icon

Gyn Fiv Žilina - máte čerstvé skúsenosti?

foxina89
6. jan 2019

Ahojte , je tu veľa diskusii na Gyn Fiv , ale je tam toľko strán toho a hlavne staré príspevky , tak by som sa rada informovala a otvorila novú diskusiu , konkrétne na Gyn Fiv Žilina . Nedarí sa nám už dva roky . Užívam duphaston , vajíčkovody priechodné , manžel spermie v poriadku a na gynde si nevie so mnou rady ,tak že sa máme obrátiť na reprodukčné centrum 😏 máte niekto čerstvé skúsenosti s centrom v Žiline ??? Chystáme sa tam objednať . Ďakujem za cenné rady 😊

skorpion22
25. jan 2019

@katka2488 nič iné ako bojovať sa nedá!Vedela by si mi poradít,že ked teraz idem na tú hyfosu či ma budú ešte v tomto cykle pripravovať na riadenú ovulaciu???

foxina89
autor
26. jan 2019

@skorpion22 držím prsty ,až všetko vyjde . Pre nás iui nebude asi riešenie,takže rovno na umelé 🙃 keďže vajíčko nikam nedocestuje a stimulácia vaječníkov je pre mňa nevyhovujúca ...clostylbegit je na prd , vytvára mi bolestivé a krvavé cysty . Ja už mám samo o sebe polycysticke vaječníky , takže ďalšie stimulácie nepripadajú v úvahu . Kvôli liekom som skoro prišla o jeden vaječník , keby som bola počúvla lekárku , ale chvalabohu manžel zakročil a vydržala som ešte deň a ráno sme odišli do Trstenej , kde mi p. Tholt pomohol .

dadenka42
27. jan 2019

Je tu niektorá z vás, čo čaká alebo absolvovala pokus s darovanym embryom v gyn-fiv Žilina?

foxina89
autor
28. jan 2019

Babulky , máte skúsenosti s ivf ? V akom časovom pásme sa to zhruba pohybuje ?

katka2488
28. jan 2019

@katharines nie nie, neviem čo je to serrapeptaza. 🙂

katka2488
28. jan 2019

@skorpion22 ja som bola na HyFoSy jeden cyklus a až potom od druhého ma pripravovali na IUI prvé. Čo znamená, že v decembri som mala HyFoSy a potom v januári prvé IUI.

katharines
28. jan 2019

@katka2488 a na tejto stranke najdes dalsie info o enzymotetapii a aj dalsie potrebne informacie
https://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/systemov...

katharines
28. jan 2019

@katka2488 tiez je dolezite, ci narazis na lekara, ktory sa snazi skutocne riesit problem, alebo nema zaujem problem riesit a hned ta odporuci do reprocentra.

skorpion22
28. jan 2019

@katka2488 a bola si hneď po mm pred ovulaciou alebo az po...lebo ja tam idem 7den cyklu a ovulku mam az okolo 20-25deň cyklu...

katharines
28. jan 2019

Pribeh manzelov, ktory nemohli mat babatko a ich uspesna cesta za vytuzenym babatkom
https://zastolom.sk/dieta-ano-nie-za-cenu-strat...

katka2488
29. jan 2019

@skorpion22 bola som 7.12 na HyFoSy a to som bola po mm 3 dni. Ovulku som potom mala za týždeň. nedá sa to takto, pretože ty v 3 deň menštruácie musíš začať brať clostylbegit a oni ti ho nepredpíšu bez toho, aby si najprv nemala HyFoSy absolvované. Inak, mne povedali, že samotné HyFoSy môže napomôcť k prirodzenému počatiu, lebo to je vlastne ako keby prečistenie vaječníkov 🙂 ale nám to aj tak nepomohlo, no ty môžeš skúsiť 🙂

katharines
29. jan 2019

A dalsi pribeh manzelov, ktorym naprotechnologia pomohla, a to mali uz po 30-tke
https://zastolom.sk/snivali-sme-o-velkej-rodine...

arthemiis
29. jan 2019

Mňa tiež čaká IUI najbližšie mesiace...

skorpion22
29. jan 2019

@katka2488 Ďakujem za odpoveď...skúšame stále,my sa radi túlime 😍 takže budeme sa pokúšať aj tak...som po pôrode 7mesiacov tak možno nám ten "prefuk" pomôže 😂 Výsledky máme bez najmenšej chybičky,takže možno aj motyka vystrelí

skorpion22
29. jan 2019

@arthemiis Tak budeme asi na rovnako bojovať 😎

katka2488
31. jan 2019

@skorpion22 určite, nikdy nevieš, kedy sa vám pošťastí 🙂 my ideme budúci týždeň na druhé IUI, ak bude všetko ako má byť a uvidíme..v pondelok idem na odbery..

tobias23
1. feb 2019

Ahojte baby mám za sebou neúspešné IUI.
Na začiatku novembra sme sa rozhodli že podstupime IVF no ja som s tým moc nebola vyrovnaná nakúpili sme všetko čo na IVF treba.
No psychicky som na to nebola pripravená.Preto obdivujem všetky baby ktoré to zvládli je to pre ženu psychicky náročné aj keď pri nej stojí jej partner a podporuje vás. Držím vám všetkým palce aby ste to zvládli a bojovali až do konca keď sa na to dáte .Určite to bude stáť zato 😀
My sme nakoniec IVF nepostúpili lebo sme ostáli tehu prirodzenou cestou.
Ak by niekomu pomohli injekcie na IVF rada pomôžem mám aj lístok z lekárne kedy boli kupované.V prípade záujmu dám bližšie info .
Držím všetkym palce.
A nevzdávajte sa🙂

januska41
2. feb 2019

@katharines kde sú na Slovensku tri? viem o Žiline a Poprade...

katharines
2. feb 2019

@januska41 ja som pocula i o Bratislave

tobias23
2. feb 2019

Na Slovensku smer východ Martin, Košice, Banská Bystrica volajú sa Sanatórium Helios.My sme boli v Martine veľká spokojnosť 😀

katharines
2. feb 2019

@tobias23 len @januska41 sa pytala na ambulancie NaproTechnologie 😉

januska41
2. feb 2019

@katharines máš vlastnú skúsenosť? pomohli?

didi737
7. feb 2019

Ahojte, tak ja mám s nimi výbornú skúsenosť, bola som na IVF minulý rok a doma máme 5 mesačného drobčeka. Určite sa netreba vzdávať, tiež nám to nešlo na prvý krát ale dočkali sme sa.

foxina89
autor
15. feb 2019

@didi73 ahoj , ak sa môžem spýtať , na koľkykrát sa to podarilo? Prípadne ss ☺️

sevcikovaa
16. feb 2019

Ahojte ...chodila som do gyn fiv za...mame za sebou 2neuspesne ivf ...ostali nam 3 nanuky no dali sme si pauzu a zameralali sa na novy dom a bum uz tehulkujeme 5tt nevedomky..pritom nam nedavali prirodzene ziadne sance (manzel mal zle vysledky )cim clovek menej nato mysli a tlaci sa to skor podari ..inak personal a doktori su velmi fajn

marienna
16. feb 2019

@sevcikovaa aj ja som bola v Za veľmi spokojná 👍👌
To tak býva,keď to clovek najmenej čaká,tak to pride.

katharines
16. feb 2019

@sevcikovaa a co planujes urobit s tvojimi 3 detickami, ktore su zamrazene?

sevcikovaa
16. feb 2019

@katharines este neviem ..kedze som mala potrat v 20tt ....riesit 3 deticky budem az ked budem drzat toto co rastie v naruci

katka2488
20. feb 2019

Ahojte, tak dnes som sa dozvedela, že ani druhé IUI nevyšlo.. Ideme si dat teraz pauzu, a ktovie co bude ďalej. Uz nám odporučili IVF, že netreba čakať. Ze to nevedeli skôr... 😑