ET/KET február 2024
@patulka95 a ten isty test si si robila, myslim znacku…. No test by mal byt uz dost tmavy nakolko hcg sa zdvojnasobuje, skus zajtra dalsi mozno bol chybny. A mas aj na porovnanie predosle? Lebo mozno sa ti to len zda…. Drzim silno palce 🙏 alebo si skus digitalny ci ti ukazuje 3+
@patulka95 A ku gynde na vysetrenie nemozes? Skus zavolat, že si po ivf a chcela by si vedieť či už je niečo vidiet, ja som na 19 den zacala krvacat a uz bolo v nemocnici vidno tlkot srdiečka 🙂 Dnes si 18 deň tak napriklad že by si šla piatok alebo pondelok…. 🙂 testy už tak nerieš, mne bolo povedane že aj keby sa niečo stalo a vyvin zastavil hcg sa môže ešte dlho držať, takže ta čiarka mi nič nezaručuje.
podla vypoctov by si mala mať cez 16 tisic v pondelok hodnotu, mne videli už gestačny vak pri 3140. Ak si si neista tak id ku gynde, tam ti potvrdia tehotenstvo….. Ja som mala stastie že som mala vysetrenie kazdy tyzden…. Tiež by som nevydrzala v neistote.
Ahojte baby. Tiež uvažujem, že zbehnem k svojmu gynekológovi. Mám trochu bolesti akoby mi mrška mala prísť a bojím sa. Proste dnes mám v sebe toľko strachu 😪. Ale dnes je to iba 21 dní od vkladu. Myslíte, že by už môj gyndoš mohol niečo vidieť?
@patulka95 ja som bola 3 tyzdne po sebe v centre, po 14 dnoch na krv a sono a potom sono a sono aj ked za tie dalsie dva sona som platila po 25 eur co ma ako dost zarazilo a vlastne na ten treti krat sa ma pytali ci uz som bola u gyndy, že už som mala isť, tak som rovno šla a mi vystavila už tehotensku knižku. Kedže počitaju tehotenstvo od prveho dna poslednej menštruacie tak mi zapisala rovno 7 tyždeň. Proste ak sa nestaraju v centre hned by som to riesila s gyndou.
@nici_cs ahoj, zbytocne sa stresujes a podstupujes zbytocne vysetrenia.Naco je to dobre.Pokial nekrvacas a nemas bolesti plod sa pravdepodobne vyvija presne ako ma. Tie bolesti ako menzes je ze sa zavrtava lepsie a robi si miesto.Ver mi pri potrate su uplne ine bolesti..Tym ze sa nechas zbytocne vystavit vaginalnemu vysetreniu a oziaris ho sonom,skor mozes zacat krvacat po tomto vysetreni..Chod vtedy ked ti to kaze lekar na potvrdenie AS..neber to v zlom,ale ak nemusis neoziaruj ho zbytocne
@lacny_predaj mne gynda pozerala pekne len cez brusko nie vaginalne 🙂
Baby ahojte , tak zajtra ma čaká prvý ultrazvuk , konečne som sa dočkala že prešli tie dlhé dva týždne po krvy🙏🏻😂 strašne sa bojím dúfam že bude všetko v poriadku držte mi palce 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@emi_emi159 držím palce, verím, že bude všetko v poriadku 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
@lacny_predaj ďakujem za radu 😊.
@emi_emi159 Super 🙏 drzime palce
Ahojte, tak v mojom pripade to bol prazdny gestacny vak … vysadzam lieky a cakam kym pride ms. Drzim Vam prsty vsetkym, ja musim na chvilu od toho vsetkeho vypnut lebo som psychicky a fyzicky vycerpana ❤️

Dievčatá robili ste si niektorá ešte neskôr test ? Už po tom ako vám zavolali že je krv pozitívna , lebo ja som skúsila dnes čo som vlastne 18dpt a zdá sa mi slabší , neviem , nerobila som ho ráno . To čakanie je nekocne a bojím sa , nemám žiadne tazkosti len nechápem ten test 🤷♀️