icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
werculik
11. mar 2024

@memorybaby ja netvrdim ze je to zaruceny uspech ale ze by to mali robit automaticky, ebo zeny chodia zbytocne na vklady ked su geneticky zle embryjka… ale uz mas jedno dieta nie? 🙂

memorybaby
11. mar 2024

@nici_cs áno, ale v capiku som si vkladala večer aj Progestanelle

memorybaby
11. mar 2024

@werculik ano mam a to bolo bez genetiky

werculik
11. mar 2024

@tyxoe nevešaj ešte hlavu, rob si kazdy druhy den test a ked bude tmavnut znamena to ze to je na dobrej ceste…. 🙂
@nici_cs inak ta obdivujem ze ta vobec nezaujimala hodnota hcg ale aspon sa nestresujes. 🙂

werculik
11. mar 2024

@memorybaby podla mna to umele je take tipos bingo, nic presne zaručnene nefunguje, snad dalsi vklad uz bude surodenec 🙂

kathor256
11. mar 2024

@nici_cs ďakujem🙏🏽

alena909
11. mar 2024

@tyxoe ja som mala 1.odber 155 druhy 310 a treti okolo 900 na dalsi som uz nebola, kontrolu a sono mam vo stvrtok

nici_cs
11. mar 2024

@werculik ja som sa zabudla proste spýtať. Hlavne ma zaujímalo, či je bezpečne uz mať sex 🙈🤦🏽‍♀️😂

Beriem to tak, že keď zagratulovali, muselo to byť dobré a to ma ukľudňuje. A 26.3. uvidím ako to pokračuje. Ono je to môj prvý vklad, možno aj preto som neprahla práve po tejto informácii. Ale na kontrole si to vyzistím, trochu som zvedavá 😂

nici_cs
11. mar 2024

@alena909 koľko si čakala na Sono?

werculik
11. mar 2024

@nici_cs jaaj lebo pokial viem gratuluju od 10 vyššie…. Ale aspon sa nestresujes co je fajn aj pre plod…. Ja som mala sono kazdy tyzden, toto ti nezavidim ale 26 ja idem na 3D ultrazvuk tak snad to bude nas stastny den 🙂 mne vtedy skonci prvy trimester 🙏

werculik
11. mar 2024

@alena909 no vidis super takze to stupa 🙏

tyxoe
11. mar 2024

@alena909 a v akych rozostupoch si mala odberi?vsetko je tak v poriadku? Mne ani nic ktomu nepovedali som sa ani nestihla spytat ci je to takto v poriadku ale davas mi nadej mozno to je vsetko ok.ale ako m vydrzat cely tyzden achhh

nici_cs
11. mar 2024

@werculik hej, som kľudná a veľmi pozitívna na moju skeptickí povahu až príliš 😂

Jooooj, musí byť krásne počúvať srdiečko ❤️

No tak si dáme vedieť, že ako sme dopadli. Musí to byť náš šťastný deň, verím, že bude 🙏🏼

nici_cs
11. mar 2024

@tyxoe je to ok, nestresuj, ublizujes sebe aj embryku. Ja keď som išla na vklad, dosť škaredo som ochorela v deň vkladu. Soplík, kašeľ, zvýšená teplota. Ťahalo sa to týždeň, aj viac. Odporučili mi, aby som na to nemyslela, aby som sa nestresovala. Poslúchla som ich a všetko dopadlo dobre. Relaxuj ❤️

alena909
11. mar 2024

@werculik no mam sice vsetky hrozostrane pripravene scenare na stvrtok ale tesim sa aspon na to, ze uz budem vediet na com som

alena909
11. mar 2024

@nici_cs presne mesiac od vkladu idem

nici_cs
11. mar 2024

@alena909 silno držím palce, aby všetko bolo v poriadku 🤞🏻

werculik
11. mar 2024

@nici_cs ano ano ❤️

werculik
11. mar 2024

@alena909 budem svrtok na teba mysliet a verim ze sa tu budeme spolu tesit 😍

alena909
11. mar 2024

@tyxoe 14 - 16 - 20 … v centre povedali, ze sa mi zvysuje asi po 3 dnoch a mam sa ukludnit a nestresovat 🤔 tak som sa vyrevala a uz len cakam

alena909
11. mar 2024

@tyxoe nemam spinenie, nic ma neboli tak vraj nie je dovod na paniku, a ze vela zien malo ovela nizsue hodnoty a vsetko dobre dopadlo

tyxoe
11. mar 2024

@alena909 uff dakujem,ale to je uzasne,ze aspon tak ti povedali a zistovali ci sa zvysuje ale ja az o tyzden mam ist , tak dovtedy musim najst vnutornu silu😌

werculik
11. mar 2024

@alena909 ja som aj dvakrat krvacala a som v 10 týždni 🙂 ver 🙏

adabise683
11. mar 2024

@tyxoeno vsak to neni zla sprava podla mna ked tak pozeram na tabulku s referencnymi hodnotami..uz len aby stupalo..drzim palce 😀 ja osobne by som sa z takeho vysledku velmi tesila, bo by to bol krok dopredu v kazdom pripade u mna ... uvidim za 10 dni cca

alena909
11. mar 2024

@tyxoe ja som chodila na krv ako samoplatca do unilabsu.

tyxoe
11. mar 2024

@adabise683 no minimum by som mala mat 185 tusim cp ja som pozerala a zistovala a lekari su v tomto striktny
@alena909 ach taaak to i ja ked tak pojdem,kolko to stoji?a to len tak prijdem a poviem zoberte mi krv? To som este nikdy takto nevyskusala

alena909
11. mar 2024

@tyxoe online cez unilabs sa objednas, 15€ to stoji a ja som mala vysledky do 3 hodin

tyxoe
11. mar 2024

@alena909 super dakujem ,pojdem isto skor,do pondelka sa zblaznim

adabise683
11. mar 2024

@tyxoe ja som nasla takuto info napriklad...a teda ty si dost nad tu 100 tak verim ze vswtko bude ok u teba

tyxoe
11. mar 2024

@adabise683 vidis take som ani nenasla super vsetci ste pozitivny musim byt i ja 😌🙏