Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
@sofia82 to si nemyslím že choroba to skresli. Tak prajem teda skóre uzdravenie. Kedy ocakavas neprichod mrchy? Ja v štvrtok,preto aj ten test. 😉
@sofia82 jaj tak držím palce aby nerpisla. Ja mam cyklus ako hodinky 28 dnovi. Sama som zvedavá 😉
Ahojte baby mohli by ste mi popísať co všetko o naša KET? Aký je priebeh, berú sa nejaké lieky? Koľko trvá príprava? A kedy môže byť? Ďakujem
@radka159 zalezi, ci ta nechaju v prirodzenom cykle alebo teda riadenom. v prirodzenom bydu sledovat folikuly, ovulaciu. po ovu mozu no nemusia predpisat progesteron. ale zvykne sa ako taka poistka. v riadenom uzivas hned od MS zvacsa estrimax (ci podobny estrogenovy liek), sleduje sa iba vyska sliznice, pretoze ovulacia je blokovana prave tym estrimaxom. pri vhodnej vyske sa nasadi zase progesteron a planuje sa vklad tak, aby doba uzivania progesteronu zodpovedala "veku" embryjka.
IkjjmmmlkpMyphpph ňhlom
kbmphlbbbbk
... , longauer9llk
@radka159 to ma mrzi :( no na ket mozes istvuz dalsi cyklus aspon co viem...ja som si als chcela dat mesiac pauzu nech sa moje telo trosku detoxikuje od tych hormonov, no nakoniec sme sli az o 3 mesiace a to dnes 🙂 ale co citam kazda baba ma lieky nastavene inak, predsa sme kazda ina 🙂
Ahojte. Pridám sa k vám. Aj mňa čaká ket. Posledný pokus... V pondelok sono ako rastie sliznica. Všetkým vám držím palce!!!! Máte aj nejaké typy co jest alebo piť pre vyzsiu šancu úspechu?
A dávali ste si aj lepidlo ale si myslíte že je to nezmysel?
@noni99 ananas ze vraj. Ale cerstvy, hlavne ten tvrdy stred (nie ananasovy dzus). A ja som chodila na akupunktúru pred KET v den vkladu po vklade a pocas cakania. Mala som pocit ze mi to pomaha ale na 100% ti to samozrejme nezaruci nikto,
@evaachesa ano alebo mozes ist aj vprirodzenom cykle ak mas pravidelnu ovulaciu (samozrejme pravidelne kontroly ako postupujes) - ja som nebrala nic len progesteron tesne pred a po vklade. Ale to uz rozhodne lekar, ako na tom ktora zena je.
@radka159 u nas v CAR je samotny KET 300€ a plus lieky. mrkni v cenniku v CAR, kam chodis. tie ceny su velmi individualne.
Zostalo mi jedno cele balenie + nacate (chybaju 4tbl) Utrogestanu. Exp. 03/2020. Posuniem....
@sofia82 ahoj áno robila,ale od včera spinim takže nevidím to ružovo. Zatiaľ sa to nerozbehlo no čakám,že do zajtra už hej. No som pripravená na všetko a zmierana aj ak by to nevyšlo. 😉