ET/KET február 2024
@nici_cs áno, ale v capiku som si vkladala večer aj Progestanelle
@werculik ano mam a to bolo bez genetiky
@memorybaby podla mna to umele je take tipos bingo, nic presne zaručnene nefunguje, snad dalsi vklad uz bude surodenec 🙂
@werculik ja som sa zabudla proste spýtať. Hlavne ma zaujímalo, či je bezpečne uz mať sex 🙈🤦🏽♀️😂
Beriem to tak, že keď zagratulovali, muselo to byť dobré a to ma ukľudňuje. A 26.3. uvidím ako to pokračuje. Ono je to môj prvý vklad, možno aj preto som neprahla práve po tejto informácii. Ale na kontrole si to vyzistím, trochu som zvedavá 😂
@tyxoe je to ok, nestresuj, ublizujes sebe aj embryku. Ja keď som išla na vklad, dosť škaredo som ochorela v deň vkladu. Soplík, kašeľ, zvýšená teplota. Ťahalo sa to týždeň, aj viac. Odporučili mi, aby som na to nemyslela, aby som sa nestresovala. Poslúchla som ich a všetko dopadlo dobre. Relaxuj ❤️
@tyxoeno vsak to neni zla sprava podla mna ked tak pozeram na tabulku s referencnymi hodnotami..uz len aby stupalo..drzim palce 😀 ja osobne by som sa z takeho vysledku velmi tesila, bo by to bol krok dopredu v kazdom pripade u mna ... uvidim za 10 dni cca
@adabise683 no minimum by som mala mat 185 tusim cp ja som pozerala a zistovala a lekari su v tomto striktny
@alena909 ach taaak to i ja ked tak pojdem,kolko to stoji?a to len tak prijdem a poviem zoberte mi krv? To som este nikdy takto nevyskusala
@tyxoe ja som nasla takuto info napriklad...a teda ty si dost nad tu 100 tak verim ze vswtko bude ok u teba
@adabise683 vidis take som ani nenasla super vsetci ste pozitivny musim byt i ja 😌🙏

@memorybaby ja netvrdim ze je to zaruceny uspech ale ze by to mali robit automaticky, ebo zeny chodia zbytocne na vklady ked su geneticky zle embryjka… ale uz mas jedno dieta nie? 🙂