyhuelka takže super potom je všetko v poriadku. Tak som zvedavá o týždeň teda. O 9:00 má objednali. No už som o dosť kludnejsia. Ja som hlavne strašne bála toho mimomaternicoveho. Idem si užívať ďalší týždeň tehotenstva. A v pondelok dúfam v najlepšie správy. 😍

vyhuelka
25. jún 2018

@susinka2901 áno chápem ťa 🙂 užívaj si, všetko bude v poriadku 😍✊🏼🍀

susinka2901
autor
25. jún 2018

@vyhuelka ďakujem moja. V pondelok dám vedieť či čakáme dvojky. A či je všetko ok 😍

skovarik
25. jún 2018

@susinka2901 fíha tesim sa stebou..no som zvedavá koľko ich tam bude nakoniec ❤️..už Aby bolo 16.7 aby sme aj my išli

susinka2901
autor
25. jún 2018

@skovarik ďakujem. 😍 Ver,že aj ja. Toto som nečakala ani v tom najkrajsom sne. Najviac zabil doktor. Koľko sme vkladali? A už som vedela kolka bije. 😂 Ja som chcela jedno a potom časom ďalšie. Lebo pri dvojkach je väčšie riziko,že obe nepreziju. No ak by to bola pravda tak sa budem tešiť aj z dvojiciek. 😍💙 Ja som ináč z dvojiciek,ale z dvojvajecnych. Ja mam brachu dvojča. 😉

skovarik
25. jún 2018

@susinka2901 ale vkladali ste jedno?ci??

skovarik
25. jún 2018

@susinka2901 ale musel to bit krasny pocit ,keď ti povedal ,že je všetko tak ako ma bit a už si len užívaj bábätko -ká🙈😀👶🏻👶🏻..tak máš veľkú šancu na dvojky keď aj ty si z dvojčat..

susinka2901
autor
25. jún 2018

@skovarik jedno. Ja som nechcela 2 vkladať práve kvôli tomu zvýšenému riziku. Ako vedela som,že sa môže to embryo rozdeliť,ale je tam mala šanca. Takže ma to dnes prekvapilo. 😂

susinka2901
autor
25. jún 2018

@skovarik popravde ja som nevedela či plakať,či sa smiať. Ako nič nie je oficiálne,ale prekvapila ma ta možnosť. A doktora som sa asi 5 krát pytala ci je všetko v poriadku? 😂

skovarik
25. jún 2018

@susinka2901 takze sa mám pripraviť na všetko 🙉🙈🤣..to sa môže stať každej z nás 😃hihi..hlavne nech sme zdravé a tehotné vychovame koľko bude treba 😉

susinka2901
autor
25. jún 2018

@skovarik ja som nato nebola pripravená. 😂 Hlavne nech v poriadku dotehulkujeme všetky,to je najdôležitejšie 😍💙🍀

vyhuelka
28. jún 2018

Tak babule dnes má čaká veľké sono, držte palce nech je všetko ok, bojím sa aj sa teším, že nám maličké možno ukáže pohlavie 😀 možno, ak bude spolupracovať 😀
@riona zlatik držím palce na sone, nech je všetko v poriadku 🙂 a bubliniek nech je tam akurát 🙂

susinka2901
autor
28. jún 2018

@vyhuelka @riona ako ste dopadli baby? 😉 Držala som Vám obom palce ✊ 💙🍀

vyhuelka
28. jún 2018

@susinka2901 ahoj 🙂 my výborne 🙂 malé sa síce nechcelo ukázať, zakrývalo si tváričku, tancovalo, proste hyperaktívne dieťa 😀 ale pomeral, ževraj všetko vyzerá byť v poriadku 🙂 veeeľmi sa tešíme 🙂 v pondelok máme genetické sono tak snáď už budeme mudrejší 🙂 ❤️

squ1rrel
28. jún 2018

Táto diskusia je uzasne napinava🙂 chodím sem ako na nové diely Jednoducho Mária v 90. Rokoch. So zatajeným dychom očakávam čo bude 😀

susinka2901
autor
28. jún 2018

@vyhuelka no výborne tak som sa teším s Vami. To Vaše babo bude tajomstvo asi do konca tehotenstva. 😉 💙👣

susinka2901
autor
28. jún 2018

@squ1rrel heh pobavila si 😂,ale máš pravdu je to tu napínavé. 😂

vyhuelka
28. jún 2018

@susinka2901 nestraš 😀 ale vačšinu veci ideme kupovať neutrálne ale tak vecičky aby som vedela či autíčka a či minnie 😀 to by som chcela vedieť 😀