icon

Gyncare Nitra, chodí sem niekto?

nikaaaaa
19. aug 2019

Ahojte chcem sa spýtať či niekto chodí do Gyncare Nitra ? Chodim do Ba iscare ale nitra je bližšie o dosť a chcela by som tam možno prejsť ake máte skúsenosti ? Koho by ste odporučili ? Ďakujem za každú radu 🙂

leamax
9. mar 2021

@petravep ano?super,to som potrebovala vediet,vdaka.lebo dr.mi spominala,ze niektore zeny musia pri tom uspat,ze by to nevydrzali

petravep
10. mar 2021

@leamax ja osobne som vydrzala nebolo to nic strasne povedala teraz trosku stipne a bolo, alw povedala ked sa odoberaju vajicka po stimulacii musia anestezu lebo tam tych ustipnuti je viac to by mi nebolo prijemne preto uspavaju

leamax
10. mar 2021

@petravep ano,to je jasne.pri stimulacii byva u niekoro aj 30 vajicok,to by asi aj bolelo uz.neviem si aj tak predstavit narkozu pri nativnom cykle,ked je teda 1-2 vajicka.to potom zrejme dlhsie trva priprava ako samotna narkoza

doboska14
18. mar 2021

Ahojte žienky..tak uz mame za sebou prvý pokus ivf a bohužiaľ neúspešne...chcem sa len spýtať...hneď mi dávali termín na druhý pokus a to už o 8dni..zevraj je to lepšie lebo lieky, stimulácia atď...ja sa ale na to necítim aspoň nie psychicky...mate niektorá skúsenosti? Je lepšie sa prekonať a ísť hneď na to, alebo je lepšie dat si pauzu?

petravep
18. mar 2021

@doboska14 treba ist hned do druheho nevzdavat sa nepadat na psychike nastav sa ze sa tesis na druhy vklad a bude uspesny💪💪💪

doboska14
18. mar 2021

@petravep mas skúsenosti? Lebo ja som ich hneď zastavila ze určite chcem mesiac pauzu..

7ovecka7
18. mar 2021

@doboska14 máš ísť na ďalší vklad či ďalšia stimulácia ? Ale poviem ti môj prípad - v auguste mi stopli stimuláciu, lebo som nereagovala a vajíčka nerástli. V septembri sme išli do toho opäť, zas to vyzeralo že nereagujem, aj ked dávky mi zdvihli, ale našťastie sa moje vaječníky zobudili, a robil sa aj ET , ktorý bol úspešný 🙏

petravep
18. mar 2021

@doboska14 ano mam sice stale neuspesne ale treba verit nevzdavat sa isli sme bojovat tak bojujeme toho sa drzim ale ked to necitis tak tak nechod rob vzdy to o com si presvedcena🙂

junyk
19. mar 2021

Ahojte baby. Dnes caka mojho partnera SPG. Neviete ako to je s vysladkami? Kedysi sa cakalo 2 - 3 hodinky na vysledky. Teraz posielaju mailom ci? Ťapa som že som sa neopýtala v telefoné....

doboska14
19. mar 2021

Ahojte dievčatá, ďakujem za správy, cením si to..no stále som bola na pochybách či sa prekonať alebo si dat pauzu..ale asi ako ty @petravep hovoríš, necítim sa na to takže dáme pauzu a pôjdem do toho oddychnuta hlavne psychicky..každopádne nám držím všetkým palce a verím že v čo veríme a dúfame sa nam skôr či neskôr splní 😊

sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
petravep
11. máj 2021

@sjusiquatro ? Nechapem otazke?

sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
petravep
11. máj 2021

@sjusiquatro viem ze stvrtky tam neni doktorka. Ale ostatne dni by mali byt obaja v pripade ze nemaju dovolenku

sjusiquatro
11. máj 2021

@petravep dakujem

kkk12345678
17. máj 2021

Ahojte, chodím k p. doktorovi a dnes som bola po KET na krv, žiaľ negatívna a keď mi volala sestrička tak mi vraví že mám vysadiť všetky lieky (clexane 1-0-0, prenisol 1-0-0, estrofem 2-2-2, progestenelle 2-1-2) a dostanem ms. Po 8-9 dňoch sa mám prísť na sono a začať opäť brat tieto lieky... no mne sa to nezdá, pred 1 pokusom som už od 1 DC začala užívať clexane, prednisol a estrofem a ten progrsteron až 5 dni pred vkladom a nie až na 9 deň .... čo myslite sekla sa p.sestrička ? Určite tam budem volať , len som sa chcela uistiť či aj vy to máte takto s tými liekmi

andy238
18. máj 2021

@kkk12345678 ahoj ja tiez chidim k nemu. Ja som mala tak isto vsetko vysadit,pockat na krámy a začať znova všetko brat od 1. dna cyklu (lieky aj injekciu) a potom kontrola na 9-10. DC. Ale urcite mu zavolaj. Drzim palce do budúcna

konik07
31. máj 2021

Dobry den, mali sme naplanovanu stimulaciu IVD na jun 2021, ale dnes mi volali z Nitry, ze stimulaie az do augusta nerobia, nakolko nemaju embryologa, aspon tak som pochopila. Stalo sa to aj vam niekomu?

etela_bucanska1
Autor odpoveď zmazal
konik07
1. jún 2021

No mne teraz volali ze az 1.9 je mozna stimulacia...ja neviem, urcite vam budu volat

petravep
1. jún 2021

@konik07 dnes som tam bola maju embryologov ale sa zaucaju a ide leto dovolenky . Ja tam teraz chodim casto lebo vsetko bolo ok hcg nam rastlo ale na sone nebolo nic tak ma teraz sleduju aby hcg klesalo kazdy tyzden 🙂

konik07
1. jún 2021

@petravep a ako ste nakoniec dopadli?
to ste boli po IVF v Nitre??

petravep
1. jún 2021

@konik07 ano v gyncare hcg nam rastlo prislo na rad sono a nic tam nebolo a hcg 1441 tak som vysadila lieky do 3 dni zacala krvacat a postupne sa to krvou odplavilo ale musia ma sledovat kym nebude hcg na 0 a potom dalsi vklad

konik07
1. jún 2021

@petravep a to bol kolky vklad ak sa mozem spytat??prve IVF celkovo?Boli ste spokojni s NR?

petravep
2. jún 2021

@konik07 prvy vklad v gyncare nitra a mega spokojna vzdy sa tesim ked tam idem. Teraz som to odlozila ze ide leto mame dovolenku naplanovanu tak pojdem az september az nahodou aa nepodari spontanne 😉

kkk12345678
7. jún 2021

Ahojte, boli ste niektorá teraz niekedy na KET v Gyn care ? Ja som bola na 2. pokuse a že majú upravený postup a test na HCg z krvi sa robí už na 8 deň .. a hneď po zákroku pichajú Agulutin.

petravep
7. jún 2021

@kkk12345678 mne uz pri ET robili na 8 den hcg cize moze byt ze aj pri KET je to tak isto. Mne napriklad agulurinnpri transfere nepichli ale co bola so mnou na izbe jej ano tak neviem ci mne zabudli pichnut🤣

33ada33
11. jún 2021

Ahoj dievčatá, pridám sa k vám do diskusie. Tiež čakám na IVF. Min mesiac mi bolo oznámené že pani embryologicka sa učí na štátnice mám počkať mesiac, dnes mi povedali že budú mať embryologa od 1.9.
Neviem či zmeniť CAR alebo počkať.
Je tu niekto komu sa podarilo ostať tehu v tomto CAR?
Ďakujem za povzbudivé info 🙂

7ovecka7
11. jún 2021

@33ada33 ahoj, nám sa tu podarilo na prvu stimuláciu a prvý ET, máme dcérku 😊 takže my sme boli mega spokojný s centrom. Predtým som bola v inom, zo 4 vkladov ani ťuk

petravep
11. jún 2021

@33ada33 ahoj mne sa podarilo hned na prvy krat ET ale ked prislo prve sono nebol gestacny vak tak ideme do dalsieho vkladu