icon

Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

sofia82
Autor odpoveď zmazal
susinka2901
autor
10. máj 2018

@sofia82 jasne mám pokračovať aj keby sa spustila mrcha až do krvného testu. Ono to môže a nemusí zabrániť. Sú baby co dostali normálne svoje dni a sú také čo až po vysadení. Neviem vravím si sama pre seba prečo plakať? Máme 4 mrazacikov takže skúsime ísť hneď na KET. Možno po niekoľkých neuspechoch to na mňa viac dolahne. 😉

sofia82
Autor odpoveď zmazal
susinka2901
autor
10. máj 2018

@sofia82 ako ja verím,že keď sa spustí úplne mrcha tak trocha si aj ja poplacem,ale pôjdeme ďalej. Zajtra dôjde ku mne sestra s mojim čerstvým krsniatkom. Tak nebude čas plakať. Už sa teším na nho. Som na pnke tak nemôžem ho tak často vidieť. Tak prídu oni za mnou 😉... Držím palce aby to u teba nebolo tak 😉

sofia82
Autor odpoveď zmazal
janickalili
11. máj 2018

@leren1 ahoj 🙂boli sme ten istý deň na vklade zaujimalo by ma ako sa cítiš 🙂 mna od včera začína pobolievať podbrušku aj vaječníky, dnes ma boli o niečo viac, možno tým že sa už blíži mrcha😖 dúfam že ju nedostanem ✊po rozume my stále behá kúpiť teh.test ale bojím sa sklamania,ty kedy vyskúšas prvý test ? Či počkas do odberu krvy🙂

leren1
11. máj 2018

@janickalili janulka ahoj ,mne sa nakoniec vklad nekonal som so silnym ohss v nemocnici miesto vkladu :(
Kedy mas dostat ? Dufam ze len maternica sa roztahuje a mrcha ti nepride 🙂
Potom budes mne davat rozumy 🙂

janickalili
11. máj 2018

@leren1 ojooj to mi je veľmi ľúto 😕 dúfam sa stoho rýchlo dostaneš,ktorý deň si dostala ohss? keď som bola prvý krát po ET tiež som dostala ohss, ale našťastie ma len lizol uff😰pila som veľa fenikloveho čaju možno to mi pomohlo neviem 🤔 menzes mám dostať cca za 4 dni , apka v telefóne mi ukazuje toľko ale ja to mám hore dole niekedy 27DC niekedy zas 30DC. Zajtra plánujem kúpiť test a vyskúšať nedeľu ráno to už bude 8 deň keď nerátam deň vkladu, čakám že bude negatívny možno že je ešte skoro ale aspoň zaženiem tu neznesiteľnú nedočkavosť čo mám sebe 😃 Jasne že si budeme dávať rozumy 😃 rada ti poradím keď budem vedieť 🙂

leren1
11. máj 2018

@janickalili tak drzkam moc moc palce nech sa zadari ...a nevyckas aspon do 10 dpt ? Nech niesi sklamana ? Budes zbytocne v strese 🙂 ...u mna bol podla mna uz pocas stimulky ku koncu lebo uz ma strasne boleli vajecniky ...a spustil sa po opu hned druhy den a kazdy den sa stupnoval az som skoncila tu , poviem ti riadne mi lepilo bola som na kysliku a bolo to moc zle ,sestricky vraveli ze taky vazny stav s ohss este nemali

janickalili
11. máj 2018

@leren1 tak to je dosť vážne, ale mi ženy sme silne prežijeme všetko 👊držím ti všetky palčeky ✊aby si bola čo najskôr zdrava 😊 keď už budes oukey a po transfere potom ty mne opises svoje pocity 👍 možno máš pravdu budem zbytočne sklamaná,dám na teba 🙂 tak teda vyckam tých desať dni a uvidím 😊

leren1
12. máj 2018

@janickalili jasneee pockaj o nic neprides ...a predsa ak by tam este nic neukazalo nebudes v strese a sklamana 🙂 v ktorom car ste boli ?

janickalili
12. máj 2018

@leren1 hej hej máš pravdu 🙂mi chodíme do MT Helios sme snimi veľmi spokojný 🙂

leren1
12. máj 2018

@janickalili ja Gyn Fiv ale nikdy viac

sofia82
Autor odpoveď zmazal
noni99
12. máj 2018

@leren1 v Žiline? Aj ja tam chodím

noni99
12. máj 2018

@ingelika78 ten ananás som jedla na tony a nepomohlo. Aši je to o šťastí

leren1
12. máj 2018

@noni99 ja do Nitry a opu v BA

leren1
12. máj 2018

@noni99 ako si spokojna ?

radka159
12. máj 2018

@leren1 ahoj chodíte do BA?

leren1
12. máj 2018

@radka159 ahoj do NR len vklad a opu v BA

noni99
Autor odpoveď zmazal
noni99
12. máj 2018

@leren1 ako prístup niektorých super až na tie neúspechy ale tak to je na mne ci sa ujme alebo nie.

liu71
12. máj 2018

@sofia82 ahoj ano ja tam chodim

vyhuelka
12. máj 2018

@janickalili aj my sme chodili do Mt.... držím palce nech sú na teste // 😍🍀

sofia82
Autor odpoveď zmazal
janickalili
12. máj 2018

@vyhuelka ahoj 🙂aj vy ste chodili do MT a čo zadarilo sa Vám ? Ja som si dnes kúpila test ale počkám do Utorka vtedy mám dostať mrchu, ďakujem pekne že mi drzis palce 😊dúfam to vide tento krát ✊

vyhuelka
12. máj 2018

@janickalili a koľký deň si po? Ja som už na 8dpt mala krásnu čiarku 🙂 držím palčeky... áno nám vyšiel prvý ET 😍❤️ Dúfam, že to zvládneme až do zdarného konca, teraz sme 15tt 🙂

liu71
12. máj 2018

@sofia82 zatial som spokojna. ET som nemala a ket az teraz v stvrtok bol, tak ze vysledok neviem. Ale ich embriolog je kuzelnik, na to co sa mu podarilo spravit s manzelovym fakt katastrofalnym spg... mame este 9 mrazacikov tak myslim nieco musi byt z toho😊 A ty si uz mala et/ket?

sofia82
Autor odpoveď zmazal
janickalili
12. máj 2018

@vyhuelka tak držkám všetky palčeky nech všetko dobre dopadne ✊ 🍀 ja som dnes 7dpt, ty si mala nejaké príznaky či bolesti?mna pobolieva podbrušku a vaječníky už dva dni,nie v kuse ale sem tam neni to až tak silne ako pred menzesom.