icon

Gynfiv, Ferticent verzus Reprofit Brno

kvik1
28. máj 2013

Ahojte, rada by som zalozila tuto novu diskusiu ohladom CAR na Slovensku verzus v Cechach. Je tu uz diskusia o Slovenskach v Reprofite, len je tam uz vyse 1800 stran a hrozne tazko sa v tom orientuje.
Preto by som si rada precitala nejake aktualnejsie info, od kociek ktore sa rozhodli pre IVF v Reprofite v Brne, ci uz po par neuspesnych pokusoch na SK alebo hned od zaciatku.
Ja mam zatial pred sebou len prve dve IUI v Gynfiv a rozmyslam nad tym ak to nevyjde, kam ist.
- Citala som ze ked to ide cez poistovnu na SK, viac sa oplati Ferticent, ze tam sa menej doplaca za lieky (okolo 200-300 eur verzus doplatok cca 1000-1200 v gynfive). Je to este pravda?? Su tie ceny este takto rozdielne? A viete o niekom kto mal uspesne IVF vo Ferticente?
- Tiez som citala ze ceny v RF v Brne su viacmenej rovnake ked si platite vsetko sami, ako ked vam tu na SK preplati cast poistovna, teda ze Brno sa oplati jednoznacne viac. Viete mi povedat o akych sumach sa bavime?
V Brne som bola na USG HSG a nechali na mne super dojem, urcite rozmyslam nad pripadnym IVF u nich, ale rozpocet nepusti tak musim dobre zvazit kde co kolko vyjde, teda ci zostat najskor na 1.IVF v GF, alebo skusit kvoli cene skor ten Ferticent, alebo rovno do Brna?
Dakujem vam za nazory a pomoc

zuzu1108
1. nov 2013

@mirush79 ahojky 🙂 . No sme uz doma 😵. A som si musrla pospat chvilu lebo som bola nejaka unavena 😉
Neboj nic si nezmeskala ked ides na 14dc na utz. To mne povedal ked sne boli na konzultacii v septembri ze co mohlo sposobit ten potrat. Ze aby som prisla na 7mi dc na utz aby pozreli sliznicu a berie sa krv niekedy v akej ovulacnej faze si. No ja som mala sliznicu len 6mm dnes 😒 . Na 12dc 8mm a po pichnuti pregnylu klesla na 6mm. Tak ja len duuufm ze to staci 😨 . Tak tebe vychadza vklad na sobotu 🙂 . Mne robil vklad Texl dnes, oni nemaju sviatok. Tak ty kedpojdes pre malicke ja uz budem asi aj skusat testovat 😉 .a ides k nim na utz ci k svojmu gyn?

mirush79
3. nov 2013

@zuzu1108 ahooj 🙂 tak drzim palce, nech je testik pozitivny a potom aj vsetky dalsie ;) budes cakat do 10teho dna alebo mas v plane skusat skor?
pojdem do Brna na UTZ, minule som bola u svojho dr, tak teraz pre lepsi pocit pojdem do Heliosu 🙂

zuzu1108
3. nov 2013

@mirush79 Ahojky 😊. Ďakujem 🙂 .Tak zajtra ideš na utz? Asi tam bude Fisher alebo Sula, ze Texl je v pondelok na Slovensku.
No ja budem urcite uz skôr testovať 😉 . Minule som uz na 6ty deň od vkladu testovala a bol tam duch. Ale no uvidíme ako teraz. V tedy som absolútne nepochybovala ze by to nevyšlo. Teraz ma trosku núti pochybovať ten vklad na 17 dc 😒 . Ake uvidíme no. Ak nebudeš mat dominantný folikul popros ich nech ti zoberú krv aj na výšku progesteronu aby vedeli ci si uz mala ovu alebo ci este len bude. Som zvedava ci ti budu pichat pregnyl. Nápis mi zajtra ako na utz 🙂 . A povedali vam aj co boli embrijka aké pohlavia 😉 ? Ja som to vedela. My sme mali aj aj 😉 .

zuzu1108
4. nov 2013

@mirush79 Ahoj 🙂 . No ako dnes na utz 🙂? Aku si mala sliznicu?

mirush79
5. nov 2013

@zuzu1108 ahooj. ako sa citis? 😉
UTZ mi robil pan primar, asi este stihal pred odchodom 😀 mala som sliznicu 7,neviem kolko mm, idem v sobotu na to, bez pregnylu 🙂
ja som na pohlavie pytala, pri transfere mi povedali, teraz sa asi opytam zas. ale manzel to vediet nechce, ze nech mu to poviem az ked bude vediet, ze sa moze tesit... 🙂

victoiremoi
6. nov 2013

@mirush79 @zuzu1108 Ahojte dievcata, tak obidvom vam drzim palce, nech to tentokrat vyjde! Dajte mi vediet hned budete vediet. Ja cakam na vysledky vsetkych novych testov, snad uz nenajdu nic ineho zleho. Dufam, ze tie protilatky aspon trosku klesli. K reaumatologovi, tomu profesorovi ideme az 18 Novembra. Dufam, ze mi nezavolaju skor, snad budu vsetky vysledky uz dobre. Potom pojdeme zasa na IVF klinku rozhodnut co dalej. Ak vsetko dobre dopadne, sla by som hned po novom roku na IVF operaciu. Papa

zuzu1108
6. nov 2013

@mirush79 @victoiremoi Ahojte kocky 🙂 . Jq som uz vcera skusala testovat to som bola 4ty den ked nepocitam den vkladu a najprv nic na teste a potom taky uplne mikro duch. A dnes som skusalw mama test a nic na nom nieje 😒 . No mozno je este skoro na 5ty den testovat, ale minule som mala uz na 6ty den ducha. Mirush to je super ze sliznica 7mm a bez pregnylu. Tak sobota je tvoja 😀 .
Nechapem preco mne ho pichali ked som ani nemala mat ovulaciu som nahnevana za to 😠 . Verim ze tebe to traz vyjde 🙂 . Ja som trosku skepticka 😒 .
Victoire urcite sa nenajde uz nic nove verim tomu 🙂 . Tak 18teho uz budes vediet vsetky vysledky?
Pekne este v klude stravite vianocne sviatky a novy rok a potom sup sa do dalsieho boja 🙂 . Budem silno drzat paste 😉 .
Ale bude vsetko v poriadku uvidis 🙂 .

victoiremoi
8. nov 2013

@zuzu1108 4-5ty den je priskoro testovat. Ja som mala uplne mini ducha az na 8my den. Takze pekne pozitivne mysliet, urcite to vyslo a ti tehulka 🙂
Ano, 18teho uz budu vsetky vysledky. Snad to bude dobre
papa a pekny vikend, u nas sa ochladilo a dnes je len 16 stupnov. Este vcera bolo 24, boli sme na dostihoch 🙂

mirush79
8. nov 2013

ahojtee, tak ja idem zajtra na KETík, myslite na mna 😉

@zuzu1108 teda, tak skoro testujes? nestresuje ta to moc? ja by som sa asi zblaznila, keby mam tyzden sledovat ci sa ciarka opakuje 😀 ale neboj, neporovnavaj to s predoslymi testami, to je urcite zakazdym ine ta reakcia na moc a tak 😉

@victoiremoi tak to vyzera, ze sa ti to pekne vyvija 🙂 drzim prsty, nech uz nic dalsie nezistia a mozte sa pekne pustit do IVF 😉
a ze len 16 stupnov, tu bolo vcera 16 a isla som sa zblaznit od radosti 😀 ale uz sa nam ma ochladit a bude pod 10 ☹ vam sa blizi leto, ze?

zuzu1108
8. nov 2013

@mirush79 Na zajtra strasne strasne drzim palce aj paste 🙂 . Vsetko bude uplne suoer uvidis 🙂 . Aj vies kto ti bude robit vklad?
No o tom testovani mi hovor ☹ . Uz som na nervy ☹ . Dnes cela natesena rano som isla testvat aciarka slabsia a poobede uz uplne ze slabulinka 😢 .
Tak uz som to aj oplakala 😢 . Moj mm stale veri ze bublinka bude bojovat.
Zajtra budem testovat z ranneho mocu.
Mirush urcite netestuj skor ako na 8mi den.
@victoiremoi ahoj 🙂 . Presne ako pise Mirush my sme happy ked mame dnes a vcera 16stupnov 😀 . Ale jasne u vas je to ochladenie 🙂 . Ako bolo na dostihoch 🙂 ? Ja som nebola este nikdy.

zuzu1108
9. nov 2013

@mirush79 Ahoj mojko 😊. Ako dnes prebiehal Ketik 😊? Myslím na teba 😵

victoiremoi
9. nov 2013

@zuzu1108 @mirush79
Ahoj kocky, Mirush, tak ako transfer? Drzim velmi palce, nech sa mimi chyti! Testuj az o tyzden. Cakanie je pekne narocne, tak si najdi vela prace a zabavy, nech nemysli na embryo. O tyzden sa tesim na dobru spravu. Teraz uz sa Len drz v teple, pi vela tekutin a zdravo papaj. A bud happy 🙂.
Zuzu, co test z ranneho mocu? Poobede Ani netestuj, nemusi byt dost hormonov v moci aj ked si stale tehotna. Testuj Len rano, predtym nez sa napijes. Urcite sa vam embryjko chytilo. Ktory den po vklade si? Kedy mas dostat menzes a kedy mas krv?
Ja este nejaky tyzden do navstevy reumatologa. Ach jo, Len nech je to vsetko dobre. Dostihy boli SUPER, chodime kazdy rok.
Tak mi davajtepriebezne vediet, ako napredujete. Obidve ste tehulky a ja sa k vam pridam po novom roku! Majte krasnu nedelu.

mirush79
10. nov 2013

@victoiremoi @zuzu1108
peknu nedelu zelam dievcata 🙂 ja som bola vcera strasne vystavena, tak som len pospavala ked sme prisli domov... KET bol fajn, rychly, prijemny, strasne su tam super, normalne som tam tesila 🙂 vklad mi robil dr. Sula. este mi pred transferom embryologicka hovorila, ze primar tam nie, je ci mi to nevadi 😀 nevidela som asi rozdiel v tom... 🙂
s testovanim skusim vydrzat do 10teho dna, tak som zvedava, ako to pojde 😀
zuzi ty sa riadne tym stresujes 😒 kedy ides na krv? uz radsej neporovnavaj, ved hlavne je, ze je ciarka, nie? 😉
victoire, ti budeme potom posuvat tehotenske rady 😉 😀

mirush79
11. nov 2013

@zuzu1108 ako dopadla krvicka?

zuzu1108
11. nov 2013

@mirush79 @victoiremoi Ahojte kocky moje 🙂 . Tak hcg na 10ty den je 153,6 🤐 . Tak uvidime v stredu ako bude 🤐 . Bojim bojim len nech to dobre stupa 😵 .

mirush79
11. nov 2013

@zuzu1108 jee, tak to je super!! neboj, bude stupat krasne 😵

victoiremoi
12. nov 2013

@zuzu1108 to je krasa, to je super cislo na desiaty den! A bude rast! Daj nam vediet co nameraju zajtra. Super truper!

zuzu1108
12. nov 2013

@mirush79@victoiremoi Ahojte baby 🙂 . Mirush ako sa citis 😉 ? Victoire ides uz tento tyzden k tomu reumatologovi? Ja zajtra opat na krv tak uvidime ako to hcg stuplo 😉 .

mirush79
12. nov 2013

@zuzu1108 tak sa drz, cakame na info 😉
tak malatno sa citim, ale to mozno z toho utrogestanu, nie? a boli ma trochu podbrusko, taky tlak, ale ja si to mozno len nahovaram jak sa poznam 😀

zuzu1108
12. nov 2013

@mirush79 Hej to mas z utrosu to ze si taka malatna. Aj ja mam taky pocit ako keby sa mi tocila hlava aj som si merala tlak ja mavam sice nizsi stale a ma nenapadlo ze to je z toho utrosu. A ked citis tlak v podbrusku to je naozaj len dobree 😵 .dnes si vlastne treti den tak to sa embrijko zacina uhniezdovat 😉 . Ja som mala v tedy take ako nafucane brucho a potom mi to preslo. Zajtra podavam info ale az ak okolo druhej budem vediet vysledok 😉 .

zuzu1108
13. nov 2013

@mirush79@victoiremoi Tak kocenky moje dnesne hcg je 464 😵 🤐 . Este v pondelok pojdem na kontrolnu krv 😉 .

mirush79
13. nov 2013

@zuzu1108 úžasné Zuzi, len tak ďalej!! 🙂 🙂

zuzu1108
13. nov 2013

@mirush79 Ved to 😉 . Este pondelok a vo stvrtok prve sono to este len budu stresy 🤐 . A ty kedy budes asi testovat 😉 ? Len to neuponahlaj ako ja aby si si nevyrobila taky stres .

mirush79
13. nov 2013

@zuzu1108 verim, ze uz to bude len dobre 😉
no ja som povodne chcela az 10ty den, teraz momentalne premyslam, nad 8., tak uvidim.. 😀

zuzu1108
13. nov 2013

@mirush79 To by si msla uz tuto nedelu 8mi den ze? Ked nepocitame den vkladu.Ja ti hrozne drzim paste aj palce 😵. Urcite testuj testami 10tkovymi. Ale testuj skor az ked to budes tak citit 😉 . Mna hrozne bolia prsia 😝 .

victoiremoi
14. nov 2013

@zuzu1108 Jaj, parade, krasne ti to hcg stupa. Uz ta ani nemesis testovat, Rovno ultrazvuk v siedmom tyzdni. 🙂

victoiremoi
14. nov 2013

@mirush79 bolest v pod risks me dobre, is tehotna. To som mala Akko prvy priznak tehotenstva aj ja

zuzu1108
14. nov 2013

@victoiremoi Zlstko a ty uz vieš presne kedy k tomu reumatologovi? Este tento tyzden? Inakk 🙂 ked ta chcem osloviť neviem ako 😀 . Možem victoire alebo Vicky 🙂 ?

mirush79
14. nov 2013

@victoiremoi @zuzu1108 tak to som rada, ze je to dobre znamenie, bo to tak nejak obcasne pretrvava 🙂 testovat budem asi tu nedelu, 8mi den, ale pride mi to este hrozne daleko 😒

victoiremoi
15. nov 2013

@mirush79 Chcela som napisat, ze bolest v podbrusku je dobra, si tehotna. Pozeram, ze mi to automaticky opravilo na pekny nezmysel