icon

Gyncare Nitra, chodí sem niekto?

nikaaaaa
19. aug 2019

Ahojte chcem sa spýtať či niekto chodí do Gyncare Nitra ? Chodim do Ba iscare ale nitra je bližšie o dosť a chcela by som tam možno prejsť ake máte skúsenosti ? Koho by ste odporučili ? Ďakujem za každú radu 🙂

doboska14
29. jan 2021

Ahojte, chcem sa spýtať absolvovala niektorá z vás ivf v gyncare? Tiež sme začali chodiť k dr.kralovicovi a sme ešte len na začiatku celého procesu..neviete náhodou ci robia zákroky aj cez víkend, príp vo večerných hodinách?

7ovecka7
29. jan 2021

@doboska14 my sme tam boli na ivf, mala som PK zaplatenu a vychádzal vklad v sobotu. Keďže sme boli 3 alebo 4 na vklad, tak urobili výnimku a vklad bol v sobotu. Ale či je to bežné, neviem. Každopádne sa treba ozvať, ak si priplatíte PK , že vklad chcete vtedy, kedy vychádza ten 5 deň predĺženej kultivácie. Držím palce nech sa podarí ;)

doboska14
29. jan 2021

@7ovecka7 ďakujem za info, ja mam pomerne novu prácu a nechcem moc vyskakovať s tym ze snažíme o bábätko...ale teda asi by sa s nimi dalo dohodnúť..a co je prosim ťa PK?

7ovecka7
29. jan 2021

@doboska14 predĺžená kultivacia, čiže keď oplodnia vajíčko tak 5 dní kultivuje a potom vkladajú ak je to možné. No ja som pracovala v NR čiže som si počas dňa odbehla na súkromnú priespustku. Inak robia len do pol 3 alebo do 3 sa mi zdá.

doboska14
29. jan 2021

@7ovecka7 aha ďakujem, určite sa ozvem a spýtam sa ich, my este len čakáme kym poisťovňa schváli...a vám sa podarilo?

7ovecka7
29. jan 2021

@doboska14 áno, nám vyšiel prvý čerstvý vklad ☺️ žiaľ na mrazenie nič neostalo :(

babo44
30. jan 2021

@85zuz a ešte sme zmenili obaja životosprávu 🙂 ale aj pre nás to bol veľký úspech keď sa našli smermie, lebo nám tvrdili že to pôjde len operačne :( a ešte teraz prvý mesiac skúšam take nové čipky myovunelle sa volajú. Sú tam 3 čipky a berú sa počas ovulácie. Pomáhaju vraj preniknúť lepšie spermiám a vytvárajú dobre prostredie pre spermie. Berú sa 6 hod. pred sexom. V čase ovulácie. Je to iba na skúšku ale chceme vyskúšať všetko možné, čo by nám vedelo pomôcť 🙂

martinka1703
31. jan 2021

@babo44 to je tehotensky alebo ovulacny?

babo44
8. feb 2021

@martinka1703 ovulačný 🙂

martinka1703
8. feb 2021

@babo44 jaj, uz som sa tesila, ze mozem gratulovat 🙂 ale ovulacia je zaklad

puff91
9. feb 2021

@85zuz len by som ta chcela povzbudit 🙂 a odporucit pre partnera Kotvičník. Nam po dvoch mesiacoch uzivania pomohol. A mozno to znie zvlastne, ale skus grepy a ananas. Grepy pomahaju na plodny hlien a ananas je na uhniezdenie. Neverila som takymto odporucaniam, ale prave po tejto “kure” sa nam podarilo prirodzene pocat na poslednu chvilu pred IVF. Plodny hlien dopomohol dopravit sa spermiam, ktore boli povzbudene kotvicnikom, tam kam bolo treba. V 6. tt som si bola po vysledky na hemato, zistili mi zrazeniny v cievach, takze zrejme aj to bol dovod preco sa nam dva roky nedarilo. Doktorka zostala zaskocena ked som jej povedala, ze som prirodzene otehotnela a hned mi nasadila liecbu.
Urcite ste uz vyskusali vselico, viem, ze to je stresujuce, no ked uz nic, aspon sa nadopujes vitaminmi a manzel bude mat viac energie. My uz sme boli zmiereni s tym, ze sa nam to mozno ani nijak nepodari, aspon sme chceli zvysit sancu pri IVF, tak sme sa chytali aj slamky. Drzim palce 🙂

85zuz
10. feb 2021

@puff91 Ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slová 😍 . Som nastavená že ideme pre lepšie výsledky pred IVF, ale ak by sa to podarilo prirodzene tak by som bola najštastnejšia :D . Uvidíme. Grepy aj ananás milujem, takže problém nebude a kotvičník dokúpim. Brali ste ho obaja ?

andy238
10. feb 2021

Ahojte, je tu niektorá z vas po KET a bola alebo pojde tento tyzden uz na krv? Ja som sa testovala v utorok to bol 11.den od KETu a na teh.teste som mala negat. vysledok, poprípade optimistickejsie ,,ducha,,?Uz ste sa testovali? Alebo ste odolali?

andy238
10. feb 2021

@andy238 pripajam foto

puff91
11. feb 2021

@85zuz prioritne som ho kupovala pre manzela, ale priznam sa, ze obcas som si ho dala aj ja. Asi tak 2-3x do tyzdna, aj to len asi po dobu 3 tyzdnov. Ako som manzelovi kupila kotvicnik, tak ja som zacala uzivat kys.listovu od ElastiQ. Dovtedy som bravala inofolic combi a manzel folandrol, ale potom som pochopila,ze na nase diagnozy treba iny kaliber😀
Tiez grepy a ananas milujem, takze mi nevadilo zjest aj tri za den. A ananas som zjedla tak polku kazdy den. Aj s tym stredom. Dufam, ze sa vam to podari tak necakane ako nam 🙏

puff91
13. feb 2021

@andy238 podla mna tam je druha ciarka 🙂 boli aj dalsie testy?

andy238
13. feb 2021

@puff91 tak uz viem po krvnych testoch ze nie som tehotna

puff91
15. feb 2021

@andy238 mrzi ma to 😕 idete dalej?

andy238
16. feb 2021

@puff91 ideme mame ešte 20 5dnovych blasto., cakam kedy pridu kramy aby sme znovu sli so toho

puff91
19. feb 2021

@andy238 super! Drzim palce. Drzte sa!

doboska14
5. mar 2021

Ahojte žienky, chcem sa spýtať, mali ste niektorá bolesti po odbere vajíčok až tak že na tabletku?mne dnes ráno spravili odber a ešte stále mam bolesti, nechcem stresovať ani preháňať, len ma trošku desí, že to neustupuje..

andy238
5. mar 2021

@doboska14 je to normalne, ja som si vypytala na bolest hned po odbere,lebo pri silnych boleatiach aj vraciam a toby som uz neustala. Po novalgine som uz nemala bolesti,ale ak by ti pretrvavali bolesti do dalsieho dna alebo si aj krvacala tak nevahaj kontaktovat CAR. Drzim palce

leamax
5. mar 2021

@doboska14
@andy238 robili vam to v narkoze?

andy238
5. mar 2021

@leamax odber vajicok bol v kratkej narkoze, cely vykon asi len 10-15 min.

leamax
5. mar 2021

@andy238 ano,to viem,ze to je taky kratky ukon.len sa pytam,ze ked ste mali take bolesti,ci to nahodou nebolo bez narkozy.ale teda vidim,ze nie

doboska14
5. mar 2021

@leamax ano v narkóze, uz to trochu ustupuje, vypila som straaasne vela vody a mam pocit ze to pomáha...
@andy238 dakujem za odpoveď ,dufam ze zajtra uz bude lepšie...

leamax
5. mar 2021

@doboska14 tak je dobre🙂
ja som po narkoze nemala nikdy take bolesti. len teraz mi to maju robit bez narkozy, tak sa toho trosku bojim

doboska14
6. mar 2021

@leamax idú ti robit odber vajíčok bez narkózy? Ja som myslela ze narkoza musi byt pri tomto zákroku..bolesti prichádzajú kvôli stimulácii, dneska je to uz lepšie tak hádam sa to bude uz len zlepšovať a na vklad budem fit..

leamax
6. mar 2021

@doboska14 ano,predbezne sme tak dohodnuti.ja ale idem bez stimulacie,v prirodzenom cykle,takze bude 1-2 vajicka.ale aj tak sa bojim,ci to vydrzim

petravep
9. mar 2021

@leamax vydrzis robili mi nativny cyklis bez stimulacie odobralk pocas ovulacie vajicko je to take ustipnutie ani nebudes vediet ze vybrali vajicko