ET/KET február 2024
@nici_cs ja nedokazem ani pracovat normalne si davam pauzu,hoc kedy ma vypne,vcera som zaspala na gauci na 15min uplne KO som,radost taky klud asi az v druhom trimestri a ten treti je otom aby sme vydrzali aby babatko bolo vyvinute k porodu 😏
@werculik to je este horsie nez strach tomu sa vravi zodpovednost za ludky maly zivot o ktory sa snazime zo vsetkych sil aby sme ho vynosili v sebe a neskor porodili ako to je taky narocny proces toto vsetkoo
nikdy som nechapala zeny ktore len tak otehotnia🤷 ale co sledujem uz to je coraz narocnejsie i tak stat nam k tomu nepomaha 🙄
@tyxoe ja odkedy cítim, že sa vo mne niečo deje, tak si neustále chránim brucho, držím si ho. A potom vidím moju sestru, ktorá otehotnela na prvé vniknutie v podstate a vôbec z nej neide ten pocit, že by bola šťastná, že by mala nejaké spojenie s tým plodom. Akoby to boli len nové topánky.
Možno, že my musíme bojovať o miminko, ale to puto medzi nami a našim mimonkom bude o to výnimočnejšie.
@erikap4 ja som mala 3140 a uz viac mi krv nebrali len sono…. Ale na hcg sa netreba spoliehat…. Niekto mal minimalne hcg a to dotiahol do konca niekto vysoke a po tyzdni zacal krvacat a zacalo klesat….. kazda sme ina a hlavne zavisi ci to embryo je zdrave…. Podla mna za tie peniaze by mali automaticky robit genetiku embryi a nie že je to krasne embryjko a aj tak sa odplavi po dvoch tyzdnoch lebo nebolo zdrave a telo sa ho zbavilo… 🙈
@werculik mna vzdycky zaujimalo ako podla coho oni usudia ze je vhodne,respektive kvalitne,Riadne vysokee hodnoty si mala krasa
@nici_cs to mas dobree aspon mas cas na samu seba 🙏ja pocitujem uz tyzden nevolnosti ale zatial to viem udrzat ale ta unavena je strasnaa toto som nezazila taky stav
@nici_cs urcite anoo suhlasim, lebo vieme cim vsetkym sme si presli a zazili na dlhej ceste
@nici_cs zena ktora nemala problem s otehotnenim, nikdy nepochopi zenu, pre ktoru je tehotenstvo skor zazrak ako bezny jav v zivote…. A stale to bude horsie….. v zivote sa toho udeje vela tazkeho a zleho ale zvladneme to…. Takze nesmieme ani jedna stracat nadej. Takze ani ked nahodou zacnete krvacat nestracajte nadej. Stale som tehotna a stalo sa mi to uz dvakrat, ze som sla kvoli tomu do nemocnice aj ked ja som tam neostala ani raz. Zadovazte si ascorutin. To je podstate vitamin, je proti praskaniu ciev a kedze sa nam zvacsuje maernica a je viac prekrvena moze dojst ku krvacaniu.
@tyxoe tak ten čas na seba nie je vždy dobrý, už ho mám priveľa. Som zvyknutá pracovať už od 15ky. Ale aspoň si viem upratať byt poriadne 😂
Nevoľnosti som mala aj ja od nejakého 7dpt. A prsia posledný týždeň, hrôza 😱. Nosím kojenecku podprsenku, inú neznesiem 😂😂😂
@werculik urobíme všetko pre to, aby sme priviedli na svet mimčo naše. Veď ho milujeme, od prvého dňa. Musím povedať, že máš úplne skvelý prístup. Ja som vždy bola skeptická v živote, to od vkladu pociťujem, že toto bude dobré, čo mne sa nestáva. A verím, že si ten prístup udržím.
@nici_cs ja som mala dve neuspesne vklady v roku 2021 isli sme do ineho centra a ked vzniklo iba jedno embryo tak som ho nechala zamrazit a povedala si ze asi nie je este vhodna chvila a je to iba jeden pokus…. Tak ja verim ze teraz nastal vhodny cas a je dobre ze si tu mozme poradit, zaroven je to pre mna strasne citat ak to niekomu nevyjde lebo viem ake to je….. a zaroven ma vela krat zarazaju tie reprodukcne centra… zena sa niekedy dozvie viac tu ako tam a niekedy velakrat podstupi ivf bez znacnych vysetreni a tiez nechapem preco automaticky neposielaju tie embrya na genetiku…. Žena zaplati napriklad za tri vklady ma ocakavania a uplne mozno zbytocne lebo su vsetky geneticky chybne…. Ja som tiez na genetike nemala. Takze tak no….. Nech Boh stoji pri nas 🙏
@werculik neviem si ani predstaviť pocit po neúspechu, u mňa toto bol prvý vklad, prvé ivf. Ja som sa našťastie pripravila a do centra som išla už oboznámená so všetkým. Ale za tie peniaze by tú genetiku robiť mohli veru. Ušetrilo by to ženám veľa trápenia. Veľmi nám všetkým držím palce. Pri neúspechu hociktorej sa mi slzy tisnú do očí 🥺😪.
Ahojte, mám otázkou som 10.den po vklade 3dňoveho embrya, dnes som bola na krvi a výsledok negat, HCG 0 ale v centre mi povedali že mám prísť ešte v piatok. Môže sa stať že je ešte skoro? Stalo sa to niektorej? Ďakujem vopred.
@kathor256 mne uz brali HCG aj na 8.den a keď bolo 0 brali to ako definitívne:(
@memorybaby to mi je ľúto je to môj prví vklad, máme s priateľom len 25 rokov…
Mne sa zdá, že KET vychádzajú úspešnejšie ako ET .. či ?
@nikadominikanika ja som ET nemala a hneď prvý KET vyšiel. Už len to dotiahnuť do úspešného konca 🤞🏻
@werculik ja mám genetiku a aj tak neúspešne.
@nici_cs tak ja som si pri KET musela pichať. Je to individuálne
@memorybaby ja som si pichla len jeden ovitrelle. Ale tak všetko závisí od ovulácie pravdepodobne a zdravotného stavu
@nici_cs ja prolutex pred KET aj po KET
@memorybaby to je progesterón? Ten ja si dávam ráno a večer čapíky zospodu.

@tyxoe dýchaj a relaxuj. Pozri si film, vypni hlavu 😊
@werculik Jemine, mrzí ma, že to neide hladko 😪. Vždy keď čítam, čo všetko sa môže udiať, tak myslím na to, že to všetko sa môže prihodiť aj mne.
Kedy to budeme mať ľahké dievčence? Kedy si budeme môcť užiť tento čas? Tú čistú nefalšovanú radosť?