ET/KET február 2024
@emi_emi159 úprimne ja uvažujem nad týmito testmi tiež 🤷🏼♀️
@tyxoe aj mna to veľmi mrzí, je mi to ľúto , veľa síl prajem na další pokus a držím palce 🙏🏻🍀
@werculik nemám rada ked mi niekto povie ze ved jedno uz mas …. , ale vobec som to nemyslela zle . Mame dcéru po ivf , a snažíme sa o druhe , zatial vklady negatívne . A vela krat sa stretnem so škaredým pohľadom ze co sa vobec sťažujem ved jedno uz mam … Chapes . Aj sekundárna neplodnosť velmi boli , a tuzba je tak neskutocne silná 🥹, prosim neber to v zlom ja som to nemyslela vobec zle . Len som sa vycítila do toho ako to mne ludia hovorili
@petkocka súhlasím ❤️ strašne nešťastná veta " jedno už máš" ja by som túžila mať plný dom . Druhý je v nebi a tretie sa nám nedarí . Som šťastná za jedného napriek tomu srdce túži po ďalších
@memorybaby presne presne presne ♥️ja mam moju vytúženú bambulku , za ktoru som navdacnejsia. A ta tuzba je mozno este silnejšia kedze uz viem ake to je mať dieťa ♥️♥️♥️tebe prajem vsetko dobre 🙏🍀zvladneme to . Ty si obzvlášť silná ⭐️Planujes teraz nejaky vklad ?
@petkocka musim si spraviť hematologiu a reproimunologiu - úplne zbytočne vyšetrenia a vyhodené peniaze a potom môžem ísť na ďalší vklad 😉 ty si ako natom?
Druhé, tretie, štvrte, to je jedno koľké, držím Vám silno palce, aby sa Vám zadarilo ❤️. Ja sa zatiaľ teším prvému, ale verím, že keď príde čas, tak urobíme všetko aj to ďalšie 🥰
Neviem co ste vstahovačne….. praveže ked sa jedno zadarilo je vacsia sanca mat druhe….. napisala som jedno ma podari sa aj druhe a ne bud rada mas aspon jedno… treba kus citat s porozumenim. 😉
@nici_cs každá bábätko je splnený sen ❤️
@werculik a ja som jasný priklad toho že práve naopak . Boj o druhe, v našom prípade tretie ako si prehrávame.
@memorybaby ale nič nie je stratene 🙂 vieme dobre ze ivf je take tipos bingo Bohuzial. Kazda situacia nas posuva dalej ale kazdy den sa udeje nejaky zazrak. Musime verit a som si ista ze zivot to nakoniec zariadi tak aby sme boli spokojne aj ked si velakrat musime kvoli tomu prejst dlhsiu cestu ako by sme chceli a az neskor pochopime preco a o to viac si vazime to co mame ❤️
O prve babo sme sa snazili 7rokov a druhe bohuzial sa tiez nedari.Nemam silu zeny riesit co je vhodne pisat a co nie.V kazdom pripade mame byt vdacne za kazdu podporu.🙏❤️dakujem budeme sa snazit dalej

@emi_emi159 za mňa testy , genetika všetko ok 34tt vývojová vada . A mam anjela 🖤 záleží ako si nastavená. Ja osobne by som pri vážnej diagnóze tehu prerušila. Takže by som do toho išla. Ak si nastavená že by si to nedokázala potom sú zbytočne a tehu si užívaj.