icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
memorybaby
16. mar 2024

@emi_emi159 za mňa testy , genetika všetko ok 34tt vývojová vada . A mam anjela 🖤 záleží ako si nastavená. Ja osobne by som pri vážnej diagnóze tehu prerušila. Takže by som do toho išla. Ak si nastavená že by si to nedokázala potom sú zbytočne a tehu si užívaj.

nici_cs
16. mar 2024

@emi_emi159 úprimne ja uvažujem nad týmito testmi tiež 🤷🏼‍♀️

tyxoe
18. mar 2024

@werculik tak hcg 120 kleslo to mam si dat 2cykly pauzu a potom skusit 😢ale ja som to hned od zaciatku citila, je neskutocne aku intuiciu mame v sebe

nici_cs
18. mar 2024

@tyxoe mrzí ma to, že ti to nevyšlo. Skús sa zresetovať, dať psychicky dokopy a čoskoro sa do toho môžete zase pustiť 🥺😪

werculik
18. mar 2024

@tyxoe velmi ma to mrzi ale nevzdavaj to, jedno uz mas pride aj druhe 🙂 drzim palce ❤️

emi_emi159
18. mar 2024

@tyxoe aj mna to veľmi mrzí, je mi to ľúto , veľa síl prajem na další pokus a držím palce 🙏🏻🍀

sofia1979
18. mar 2024

@nici_cs ak máš zimnica to bol môj prvý príznak tehu

petkocka
18. mar 2024

@werculik najhorsia veta aku zena v takejto situacii moze pocut 🥹nic v zlom …..

werculik
18. mar 2024

@petkocka neviem co zle som napisala ale oki tvoj pohlad na vec 🙂

petkocka
18. mar 2024

@werculik nemám rada ked mi niekto povie ze ved jedno uz mas …. , ale vobec som to nemyslela zle . Mame dcéru po ivf , a snažíme sa o druhe , zatial vklady negatívne . A vela krat sa stretnem so škaredým pohľadom ze co sa vobec sťažujem ved jedno uz mam … Chapes . Aj sekundárna neplodnosť velmi boli , a tuzba je tak neskutocne silná 🥹, prosim neber to v zlom ja som to nemyslela vobec zle . Len som sa vycítila do toho ako to mne ludia hovorili

memorybaby
18. mar 2024

@petkocka súhlasím ❤️ strašne nešťastná veta " jedno už máš" ja by som túžila mať plný dom . Druhý je v nebi a tretie sa nám nedarí . Som šťastná za jedného napriek tomu srdce túži po ďalších

petkocka
18. mar 2024

@memorybaby presne presne presne ♥️ja mam moju vytúženú bambulku , za ktoru som navdacnejsia. A ta tuzba je mozno este silnejšia kedze uz viem ake to je mať dieťa ♥️♥️♥️tebe prajem vsetko dobre 🙏🍀zvladneme to . Ty si obzvlášť silná ⭐️Planujes teraz nejaky vklad ?

memorybaby
19. mar 2024

@petkocka musim si spraviť hematologiu a reproimunologiu - úplne zbytočne vyšetrenia a vyhodené peniaze a potom môžem ísť na ďalší vklad 😉 ty si ako natom?

nici_cs
19. mar 2024

@petkocka
@memorybaby

Druhé, tretie, štvrte, to je jedno koľké, držím Vám silno palce, aby sa Vám zadarilo ❤️. Ja sa zatiaľ teším prvému, ale verím, že keď príde čas, tak urobíme všetko aj to ďalšie 🥰

werculik
19. mar 2024

Neviem co ste vstahovačne….. praveže ked sa jedno zadarilo je vacsia sanca mat druhe….. napisala som jedno ma podari sa aj druhe a ne bud rada mas aspon jedno… treba kus citat s porozumenim. 😉

memorybaby
19. mar 2024

@nici_cs každá bábätko je splnený sen ❤️

memorybaby
19. mar 2024

@werculik a ja som jasný priklad toho že práve naopak . Boj o druhe, v našom prípade tretie ako si prehrávame.

werculik
19. mar 2024

@memorybaby ale nič nie je stratene 🙂 vieme dobre ze ivf je take tipos bingo Bohuzial. Kazda situacia nas posuva dalej ale kazdy den sa udeje nejaky zazrak. Musime verit a som si ista ze zivot to nakoniec zariadi tak aby sme boli spokojne aj ked si velakrat musime kvoli tomu prejst dlhsiu cestu ako by sme chceli a az neskor pochopime preco a o to viac si vazime to co mame ❤️

petkocka
19. mar 2024

@werculik skoda reci…

werculik
19. mar 2024

@petkocka ty moja ak mas nejaky problem tak vyhladaj psychiatra lebo evidetne ho mas….

werculik
19. mar 2024

@nici_cs drzim palce zajtra na tvoje prve sono 🙏

tyxoe
19. mar 2024

O prve babo sme sa snazili 7rokov a druhe bohuzial sa tiez nedari.Nemam silu zeny riesit co je vhodne pisat a co nie.V kazdom pripade mame byt vdacne za kazdu podporu.🙏❤️dakujem budeme sa snazit dalej

petkocka
19. mar 2024

@werculik takto sa mozes bavit s tvojimi kamoskami , dobre ? Ja som sa slušne vyjadrila , by som si pozrela ako mi to povies do ksichtu … tu si hustá a v skutočnosti posrata ..

nici_cs
19. mar 2024

@werculik ahojky, ďakujem, ale ešte týždeň predo mnou 🤦🏽‍♀️😂. Už sa neviem dočkať 😁

werculik
20. mar 2024

@petkocka id sa liecit lebo si chora ☹️ drzim palce ❤️

werculik
20. mar 2024

@nici_cs jaj jasne 26 ked ja mam 3D…. Som si poplietla lebo dnes som mala vysetrene u gyndy a vedela som, ze nejake vysetrenie mame spolu…. Do utorka uz nie je vela casu, snad nam to zbehne. 🙏

nici_cs
20. mar 2024

@werculik a všetko v poriadku na gynde? No musí, už len 6 dní 😂. Ale kto by to počítal 😂

werculik
20. mar 2024

@nici_cs nebola lekarka tak len tlak mi merala. Na utrazvuk piatok mam prist…. Co juz vydrzim 🙂

nici_cs
20. mar 2024

@werculik piatok je blízko, držím palce, daj vedieť potom 🤞🏻🤞🏻

nici_cs
22. mar 2024

@werculik ahoj. Ako dnes? Všetko išlo v poriadku na gynde? Je piatok, však? Trošku som zmätená z tých dní 🤦🏽‍♀️😂