icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
werculik
15. mar 2024

@nici_cs tiez to tak mam :D ale to aj tie hormony, myslim si ze sa v nas drzi viac vody…. Uz sa neviem dockat jak zacnem cvicit :D zakon schvalnosti ked som chcela chodit, nemala som s kym a teraz vsetci zrazu cvicia :D ja hlavne dufam ze uz ziadne hematomy a budem v druhom trimestri moct vela chodit uz aj pocasie bude a aj unava prejde 🙏❤️

nici_cs
15. mar 2024

@werculik ja som bola vždy človek lenivý, čiže mi ten šetriaci režim vyhovuje 😂. Ale uvažujem, že si kúpim loptu a začnem s tehu jövö , aby som sa aspoň nejak rozhýbala, nechcem sa úplne rozkysnúť 😂

Nebude žiadne hematóm, neboj. A teraz je hlavné, aby si bola v poriadku. A ja verím, že budete aj ty aj mimi v poriadku❤️

lacny_predaj
15. mar 2024

@nici_cs v predoslom tehotenstve som podla ssona mala +3dni viac (presne ako urcil lekar v car).problem bol pri konci tehotenstva,kedy som prenasala 11 dni, maly to skoro neprezil..to ma este chceli otocit na dalsie 2 dni domov..preto ma zaujima ako Vam to rataju..

nici_cs
15. mar 2024

@lacny_predaj no 26.3. zistím ako mi to ráta centrum. A potom už ma prepustia k môjmu lekárovi, tak uvidíme. Dám ti vtedy vedieť.

werculik
15. mar 2024

@nici_cs ako ja nelezim len doma, je pravda ze teraz som bola casto unavena ale inak idem aj dakde. Ja som pravy opak ja neviem obsediet a nechapem to jak dakoho toto bavi :D tak tol mas potom super ani nems vycitky ze len lezis 🙂

nici_cs
15. mar 2024

@werculik ako nie len ležím, upratujem si byt, chodím na prechádzky so psami, idem si na nákup do obchodu, na návštevu k starým rodičom, rodičom a tak. Ležanie si však užívam, nakoľko som mala fyzicky náročnejšiu prácu, takže som po nej potrebovala relax.

Ale hej, užívam si, že môžem ležať, ak sa cítim unavená. Je super mať takú možnosť.

werculik
15. mar 2024

@nici_cs haha hej uzivajme si potom uz taka moznost nebude 🙈😅

nici_cs
15. mar 2024

@werculik tiež mám taký pocit, hlavne, keď už začnú behať, loziť a tak 😂. Moja sestra má pôrod koncom júla, takže už tam to u mňa začne 😂. Aspoň môžem trénovať, kým sa moje nenarodí 😂

zuzi2009
15. mar 2024

Ahojte babenky prečítala som si všetky komentáre, hľadala som niečo či ste sa niektoré s tým nestretli ale nič🙂tak sa idem opýtať bola som 11.3 na vklad dneska som už 5 deň po vklade a moje príznaky niesu žiadne ani spinenie nič len bolesť pŕs a dneska mám návaly tepla a styk som sa ešte nestretla tak som s toho dosť rozhodena😌keďže som si už prešla všetkým možným za 15 rokov čo sa snažíme neúspešne vravia že som zdrava aj partner ze nevedia prečo …takze toto je moje posledné tak dufam že dobre dopadne dufam že tieto …nebude zas predzvesťou niečoho zlého 😟😔

werculik
15. mar 2024

@zuzi2009 navaly tepla som nemala ale kazda sme ina ale strasne silno brutalne ti drzim palce nech su to aspon dvojicky ❤️🙏

tyxoe
15. mar 2024

@werculik uz som dnes zacala i spinit 😔

nici_cs
15. mar 2024

@zuzi2009 fuuuu, no mne je raz teplo, raz zima. A návaly tepla jedine, keď mi cukor padol. Veeeeeľmi silno držím palce, aby ste sa dopracovali k vytúženému mimču, alebo dvom ❤️😍

nici_cs
15. mar 2024

@tyxoe toto ma veľmi mrzí 😪, až sa mi slzy tisnú do očí 🥺

zuzi2009
16. mar 2024

@werculik Dakujem krasne

zuzi2009
16. mar 2024

@nici_cs Dakujem krásne dufam že sú to dobre signály a nič zle

werculik
16. mar 2024

@tyxoe no ta kombinacia nie je dobra sprava ale ja spinim vecne. 🙄 drz sa a ak nahodou mas este embryjko??

nici_cs
16. mar 2024

@zuzi2009 nemysli na nič zlé, nepomôže ti to. Relaxuj a rob niečo čo ťa baví a zamestná ❤️

Kedy ideš na kontrolu? Budeš sa aj testovať?

zuzi2009
16. mar 2024

@nici_cs na kontrolu mám ísť až 25 to ke ešte ďaleko dneska je to 6 deň od vkladu testovať sa moc nechcem aby som zbytočne nestresovala a relaxujem až moc😅😂môj manžel my nedovolí nič ani len po schodoch ísť

tyxoe
16. mar 2024

@werculik robila som si aj normalny test a je stale rovnaky ako 15dpt a dnes som 20dpt cize ziadna zmena a do toho druhy den slabe spinenie ,to je naozaj otras pocit vydrzat do pondelka aby urobili zaver.Ano este jedno poslednee.

tyxoe
16. mar 2024

@nici_cs ani ti nevravim ako mi je , tazke dni prezivam neistoty a postupne sa vyrovnavam s faktom ze to konci

nici_cs
16. mar 2024

@zuzi2009 Haha, tak isto som aj ja, že mi chlap nič nedovolí robiť 😂. Užívaj si to 😁. Neboj, všetko bude v poriadku, veľmi silno držím palce 🤞🏻

nici_cs
16. mar 2024

@tyxoe
Nekončí to. Keby náhodou, máš ešte jedno embryko. Nevzdávaj to. Raz sa to musí podariť a veľmi silno ti k tomu držím palce 🤞🏻

katy44
16. mar 2024

Dievčatá všetkým Vám držím palce nech sa to podarí a udrží. Ako som už pisala v komentároch vyššie mne sa to neudržalo. Našťastie som sa vyčistila sama a nemusela som ist na kyret. No bola som vo štvrtok na kontrolu a tým že mám uterus bicornis (dve maternice no rozdeľujú sa mi kúsok nad krčkom a medzi nimi je septum) tak všetky moje vyšetrenia brala lekárka z centra do Ružomberka na konzilium lekárov, s tým že ako budú ďalej pokračovať. Zvažuje sa operácia, ktorá tu nieje moc bežná, keď je prepážka tak to už bežne odstraňujú, no tým že tam mám to septum(dutinu medzi maternicami) tak zvažujú v akom rozsahu by bola operácia možná, či sa bude dať odstrániť celá ta dutina. A ak by odstraňovali celú tu dutinu tak by som musela opäť čakať pol roka až rok na ďalší vklad. No je SOS možné že by sa nám podarilo otehotnieť aj prirodzene, lebo ja nemám problém otehotnieť ale udržať to. Tak už sa neviem dočkať kedy budú volať ako sa rozhodli, toto čakanie je nekonečne 🙈

nivea777
16. mar 2024

@tyxoe zbehni na pohotovosť nech to pozrú

werculik
16. mar 2024

@tyxoe verim ti, ta neistota j strasna, ked tak ako pise nivea skoc na pohotovost, povedz im ze testy nesilneju a spinis nech to skontroluju… ale aspon mas este embryjko 🙏

werculik
16. mar 2024

@katy44 moja urcite treba vydrzat a nesilit to, ak ti vedia pomoct operaciou tak super. Rok zbehne jak voda. Ja som si dala pauzu na 2 a pol a ani neviem ako to utieklo. Vela zdravicka ❤️

emi_emi159
16. mar 2024

Dievčatá chcem sa vás spýtať respektíve vedieť vás názor , uvažujem nad testami Nifty Pro, vraj sú spoľahlivejšie ako Trisomy, prvý pokus KET v decembri bolo biochemické a teraz februárový druhý pokus príbeh poznáte píšem to tu😁 ak by všetko išlo dobre , tak v 10-12 tyzdni by som chcela ísť na tie testy neviem presne kedy sa tam chodí, je to podľa vás zbytočné alebo naopak po IVF aj “povinne” pre pokoj v duši. Ja som nemala robenu genetiku embryi ani na jedno embryo , doktorka na klinike mi povedala že to je zbytočne lebo sme obaja mladí do 30 rokov aj ja a aj partner , ale nebudem kludna a spokojná bála by som sa že nebude zdravé to bábätko 😔 ale zas je to veľa peňazí 480€ , čo si myslite baby mám ísť na tie testy alebo nie? Samozrejme že istota a spokojnosť je oveľa viac ako peniaze , tie boli aj budú ako sa hovorí ale zdravé babo nie je istota 😔 budem rada ak mi poviete čo si myslite 🙂 🙏🏻

lacny_predaj
16. mar 2024

@emi_emi159 po ivf to odporucaju.Ale napt. Vszp preplaca ak splnite podmienky

werculik
16. mar 2024

@emi_emi159 neviem ja by som nesla…. Mne by znicilo zivot ci by som to dieta zabila alebo mala chore dieta… ja proste verim ze nema byt po kom chore a ze robim vsetko tak aby nebolo…. Kazda sme ina, kamoska bola a sa jej pytali nech si odpovie sama ci dokaze prerusit tehotentvo. Teraz 26 idem na 3D ultrazvuk tam vidi cele babo, verim ze keby bolo daco zle tak to zistim. Ale ako hovorim je to na kazdom 🙂

makrelkam
16. mar 2024

@emi_emi159 ja som mala robene nifty v prvom tehotenstve, vysli vyborne vysledky, vsetko v poriadku, este aj pohlavie tam bolo urcene skor, cakala som dievcatko. Cela prestastna som sa pokojne “tehulkovala”, az som zacala jedneho dna krvacat. Bolo z toho MA v 18tt… takze tolko moja skusenost, test ti nic nezaruci. Pri druhom tehotenstve so synom som si uz ziadne testy nedavala robit