icon

Gyn - Fiv verzus Iscare v Bratislave

mackaso
5. máj 2012

Ahojte, potrebujem poradiť, ktoré centrum si vybrať, díky, ahojte 🙂

bijuska
13. júl 2012

Dr. Durechovej 🙂 ale ona tam uz nerobia a Dr. Valky je perfektni , vdaka celemu centru . 🙂

vrablikova
12. feb 2013

,

alexaba
16. mar 2013

baby čaute, chcem sa popýtať o radu, tiež sa rozhodujeme do ktorého centra ísť a počula som, že v gynfive sa nedaju vratiť nepoužité lieky a v isacre sa to vraj normálne robí? je to pravda? dík.

luanna
16. mar 2013

@alexaba ahoj, nie je to pravda... Lieky sa daju vratit aj v gyn-five

alexaba
16. mar 2013

launa: teda naopak som to napísala 🙂 chceme ist do iscare, ale tam sa vraj nedaju vratiť lieky ako v gynfive. Nevieš o tom niečo

luanna
17. mar 2013

@alexaba neviem ako to funguje v iscare.....

ada83
18. mar 2013

@alexaba v iscare sa nedaju vratit

foxy13
3. máj 2013

@alexaba ahoj, mne sa zda ze aj v Iscare sa daju vratit lieky, aspon ja som raz vracala Valkimu a on mi vyplatil peniaze podla bloku. ale to bolo tak 3 roky doozadu, Doc Valky aj ked malo rozprava ale je v pohode, ja mam od neho jednu bambulku co sa zadarilo na 4x, ono zadarilo sa aj na 3x ale potom neprezilo, Teraz skusame druhe ale uz 2x sa nezadarilo este mame 3 mrazaciky tak posledny pokus. ono sa aj rozmrazili boli 8 bunkove len sa nejak nechytili, ale tak pri kazdodenom kolotoci okolo malej sa necudujem, ked sa chytila bambulka to som tyzden lezala, ale teraz sa to neda , no nic posledny pokus musi tato zobrat dovolenku a mama bude lezat, nakolko embria su kvalitne len mama nema klud tak to nejde spolu dokopy. Ale odporucam Iscare, Doc.Valky, aj Latakova to je jeho ziacka.

viva13
11. júl 2013

Ahoj baby prosím nájde sa tu niekto kto bol v Gyn Five na IUI s darcovskými spermiami a podarilo sa otehotniet, kolkáte IUI v GYN FIVe to bolo? dakujem

maninko5
9. aug 2013

ahojte kto mi poradí ktorý lekár je lepší na gyn fiv v BA?

stanka810
9. aug 2013

@maninko5 ja som chodila k dr. Harbulakovi...pocas vysetreni sa dostanes ku kazdemu lekarovi, ale Harbulak bol moj lekar, ktory ma mal na starosti a konzultacie boli len s nim...pocas zakrokov ked porovnam inych lekarov a jeho...on sa mi zdal najlepsi 🙂

tajomna21
9. aug 2013

@maninko5 ja som prisla do styku s MUDr. Stenovou ... a super ... a prisla som do styku aj s Harbulakom ... tiez mu nic neviem vytknut

maninko5
9. aug 2013

no lebo chodím k dr Stenovej,ale niejak sa mi nepozdáva..boli sme už na treťom zakroku a zase nič...já v poriadku ,manžl tiež tak nechápem.

tajomna21
9. aug 2013

@maninko5 tak ja neviem, nam sa podarilo na prvy sup .... ja ju mozem len odporucat a aj jej pristup, vysvetlenie atd

mamartinka
27. aug 2013

Ahojte baby.Chodi sem este niekto?Chcem sa spitat ktoreho lekara by ste doporucily v Gyn fiv Ba.Ktory je dobry a prijemny.Dakujem.A chcem sa spitat este ked sme raz boli v Iscare na Ivf ale nam to nevyslo a chceme teraz ist do Gyn fiv treba neake papiere si tam preniest z Iscar ci si spravia vsetko svoje nanovo.

mackaso
autor
29. aug 2013

@mamartinka Ahoj, ja som bola v Gyn Fiv, ale spokojná som tam nebola, nechcela by si radšej skúsiť Reprofit Brno? Majú o veľa lepšiu úspešnosť a to jednanie a celkovo prístup, to sa nedá porovnať a hlavne neťahajú od teba nezmyselne peniaze,.

mamartinka
29. aug 2013

@mackaso vies ja viem a dakujem ze si odpisala sme sa z manzelom bavily o Brne len tam by sme si to museli vsetko hradit.On zrovna ze na Brno zabudni.Chcela by som este ten Gin Fiv Ba vyskusat a by sme videli tam.Ide o to ze Brno si musime cele hradit a tu predsa nam to preplatia.Akurat lieky platit.Viem ze je dobre na Brno pocula som o tom ale ja zatial aj co nam je blizssie chceme skusit.Aj tak mam dilemu ci vlastne sa nato dame este.Mne sa moc nechce uz dotoho.Neviem co spravit.Sme v stadiu uvazovania.Uvidime buduci rok. 😉

mackaso
autor
29. aug 2013

@mamartinka Ja som bola v Brne na 2 IVF a dalo sa to refundovať, mne preplatili všetko do centa, ale nesmieš mať 3 absolvované IVF na Slovensku, vtedy to už nepreplatia, tam som bola spokojná a išlo to veľmi rýchlo, boli proste skvelí, vyšlo to tam na 1 pokus, v Gyn Fiv to nevyšlo

vvia
29. aug 2013

@maninko5 ja som tiez bola u Stenovej a podarilo sa na prvy pokus nastastie

mamartinka
30. aug 2013

@mackaso a v tom Brne je len jedno to centrum?A ked mas Slovensku poistovnu ako napriklad ja vseobecnu to ti preplatia?A kolko trva proces tam a kolkokrat tyzdenne si musela tam jazdit.Da sa to tam v poho najst?S parkovanim ako to je?Treba aj vysledky neake ci si spravia sami svoje.Dakujem.

indy2013
21. okt 2013

no ja chodím do iscare v BA, začala som v auguste na podnet mojej gynekologičky s tým že ma poslala na ďalšie vyšetrenia, a dostala som sa k doc. Valkym. nechcem kritizovať ale ani ospevovať, pri prvom stretnutí mi povedal že je tak max. úspešnosť otehotnieť 40% a to pri umelom oplodnení, a hneď navrhol IVF, čo ma dosť zložilo, ešte že tam bol partner, potom to nabehlo na také obrátky, že som nestíhala ani reagovať, rýchle vysvetlenie o čo ide a ako to bude prebiehať a hneď odber krvi na zistenie hladiny hormonov atď. partner objednaný na spermiogram a dané papiere, na predoperačné vyčetrenia a tým že som mala cca 10dní pred cyklom že nech prídem a že ma hneď začnú stimulovať a že počas toho oni doriešia poisťovňu, takže veľký šok v prvý deň, keď si myslíte, že idete na ďalšie vyšetrenie či ste ok. Odchádzali sme úplne obarený. Potom sme si doma sadli a zhodnotili že túžba po dieťati je z obidvoch strán veľká ale taký to tlak nie, a zhodou okolností som mala zlé výsledky krvi tak sa to posunulo. Ale keď mám zhodnotiť už teraz sa trošku vyznám čo a ako a aj by som inak reagovala prišlo mi to neprofesionálne a potom som začala čítať túto stránku a ĎAKUJEM VŠETKÝM za príspevky a dostala som sa do lepšieho obrazu a potom som už vedela klásť otázky a reagovať na odpovede.

kouhvxrx
1. feb 2014

Ahojte všetky ženy čo sa chystáte navštíviť GIN-FIM v Bratislave.
V žiadnom prípade neodporučujem a keby som mohla tak ho zruším.Chodila som tam 8 rokov a podstúpila som aj IVF.
Hlavne som bola veľmi sklamaná z prístupu personálu. Tým že majú asi dosť veľa pacientov a neboja sa konkurencie, tak sa chovajú hrozne až drzo.Nehovoriac,že tam od vás vytiahnú čo najviac euričok. Začala som chodiť do Brna na Reprofin a musím povedať,že je to o niečom inom a bola som až veľmi milo prekvapená. Jedno IVF vás na slovensku stojí asi tak do 1000 euro a v Bne je to o niečo lacnejšie a pokiaľ máte do 39 rokov tak vám 3 krát IVF na slovensku preplatí poisťovňa, len si to treba pozrieť na na nete. Toto poisťovne preplácajú asi rok, lebo to kedysi nebolo.A záver je taký,že pokiaľ idete do Brna,alebo na hocijakú kliniku do čiech, tak zaplatíte len cestu,lebo do 1000 euro vám z Brna faktúru preplatí vaša poisťovňa a na slovensku by ste 1000 euro dali na GIN-FIN. V Brne som bola raz na IVF a ked to nevyšlo skúsili inú metodu a druhý krát to vyšlo. V Brne hľadajú príčiny a riešia,ale na slovensku idete jeden
krát a ked to nevínde, tak nikto nič nerieši a idete znova tou istou metodou, to je preto aby s vás čo najviac peňazí vytiahli.

palculienka007
5. feb 2014

Iscare,iscare,iscare!!!!!U mna jednoznacne Iscare....A urcite dr. Petrova....Je pravda,ze je trosku svojska 🙂 ale potrapila sa so mnou a vdaka nej mam krasneho chlapceka.... 😀

kouhvxrx
6. feb 2014

Baby prosím nenavštevujte GIN fin je to fakt len o peniazoch a vôbec im nezáleží ako ste po toľkých pokusoch nešťastná a veľa krát psychicky na dne. Ja tam mán aj známu ktorá nastúpila po tom čo som ja odišla z Gin finu a to moje tušenie ako to tam funguje len potvrdila a tým že je ľudská tak tam prestala pracovať, lebo ona nevedela pacientky tak klamať ako to tam bežne robia.

tajomna21
6. feb 2014

@kouhvxrx nesuhlasim s Tvojim nazorom .... mam s nimi dobru skusenost, aj ludsky pristup, aj uspesne zavrsenie zdravym, krasnym synom .... a na moje odporucanie tam sla jedna znama, ktora predtym bola v inom censtre (iscare) neuspesna a v gin-five boli uspesny na prvy sup a uz kocikuje zdrave dievcatko ....

kouhvxrx
9. feb 2014

No tak to ste náhodou dve šťastné ženy, ale samozrejme že musia mať aj úspechy inak by to museli zavrieť, ale to percento je veľmi málo a nezabúdaj na to že majú viac neúspechov ako úspechov a zamysli sa nad tými ženami ktoré tam boli aj trikrát ako sa cítia ked im povedie,že to zas nevyšlo a nič preto nerobia žiadnu inú metodu neskúšajú na rozdiel od Brna. Podľa mňa si bolo len ny gin- fine a mala si šťastie,ale nespochybňuj názor ľudí,ktorý majú viac skúseností a viac sklamaní. V Brne majú omnoho viac percentnú úspešnosť na prvý krát maximálne na druhý a do Brna ideš maximálne 5 krát a to rátam aj s prvou návštevu. Na gin- fine chodíš 5 dní len na krv a ultrazvuk. A pokiaľ máš do 39 rokov,tak Vám to v Brne poisťovňa všetko preplatí.
Mňa na gin-fine zarazilo hlavne to,že som mala najskôr 5 vajíčok,2 mi vložili a tri mali ostať, po vloženi na recepcií odo mňa vypýtali 300 eur za zamrazenie a povedali,že si mám po druhej hodine zavolať podotýkam že v ten deň aby mi povedali ako sú na tom vajíčka a s prekvapením mi povedali že vajíčka neprežili. Takže záver je taký,že si zobrali 300 euro za vajíčka ktoré žili asi 3 hodiny, svinstvo najväčšieho zrna, keby boli fér,tak si zoberú alikvotnú čiastku a neverím, že tri vajíčka žili rovnako 3 hodiny, ale to si človek ani neuvedomuje,lebo ide tam s nádejou a hlavne nemala som s čím porovnávať, ale teraz už viem a preto je mojou povinnosťou varovať čo najviac žien, aby si radšej peniaze ušetrili na cestu do Brna kde nie sú také hyeny.Aj do obchodu človek chodí tam kde sa dobre cíti a kde ho neokrádajú. A to nie je jediná moja negatívna skúsenosť s gin-finom, ale to nabudúce.

tajomna21
9. feb 2014

@kouhvxrx vsak je to tvoj nazor, ja mam iny ... ja som mala kultivaciu tu 5 dnovu a platila som az potom ... takze neviem, ani v tomto nemam rovnaku skusenost ako ty .... je mozne, ze ja som mala len stastie, taktiez verim, ze v Brne sa im dari, je to zname centrum .... ale ta znama, ktora tam sla na moje odporucanie napr., ta v iscare mala len 5 vajicok, neuspesny pokus ,.. v gin-fiv mala 18 vajicok, co je podstatny rozdiel, a tiez sa jej podarilo po prvykrat tam otehotniet ... ostatne si dala zmrazit do buducna .... takze nebude to len o stasti

paltina158
25. aug 2017

Ahoj... Ja som išla na Gyn fiv.. Zatiaľ som spokojná! V nedeľu idem na oplodnenie, v utorok som mala výber. Strašne ma to bolelo, aj horúčku mám. Dúfam že všetko bude ok! 11 vajíčok! Zostali mi injekcie, darujem ich za symbolickú sumu..

martinkaq
23. nov 2017

Ja som navštívila Iscare v Bratislave v auguste. Dr. Grossova ma poriadne vysetrila, priatel samozrejme podstúpil spermiogram ale on bol ok. Mne diagnostikovali PCO a IR nasadila mi Siofor. Medzitým som absolvovala jednodňový zákrok mala som polyp na maternice a priefuky vaječníkov. Zatiaľ bol ich prístup dobrý. Teraz meškala mrcha vyše týždňa a test je pozitívny tak uvidíme keď sa pozrie dr. či je všetko ok. Predtým sme sa snažili 2 roky. 😉

daniel09
6. mar 2018

Prosím vás, tiež vaham medzi týmito dvomi centrami. Dohodla som si vstupnu konzultaciu v oboch. Myslite si ze je to mozne po prvej konzultacii proste u jednych nepokracovat? Alebo uz pri prvej konzultacii musim podpisat s nimi nejaku zmluvu? Pride mi to opodstatnene sa najprv informovat a po rozhovore sa rozhodnut kam budem chodit...