Embryotransfer v októbri 2018
Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂
@tini2 ja piatok a budes testovat doma?ci uz si?
@palkodanka už som dnes, ale nič :( ale to je asi aj skoro.. skúsim v utorok asi ešte,toto čakanie je najhoršie...ty si už testovala?
@tini2 nie nie podla mna je este skoro a zbytočne by som len zosmutnela ,takze si pockam urcite este😉a nebud smutna urcite je vsetko ok 😙
@tini2 6 deň je ešte malo mne slabučká čiarka ukázala tak 8-9 deň len ver že tam bude 😊😉
@palkodanka ďakujem aj ja dúfam že tam je ale pokial doktor nepotvrdí som na vážkach 🙂 a ešte počkaj ja som prvý robila 8 deň až 🙂
@palkodanka toto presne inak aj ja .. stále mám pocit ako pred Ms .. a tie chute a kombinácie čo jem z tých hormónov mi idu prasknúť prsia s Deciek som šla o číslo možno aj viac hore ani podprdy neobleciem poriadne a úplne má bolia prsia na dotyk .. a kríže má bolia neskutočne och .. a cela som sa vyhadzala na tvári :( ale nevadí ak bude to naše mimi v brušku tak mi je jedno ako budem vyzerať 9 mesiacov vydržím 😁
@bajapastierikova však presne aj mne to je jedno,či pár kilov priberiem, alebo je nejaká bolesť, stojí to za ten výsledok 🤗🤰 no dnes mi manžel povedal že aby som doma ani netestovala, aby sme počkali do štvrtka na odber krvi,tak teda budeme čakať 🤔 tak len dúfam že tá mrcha nepríde a to pobolievanie je náznak hniezdenia,ja sa tak utesujem ☺️
@bajapastierikova to pŕs sa ma ani dotknut nedá aj podprsenka mi vadí 🙄ale presne ako hovoríš zvladneme všetko pre tie naše drobátká❤️
@tini2 nepríde jasné že nie ☺️😉 to citime len uhniezdenie proste si robia hniezdočko a dávaju o sebe vedieť 😍takže nohy hore a oddychovať 😙a testovat az 9den najskor 😃manzel ma pravdu nestresuj sa bude to oukej 😉
@elimu anoooo je tam .. držím palce ☺️ ja mám tiež dve čiarky už ale aj tak cakam čo povie doktor najskôr 🙂 potom sa budem tešiť 🙂
@bajapastierikova Ja som mala ísť na krv až v piatok,ale pôjdem už zajtra, nech viem na čom som. Lebo do piatku by som sa zbláznila 😀
Dievčatá dnes som 7 deň po transfere a trošku som aj ja spinila,tak len dúfam že to neni mrcha 😪 i keď tú mám dostať až 26.10. dúfam že všetko budem dobré a je to len kvôli uhniezdeniu
@tini2 viem o čom píšeš, aj ja sa bojím. Vieš ako som sa dnes ráno triasla, keď som tam zbadala tú druhú čiarku. Ani tešiť som sa nedokázala a to som si myslela, že keď ju tam uvidím, tak sa od šťastia rozplačem 😊 ja som 7 DPT poobede testovala, test biely a do rána to spinenie. Vychádzalo mi to tak, že akurát 2 dni pred MS a to ja vždy vtedy spinim a potom na 3. deň krvacam. Tak som bola rozhodnutá, že testnem až v pondelok,ak nepríde MS. No ale po včerajšom krvácaní som už nechcela ani testovať, ale dnes to prešlo zas do spinenie, a ráno mi bolo divné, tak som testla. Ale verím, že to dobre dopadne, aj u mňa a aj u teba ❤️
baby gratulujem vaam 🙂 ja som dnes 12 dpt, testy biele..zajtra idem ku gynde ale nedavam tomu uz nejake sance..tak skusime KET dalsi cyklus..
@elimu 🤗🤗🤗🤗 super. Tak drzim palceky aby silnela druha ciarka. Ja som iba 4ty den, takze estelen ma cakaju testy. Snad s rovnakym vysledkom 👶
@laurazma Mrzí ma to, ale neboj ono to raz príde. Ja som už 3. IVF cyklus a 8 rokov sa snažíme, tak už by sa patrilo, aby sa nám podarilo. Ja sa ešte nedokážem tešiť, lebo tomu stále neverím, ale dúfam 😊
@janula12345 ďakujem a držím palce, aby to dobre dopadlo 😉
pekný večer babule 🙂 ja dnes mám úplne leharo od rana a vážne že oddychujem a cely deň ako nič poriadne nerobim má boli brucho dosť ... preto ani nebudem čakať a idem ráno hneď do heliosu nech viem čo teda lebo dnes bol test už aj poobede pozitívny a čiarky naozaj krásne .. len potom nerozumiem tu bolesť presne ako keď mi
začína menzes.. tak zajta pisem čo nove dúfam že aj v dnes máte takú papuckovu kultúru ☺️🤭
@bajapastierikova ahoj, aj mňa dnes bolí dosť silno brucho, ale ja aj krvácam zas. Ale stále sa to dá nazvať slabým krvácaním. Ale tiež idem zajtra do centra na krv, nebudem čakať do piatku, však sa zbláznim dovtedy. Zajtra som 10. DPT. Ty si kolky deň?
Babule ja tiež dnes celý deň pod dekou a tv ☺️ od rána sem tam pobolieva brucho a trochu spinim, dúfam že všetko bude v poriadku, na krv idem vo štvrtok,to bude 16. Deň od vkladu,tak všetkým nám držím palce 🤗
Tak vam vsetkym drzim palce , ja ziadne spinenie ale pobolievanie ako pri menzes mam, ja som 10dpt a na krv mam ist az 29pondelok, ale asi pojdem uz tento tyzden ku nam na gynu na krv , lebo do toho pondelka to asi nevydrzim, ale zatial som netestila. A kedze som chora tak mam taktiez papuckovy den , vlastne uz tyzden .
@elimu ja som 12 deň dnes tak som zvedavá že čo sak napíšem ako dopadnem no ja som volala do centra v týždni a koordinátorka o povedala pondelok nech sa zastavím to koli tomu výtoku som jej volala to prešlo ale pobolieva brucho dosť tak som zvedavá ale testy aj dnes boli pozitívne už si pripadam ozaj divne keď každý deň sa zestujem ale aspoň viem že každý deň stúpa hcg lebo od najslabšej od 8 dňa je dnes úplne silná čiarka ☺️ držím palce nech to vinde 💋
@bajapastierikova Aj mňa dosť pobolieva to brucho. Rozkrvacat som sa stále nerozkrvacala, čiarka tam je. Tak uvidíme. Poobede si píšeme ako sme dopadli 😉 držím nám obom palce ✊😊
@bajapastierikova nejako ste mi zmyzli baby ale našla som vás ...strasne nam drzim palce dnes rano som mala take dve bodecky na nohavickach ako vytok maalilinko ruzovy od vcera ma menej boli brusko,tak dufam Ze vsetko je ok ...🙏🙏🙏🙏
Ahojte, ja som mala ET 6.10 a na 9ty den som nasla 2 ciarky 🙂 13-ty den som mala hcg 570 🙂 presne v den, ked som mala dostat menzes som zacala spinit a trva to uz 8dni..nie je to krv ale take hnede spinenie.. mate to niektora? zvysili mi progesteron na 3x1..tak sa modlim aby bolo vsetko ok

@palkodanka ja chodím do GF Nitra ale na vklad som bola v BA, lebo v NR to nerobia,ja tiež dúfam že všetko dobre dopadne...na odber idem budúci štvrtok, už som nedockava