Gyncare verzus iná klinika

evita2176
28. sep 2021

Ahojte viete mi odporucit nejaku kliniku? Chcela som do gyncar..mate s nim niektora skusenosti? Alebo sa radsej rozhodnut pre inu kliniku?? Dakujem

fleur1111
29. sep 2021

@evita2176 s Gyncare skúsenosti nemám, iba s Gyn-Fiv a Heliosom Martin. Za mna jednoznačne Helios - podarilo sa na 1x.

bolarazjedna
29. sep 2021

Takto... Ja si myslím, že lekári všade postupujú podľa všeobecných guidelinov, však nemôžu len tak od seba, samozrejme, liečba na byt sita na mieru, individuálne, podla diagnóz, príčin neplodnosti, veku pacientky atď. Tým chcem len povedať, že či sa niekomu na danej klinike podarilo 1., 2. Ci 6. IVF alebo nepodarilo vôbec, nie je súvisiace tým, že daný lekár je nakoľko schopný a dane centrum nakoľko odvádza svoju prácu správne. Však je tam milión faktorov, aj pri prirodzenom pocati, prečo sa to nemusi podarit.

Ono skôr ide o prístup, veľakrát som tu čítala, že lekár im venoval minimum času, že brali ženy ako na páse, žiadny skutočný záujem a hlavne tlačia ženy do IVF, lebo to je pre nich biznis.

S Gyncare osobnú skúsenosť ešte nemám, o 2 týždne mame 1.konzultaciu, ale práve na pani Dr. Hladovcovu som tu čítala samé chvály, čo sa týka prístupu. Jedinú nevýhodu na gyncare som čítala, že víkendy nerobia, a keď niekto im vypadne z prace a nemajú náhradu, tak daný výkon musia odložiť.

fleur1111
29. sep 2021

@bolarazjedna to je pravda, v Heliose sa mi naozaj venovali a hľadali riešenie na môj problém. A ten pocit “tovaru z výrobného pasu” poznám z predošlej kliniky.

antilopka234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
antilopka234
30. sep 2021

@evita2176 Ahoj, ja som v Gyncare Nitra. Co ta konkretne zaujima? Mam za sebou OPU,ET - ale v KE Gyncare,pretoze v tom case pri stimulacii im odisiel embryolog z NR - bohuzial neuspesne. Tento mesiac som mala KET,ale uz v NR,bohuzial neuspesne.
Je tu vytvorená aj skupina Gyncare.

evita2176
autor
30. sep 2021

@antilopka234 ahoj no zaujima ma pristup a vlastne vsetko. Bola som tam na kontrolu kedze som potrebovala sono pre druhe centrum..boli velmi mily a vsetko ale trosku ma zarazilo ze ked robili sono nic mi neukazali a dokonca ani foto nedali. Ale pristup sa mi zdal fajn. No a ked som sa pytala tak vedeli odpovedat a vsetko ale de neodhadol ani spravny datum odberu.. Moje centrum ma volalo na odber hned na sobotu ale oni povedali ze v pondelok by mal byt..tak preto sa pytam ci maju uz dostatovnu znalost a vybavenie,nakolko si budem vsetko hradit sama...

antilopka234
30. sep 2021

@evita2176 Zalezi u akeho gynekologa budes,mne na vyber nedali priradili ma k dr.Kralovicovi. Takze nemam ti to ako porovnat. Citala som skusenosti s dr.Hladovcovou a vsetky su pozitivne. Mozno,ak by som dopredu videla recenzie,isla by som hned k nej. Pan Kralovic je urcite profesional,ale nemusi kazdemu sadnut,to je aspon moj pocit,ak sa budes chciet preradit musi ta novy doktor/ka na kompletku pozriet odznova. Buduci tyzden v pondelok idem na konzultaciu po neuspesnom ET,KET tak uvidime ake riesenie navrhuje. Nikde som nevidela nanho recenzie,takze u mna to je skor pokus - omyl. Co sa tyka toho sona pri prehliadke mi bolo povedane,ze bez laparoskopie sa u mna IVF nebude konat. Prisla som za dva roky o oba vajcovody. Ak nieco najde na sone co stoji za zmienku urcite Vam povie,ale doktor nema aspon u mna vo zvyku komentovat sono. Pokial je vsetko ok skontroluje a povie dalsi postup,ktory Vam predlozi dodatocne aj na papiery. Termin som nikdy nedostala cez vikend nakolko tieto bezne konzultacie,sona,odbery zrejme robia iba cez pracovne dni. Ked som stimulovala tak v KE som bola na OPU v sobotu.Vybavenie podla mna maju moderne. Čo sa tyka napr. fotky embrya nebola mi poskytnuta snímka,ale nepytala som si ju. Pri ET aj KET mi pekne vsetko ukazovali aj komentovali. V Nitre je jedna velmi mila sestricka,ktora ma vzdy podporuje a citim ,ze to mysli uprimne. Inak pristup zatial ok,az na nejake nedorozumenia, ktore dopadli nakoniec v poriadku.Velmi zalezi co od toho ocakavas ty.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre