icon

Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

evaachesa
30. apr 2018

@ceklis ved niektorym babam ukaze az 2 tyzdne po ms takze nic to neznamena ... ja som este nnikdy nemala ani naznak takze neporadim ti. A urcite budes moct ist na soft 🙂 ale verim tomu ze nebude treba ziadny dalsi 😊

janickalili
1. máj 2018

@leren1 my mame problém so spermiami preto to umelé 😕 môj muž ma porušené DNA zistilo sa to pri vyšetrení ktoré nám doktor odporúčil spravit, vola sa to spermo balíček stal cca 170 EUR. Najprv som bola na iui nevislo to...druhý pokus bol taký že som išla na prefuk vajcovodou boli priechodné ,skúšala som otehotnieť dva mesiace prirodzenou cestou ale nič 😒potom som si povedala niečo tu nesedí 🤔 potom doktor prišiel stym nápadom spraviť spermo balíček a tam sa zistilo že problém bol tam 😬

ceklis
1. máj 2018

@evaachesa ďakujem veľmi pekne, veď pokym nepride ms, tak nádej je vždy. Len tie kŕče a bruchobolenie :( každú chvíľu kontrolujem či sa už nepustili.

evaachesa
1. máj 2018

@ceklis presne tak, treba to brat tak ze sa to jednoducho podarilo a hotovo 😊

susinka2901
autor
2. máj 2018

@peta1223 ahoj Peťka vítam ťa medzi nami dirvcatami 😉 a držím palce ✊ 😍

susinka2901
autor
2. máj 2018

Ahojte tak dnes bol vklad o 8 ráno. Teraz oddychujem. Vkladali mi hatch blastocystu. A 4 blastocysty ešte dali zamrazit. Doktorka vravela,že mám zväčšené vaječníky,že mám veľa piť a sledovať sa či mi náhodou nebude rast brucho. Zatiaľ sa cítim dobre tak čakáme 2 týždne. 😉

evaachesa
2. máj 2018

@susinka2901 tak blahozelaaam a drzim palcee 😍 inaaak neboli ste v cakarni este okolo 9.20? Mam pocit ze sme s manzelom sedeli oproti :D aj ked tu mas foto nie som si ista 🙂

susinka2901
autor
2. máj 2018

@evaachesa môže byť. Čakali sme ešte na prepustaciu správu od lekárky. Heh ja veľmi nesledujem ľudí okolo seba som dosť hanblivá osoba a nevyrecna(hlavne pred cudzími ľuďmi). To mam asi ešte z detstva kedy som bola sikanovana a decka sa mi smiali lebo som bola iná(trasu sa mi ruky). Odvtedy som taka uzavretá.No viem,že sme niekomu zdravili a sadali si oproti. Takže môže byť. 😉👍😁

susinka2901
autor
2. máj 2018

@evaachesa hej no. To je stará fotka asi rok. Odvtedy nemám ofinu a teda som chudsia. 😉

evaachesa
2. máj 2018

@susinka2901 taak potom sme sa stretli :D ale my sme si sadli k vam .. oproti a potom ti doktorka doniesla ten papier a isli ste .. ale neprisla si mi vobec hanbliva ;) my sme boli na kontrole a na ket idem 9.5. 🙂 to ty uz budes mat tyzden za sebou 🙂

susinka2901
autor
2. máj 2018

@evaachesa tu doktorku som inak ani nepoznala,ale je milá. Neviem prečo mi nerobil Hlinscak vklad,ale tak nevadí. Dôležité,že bublinka je tam. 😉 Heh tak ďakujem snažím sa 😋

petra677
2. máj 2018

Ahojte 😊 mna caka KET pondelok 7.5. Budu nam vkladat 2zmrzlinky 😘 je to moj uz 4ket tak dufam ze tonto vinde.drzim vam palcee ❤

susinka2901
autor
2. máj 2018

@petra677 ahoj Peťka vítam ťa medzi nami a držím palce aby sa KET podaril 😉

petra677
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
2. máj 2018

@susinka2901 aj ja som bola u nej kedze Drabek bol na konferencii ci kde .. tak mozno tam bol aj on 🙂 a ako sa citis? Vsetko v pohode?

susinka2901
autor
2. máj 2018

@evaachesa vieš čo všetko OK. No celý deň cítim akoby tlak tam dole. No mpzno to je z tých zvacsenych vaječníkov. 😉

peta1223
2. máj 2018

@susinka2901 ďakujem aj ja tebe drzikam palceky nech sa tešíš o 2 týždne z tehotenstvá 😉🙂🤗

sofia82
Autor odpoveď zmazal
susinka2901
autor
6. máj 2018

@peta1223 ďakujem 😍

susinka2901
autor
6. máj 2018

@sofia82 ahoj ja som bola 2.5 o deň skôr. Ja som po psychickej stránke OK. Sama som prekvapená ako to zvládam. Možno aj pretože viac sa bojím aby som nemala OHSS keďže pri vklade mi lekárka vravela,že mám zväčšené vaječníky. Snažím sa piť veľa vody a zatiaľ našťastie sa to neprevalilo.A pocity tiež všelijaké. Také občasné pichanie cítim po stranách,pocity ako na mrchu,belesti chrbta a krížov a od včera mám naliate prsia a príšerne má bolia. No to môže byť aj pms tak nejak nesalejem z toho. Držím ti palce teda ✊😉💙😍👣

sofia82
Autor odpoveď zmazal
susinka2901
autor
6. máj 2018

@sofia82 ďakujem. Jedno. Ani som nad 2 nerozmýšľala. Dvaja genekologovia mi to neodporucali. Je to väčšie riziko pre prvorodicky. A ja im verím. Máme vlozenu hatch blastocystu. Ty si si koľko dala vložiť? 😉

sofia82
Autor odpoveď zmazal
sofia82
Autor odpoveď zmazal
susinka2901
autor
6. máj 2018

@sofia82 my máme 4 blastocysty. Hej presne tak treba veriť,že tento vklad vyšiel a hotovo. Ja som rada,že som doma. Čakala som,že budem nervózna a nedockava. No zatiaľ to je dobre. Prve 3 dní som poctivo ležala a dnes už tak pomaličky niečo. S mužom sme navarili obed a boli sme sa prejsť. Čítam knihy,pozerám hokej a Hrajem hry. Po 3 rokoch si užívam,že som doma a nepracujem. Áno prvý vklad. 😉

sofia82
Autor odpoveď zmazal
sofia82
Autor odpoveď zmazal
sofia82
Autor odpoveď zmazal
susinka2901
autor
7. máj 2018

@sofia82 ahoj včera som tu už nebola. Testovať skúsim v stvrtok ráno. Kamoška čo otehotnela v januári po ivf mi poradila,že vtedy už môžem skúsiť. No mám byť pripravená,že mi ešte nemusí ukázať // čiarky. Ako sa inak cítiš stále choro? Inak aj prechladnutie je príznak tehu. Či to je niečo horšie ako prechladnutie?

sofia82
Autor odpoveď zmazal