icon

ET alebo KET v júli

marssellitta
5. júl 2021

Ahojte baby,

idete absolvovať niektorá ET alebo KET tento mesiac alebo začiatkom ďalšieho? 🙂 My už máme jeden neúspešný ET za sebou (ešte na jar) a od soboty si dávam sprej Lenzetto, tak na 14.deň pôjdem na kontrolu, kedy môžeme ísť znovu na to.
Ja len či nás je tu takých viac, trošku sa povzbudiť a potom si napísať info, ako sme dopadli. Držím palce všetkým! 🙂

camina
2. aug 2021

@ryhlopredam17 držím palce...aj ja som tak dopadla, že mi stúplo hcg, aj testy, ale na nejaký 15-18 deň po vklade mi ibtak prišla perioda, a hcg kleslo....neviem prečo sa to takto deje, ale strašne chcem veriť, že to raz vyjde, tebe aj mne 😍

marssellitta
autor
2. aug 2021

Ahojte baby, ja som tiež dnes začala špiniť, od toho, aby som začala krvácať, ma držia už len hormóny ... v stredu idem na krv už len z povinnosti, nech mi to oficiálne potvrdia aj z krvi a nech už môžem všetko vysadiť... mrzí ma to, baby, veľmi, že ste takto dopadli, veľmi nádejne vyzerala táto naša skupinka... ostatným strašne silno držím palce, nech všetko dobre dopadne 😍 a bezproblémové tehotenstvo prajem... 😘 my si teraz dáme dlhšiu pauzu...

camina
2. aug 2021

@marssellitta veľa síl, treba to prežiť, a potom hlavu hore do ďalších dni

daska178
3. aug 2021

Ahojte dievčatá,tak ja mám po sone dnes ✊🏻 všetko je v poporiadku podľa sona som 6tt3 a srdiečko bije ❤️ Moja cesta v Iscare Martine skončila,a verim že to dotiahneme do konca 🙏❤️🍀 i keď sa bojím
Vám želám veľa síl ❤️ A verim tomu že každá z nás bude mať bábätko 🙂 držte sa 🙏

katrinka233
3. aug 2021

@daska178 gratulujem❤️Ja idem az 12.8. Zatial testujem pozitivne a uz mam aj priznaky tak dufam v podobny vysledok ako ty 😊

daska178
3. aug 2021

@katrinka233 ja som sa už netestovala 😅 verila som bábätku 🙏 ja už cítim nevoľnosti,bolesť chrbta.Dnes som volala svojej gynekologičke a tento týždeň idem ku nej na sono som zvedavá či aj knižku mi dá … držím palčeky potom sa ozvi 😉

lenja227
3. aug 2021

Gratulujem 🤩 ja som bola 19.7. na druhom KET, vkladali dve blastocysty. Testovala som až na 12 deň a testy boli pozitívne, včera som bola na krv a potvrdili mi aj hcg, hodnota bola včera 1 130. Veľmi sa ale bojím aby maličké vydržalo a bolo všetko OK.. Mňa na sono objednali o dva týždne.

katrinka233
3. aug 2021

@lenja227 gratulujem 🙂

lenja227
3. aug 2021

@katrinka233 ďakujem, ale stresy začali ešte väčšie teraz... Ci bude na prvom ultrazvuku všetko OK, či vydržíme kritické prvé týždne.. No holt údel nás žienok 😄

ailiba
6. aug 2021

Ahojte... Je tu niekto, kto sa teraz niekedy chystá na KET, alebo teraz bol? Mňa to čaká zajtra. Mam dvoch mrazacikov, ale vkladať budú len jedného, tak dúfam, že sa podarí. Už som poriadne nervózna.

lenja227
11. aug 2021

@ailiba ahoj držím ti palce, nech to dobre dopadne 🙏🙂

ailiba
12. aug 2021

@lenja227 ďakujem pekne👏... Už som po, tak uvidíme...

katrinka233
13. aug 2021

@daska178 tak nakoniec sa podarilo, som 7+5tt😊🥰

lenja227
13. aug 2021

@katrinka233 Kati gratulujem 🙏😊 ja som 6tt akurát dnes bola na kontrolu a vraj všetko OK a už videl a potvrdil aj akciu srdiečka tak sa tiež už potichu vytesujem. Držím palce nech ide všetko hladko 💪

daska178
13. aug 2021

@katrinka233
@lenja227 gratulujem dievčatá ❤️❤️❤️ Ja začínam o chvilku 9 tt 😉 už aj tehotenskú knižku mám 😊 držte sa a dávajte si pozor 🙏

katrinka233
13. aug 2021

@lenja227 @daska178 super velmi sa tesim za vas baby 🙂 drzim palce nech vsetko dobre dopadne

zuzikha13
14. aug 2021

Gratulujem vám dievčatá 🙂 veľmi sa teším a pridávam s ak vám ja som tiež už 6+5 TT a všetko je podľa doktora v poriadku 🙂 tak nech to dotiahneme do úspešného konca ✊✊

lenja227
14. aug 2021

Baby, prosím vás máte nejakú radu ako byť aj psychicky viac v pohode? Ja sa veľmi bojím aby sa niečo nestalo, aby malé rástlo v poriadku. Lekár mi včera povedal ze už takto v 6 tt keď je aj akcia srdiečka že už teraz klesá riziko spontánneho potratu, jasne stále riziko je ale vraj o niečo menšie... Myslíte že je to tak? Snažím sa byť v pohode ale neviem niekedy tie myšlienky potlačiť...

daska178
14. aug 2021

@lenja227 proste užívaj si tehotenstvo ❤️ a teš sa na príchod bábätka. Negatívne myšlienky sa snaž vytlačiť z hlavy,ako sa hovorí môžeš si sama niečo privolať … Riziko je tu stále 1.2.3 trimestri … snaž sa venovať rodine,priateľom a užívaj si dni 😉 Napríklad ja som o chvilku 9 tt a dnes oslavujem s kamoškami moje narodeniny dnes párty 🎉 a proste užívam si každý deň na plno aj tehotná a nesnažím sa myslieť negatívne 😊

lenja227
14. aug 2021

@daska178 ďakujem pekne Daši, viem že máš pravdu pokúsim sa čo najviac myslieť len pozitívne 🙂👍 a prajem všetko najlepšie k narodeninám 🥳

katrinka233
14. aug 2021

@lenja227 ja presne viem ako sa citis, pri tomto tehotenstve to nemavam ale pri predoslom som stale myslela len na zle veci a jednoducho mi to neslo inak, az som niekedy fyzicky citila akoby take “motyle” v bruchu, nervozitu, stres. Vtedy som aj dost lezala a nechcela nic robit. Teraz to beriem inak, chodim na bicykel, prejst sa do lesa, uzivam si zivot s mierou a snazim sa nebat. Drzim ti palce, mentalna stranka je velmi dolezita🙏🏼❤️

rina16
15. aug 2021

2.8. vklad a na 12den od KET ranný moč. Už len mi to musí potvrdiť krv 🙏 tiež sú obavy, ale človek sa musí snažiť myslieť pozitívne ❤️ verím, že bude hodnota HCG ok aaj všetko potom. Držím nám všetky prsty 🙏

katrinka233
15. aug 2021

@rina16 gratulujem🥰😍

ailiba
15. aug 2021

@lenja227 veru, nič nerieš... Samozrejme, vždy je riziko. Potom sa zas budeš báť, aby bol v poriadku screening, potom porod... Vždy sa môže nieco stát, aj keď si babo narodi... tak si povedz, že lepšie je tešiť sa a vychutnávať si každú chvilku, už sa nebude nič opakovať a aj tak to neovplyvnís, ale tu radosť co si už zažila ti nikto nevezme. Škoda by bolo si to pokazit😉

ailiba
15. aug 2021

@katrinka233 parada👍

ailiba
15. aug 2021

Teda, to je paráda, ako ste všetky úspešne... Normálne vám zavidim😔😉... Ja som dnes 8.den po ket, ale ešte sa bojím testovať...

ailiba
15. aug 2021

@daska178 krasne👏

ailiba
15. aug 2021

@rina16 vyzerá to dobre, super👍

lenja227
15. aug 2021

@ailiba ahoj ešte skus vydržať aspoň deň, lepšie dva a skus na 10 deň. Ja som ešte 8 deň nevidela na teste nič, hneď depka zas.. A na 10 deň dosť silné koľajnice 😄 nechápala som. Takže určite ešte skus vydržať, viem že je to ťažké ale je to tak lepšie 🙂 veľmi Ti držím palce ✌️🙏

lenja227
15. aug 2021

@rina16 ahooj, paráda gratulujem, riadna čiarisko! Krásna je, určite budeš mať dosť vysoké hcg pri takej koľajníci uvidíš 😉💪