icon

Gyn Fiv Žilina - máte čerstvé skúsenosti?

foxina89
6. jan 2019

Ahojte , je tu veľa diskusii na Gyn Fiv , ale je tam toľko strán toho a hlavne staré príspevky , tak by som sa rada informovala a otvorila novú diskusiu , konkrétne na Gyn Fiv Žilina . Nedarí sa nám už dva roky . Užívam duphaston , vajíčkovody priechodné , manžel spermie v poriadku a na gynde si nevie so mnou rady ,tak že sa máme obrátiť na reprodukčné centrum 😏 máte niekto čerstvé skúsenosti s centrom v Žiline ??? Chystáme sa tam objednať . Ďakujem za cenné rady 😊

4stanka4
5. aug 2019

@novaaaa toto zaujíma aj mňa tak ak nevadí pripojím sa 🙂

sawa
5. aug 2019

Kočky spermiogram vám vysetria do nejakých 20€.

sawa
5. aug 2019

@z_u_s budem vedieť v stredu, ak chceš napíš mi súkromne a môžme si zavolať a pokecat.

4stanka4
5. aug 2019

@sawa a nevieš či tam musí ísť aj manžel?Či sa to nedá spraviť tak,že by som si zobrala od nich nejakú sterilnú nádobku a hneď napr. ráno doniesla vzorku?Viem,že muž mi tam nepôjde a bývame cca 10 min.autom odtiaľ...a treba sa objednať?

novaaaa
5. aug 2019

@4stanka4 kludne 👍

novaaaa
5. aug 2019

@sawa ďakujem 😉

sawa
5. aug 2019

@4stanka4 áno da sa zobrať od nich nádobka a do 1-2h doniesť ;)

vcielka215
7. aug 2019

Ahoj,chodim do Gyn Fiv Ziliny a som spokojna.A chcela by som sa s niekym skontaktovat kto tu chofi tiez.A uplne super by bolo keby tam uz niekto absolvoval IVF .Nakolko uz ideme posielat xiadosti a chcela by som vedie aspon vo nas vsetko cska.Dskujem krasne

sawa
7. aug 2019

@vcielka215 ja som absolvovala ivf teraz na konci júla , dnes som sa dozvedela, že sa nepodarilo

andula1988
7. aug 2019

@vcielka215 ahoj, ja prave zvazujem ci sem alebo Helios Martin ....
no citam rozne recenzie .... smiem sa spytat kolko trvalo kym vas objednali?

sawa
Autor odpoveď zmazal
sawa
7. aug 2019

@elis14 no dnes som sa dozvedela, že aj my neúspešne, čo presne znamená KET?

sawa
7. aug 2019

@andula1988 do gyn Fivu ta objednajú veľmi rýchlo, myslím že nikde nie sú dlhé čakacie doby

andula1988
7. aug 2019

@sawa dakujem ... rozhodujem sa presne kam, no je vela recenzii tak mam v tom trosku zmatok

vcielka215
7. aug 2019

@sawa Verim,ze sa to podari raz.A nebolo by mozne sa spojit cez spravy ak by to nebol problem.

vcielka215
7. aug 2019

@andula1988 Tak u nas je to konplikovane chodilu sme do Heliosu no neboli sme spokojni s pristupom.Nepacilo sa nam tam.Objednanie rychlo

elis14
7. aug 2019

@sawa KET je vkladanie rozmrazeneho embryka

sawa
7. aug 2019

@vcielka215 v pohode, môžme ;)

sawa
7. aug 2019

@andula1988 no myslím, že všade to bude plus mínus rovnaké, hlavnú rolu bude hrať prístup a tvoj vnútorný pocit z nich ;)

sawa
7. aug 2019

@elis14 už som si naštudovala, ja dom mala 1 vajíčko, nebolo čo zmraziť

z_u_s
Autor odpoveď zmazal
laurakrauz
17. aug 2019

Ahojte dievčence,

držím palce všetkým, ktoré práve prechádzate procesom IVF. Mne o pár dní vychádza kniha s názvom Zázrak zo skúmavky, v ktorej om napísala 2 skutočné príbehy žien, ktoré prešli IVF. Ak by vás kniha zaujala, prikladám link.... Prípadne sa do príbehu Alexandry a Sabíny môžete začítať na mojom profile

https://www.martinus.sk/?uItem=598773&z=2MQFRZ&...

foxina89
autor
3. okt 2019

Ahojte spolubojovníčky 😊 takže po zmrazení 3 oplodnenych vajíčok sme si dali vklad až o cca 3 mesiace neskôr , nakoľko som silno reagovala na stimuláciu a trebalo aj fyzický aj psychický odpočinok. Vklad bol 6.9. , srdiečko nám bije , 7.10. asi posledná kontrola na klinike ,mala by som začínať 7tt 🤞

sawa
4. okt 2019

@foxina89 super, parada 🙂 nech vsetko pokracuje ako ma , ja zacinam druhy pokus a odo dnes zacinam stimulaciu, tak o mesiac budem vediet 🙂

novaaaa
4. okt 2019

@foxina89 velka gratulacia

foxina89
autor
18. okt 2019

@sawa držím prsty🤞🤞🤞🤞

katka2488
18. okt 2019

Ahojte, ja som tu dlhšie nepísala, tiež som absolvovala IVF v Gyn Five v Žiline. Mala som 6 odobratých vajíčok, 4 oplodnené, 3 embryá a z toho boli 2 vhodné. A podarilo sa na 1x 😍😍 som v 20tt a postupne mi rastie bruško. Druhé embryjko máme zmrazené a dúfam, že keď si preň pôjdeme po nejakých 2 rokoch, budeme mať súrodenca 🙏 ❤ Predtým sme absolvovali 2x IUI a to bohužiaľ nevyšlo. Všetkým vám prajem veľa veľa síl, trpezlivosti, pevné a dobré nastavenie mysle. A všetkým, ktorým to vyšlo a sú v očakávaní, prajem nech to všetko dobre dopadne a nech sa môžete tešiť s maličkého 🙏🙏

novaaaa
18. okt 2019

@katka2488 gratulujem

sawa
19. okt 2019

@foxina89 ďakujem, už som po odbere, tentokrát som mala 11 vajíčok, 9 oplodnili a 5 sa ďalej vyvíja, takže čoskoro budem mat vklad a potom čakaníe 🙂

majinka81
21. okt 2019

@katka2488 Ahoj gratulujem k tehotenstvu.Ako sa ti pacilo centrum v Ziline?