Gyn Fiv Žilina - máte čerstvé skúsenosti?
Ahojte , je tu veľa diskusii na Gyn Fiv , ale je tam toľko strán toho a hlavne staré príspevky , tak by som sa rada informovala a otvorila novú diskusiu , konkrétne na Gyn Fiv Žilina . Nedarí sa nám už dva roky . Užívam duphaston , vajíčkovody priechodné , manžel spermie v poriadku a na gynde si nevie so mnou rady ,tak že sa máme obrátiť na reprodukčné centrum 😏 máte niekto čerstvé skúsenosti s centrom v Žiline ??? Chystáme sa tam objednať . Ďakujem za cenné rady 😊
Kočky spermiogram vám vysetria do nejakých 20€.
Ahoj,chodim do Gyn Fiv Ziliny a som spokojna.A chcela by som sa s niekym skontaktovat kto tu chofi tiez.A uplne super by bolo keby tam uz niekto absolvoval IVF .Nakolko uz ideme posielat xiadosti a chcela by som vedie aspon vo nas vsetko cska.Dskujem krasne
@vcielka215 ja som absolvovala ivf teraz na konci júla , dnes som sa dozvedela, že sa nepodarilo
@vcielka215 ahoj, ja prave zvazujem ci sem alebo Helios Martin ....
no citam rozne recenzie .... smiem sa spytat kolko trvalo kym vas objednali?
@andula1988 do gyn Fivu ta objednajú veľmi rýchlo, myslím že nikde nie sú dlhé čakacie doby
@sawa dakujem ... rozhodujem sa presne kam, no je vela recenzii tak mam v tom trosku zmatok
@sawa Verim,ze sa to podari raz.A nebolo by mozne sa spojit cez spravy ak by to nebol problem.
@andula1988 Tak u nas je to konplikovane chodilu sme do Heliosu no neboli sme spokojni s pristupom.Nepacilo sa nam tam.Objednanie rychlo
@vcielka215 v pohode, môžme ;)
@andula1988 no myslím, že všade to bude plus mínus rovnaké, hlavnú rolu bude hrať prístup a tvoj vnútorný pocit z nich ;)
Ahojte dievčence,
držím palce všetkým, ktoré práve prechádzate procesom IVF. Mne o pár dní vychádza kniha s názvom Zázrak zo skúmavky, v ktorej om napísala 2 skutočné príbehy žien, ktoré prešli IVF. Ak by vás kniha zaujala, prikladám link.... Prípadne sa do príbehu Alexandry a Sabíny môžete začítať na mojom profile
Ahojte spolubojovníčky 😊 takže po zmrazení 3 oplodnenych vajíčok sme si dali vklad až o cca 3 mesiace neskôr , nakoľko som silno reagovala na stimuláciu a trebalo aj fyzický aj psychický odpočinok. Vklad bol 6.9. , srdiečko nám bije , 7.10. asi posledná kontrola na klinike ,mala by som začínať 7tt 🤞
Ahojte, ja som tu dlhšie nepísala, tiež som absolvovala IVF v Gyn Five v Žiline. Mala som 6 odobratých vajíčok, 4 oplodnené, 3 embryá a z toho boli 2 vhodné. A podarilo sa na 1x 😍😍 som v 20tt a postupne mi rastie bruško. Druhé embryjko máme zmrazené a dúfam, že keď si preň pôjdeme po nejakých 2 rokoch, budeme mať súrodenca 🙏 ❤ Predtým sme absolvovali 2x IUI a to bohužiaľ nevyšlo. Všetkým vám prajem veľa veľa síl, trpezlivosti, pevné a dobré nastavenie mysle. A všetkým, ktorým to vyšlo a sú v očakávaní, prajem nech to všetko dobre dopadne a nech sa môžete tešiť s maličkého 🙏🙏

@novaaaa toto zaujíma aj mňa tak ak nevadí pripojím sa 🙂