Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte dievčence,dnes som sa konečne dozvedela,prečo nám ešte neschválili žiadosť na ivfko,pretože milý Helios poslal papiere namiesto do Všeobecnej zdravotnej poisťovne do Dôvery 😠 😠 😠 😠 😠
ja som taká vytočená,že neviem,či z Heliosu neodídem... 😠 😠 😠 pretože mesiac čakania len na schválenie žiadosti je v pr.eli...a ďalší pred nami...a toto ma veľmi sklamalo ☹ 😠 😠 aj keď síce viem,že zasa budem čakať mesiac,ale proste...to sa nerobí 😠 😠 😠
@danielkabn jezisi... to je mi luto a verim ti ze ta to vytocilo..to by aj mna... ale kasli na to..nechod uz z Heliku prec..pretoze potom by si cakala znova dlhsie..vies kym by ta nove centrum objednalo, vysetrilo, kym by ste znovu vypisali novu ziadost, a kym by vam ju opat schvalili, tak by to trvalo dlhsie.... ale nic si z toho nerob... potom uz budes spominat ako sa to vsetko komplikovalo ale vy ste to dotiali do zdarneho konca moja..drzim palce...
@speranza1, ja neviem, čo mám robiť...či sa to komplikuje náročky,alebo to tak má byť...my sa v poslednej dobe s mužom strašne hádame a ako keby sme si hľadali cestu od seba a keď vidím,ako sa to všetko komplikuje..že som musela ísť na laparku a zobrali mi obidva vajíčkovody,že už nemôžem otehotnieť s mužom prirodzene a teraz keď už som sa tešila nato,že to zachvílu príde v podobe ivfka..tak toto 😠 😠
ako keby to bolo tak,že s mužom nikdy mať už dieťa nebudem 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@danielkabn nie danielka... nezufaj...aj u nas je to tak... ani u nas to nie je jednoduche...a mam pocit ze tiez sa v poslednej dobre viac hadame a to by som mala byt v uplnej pohode, klude a tak...pozri my sme podavali ziadost 29.novembra... a kym som sa dostala tam kde som teraz..tak pozri je koniec februara..a kyms a este zrealizuje OPU a ET tak bude polovica marca... nezufaj...vsetko je len tak ako ma byt....mozno ta nasa vytrvalost nam prinesie ten najkrajsi koniec aky by sme si zelali mat... 🙂
@speranza1, volal mi Krajko a povedal,že začnem cyklus bez schválenia žiadosti,ešte že tak 😕 a priznal chybu 😉
asi počul moje myšlienky,že radšej odídem....
ďakujem ti veľmi za podporu,si zlatá 😵
ahojte, tak druhá kontrola za mnou. Dr ma pochválil, už mám vajkulá na ľavom aj pravom vaječníku. Poobede mi zavolajú výsledky krvi a dátum dalšej kontroly.
@danielkabn ahoj, aj ja som začínala skôr ako dorazila žiadosť do MT, síce už bola 3.1. schválená, ale dorazila do MT až 27.1. Dr. si pekne zavolal do poisťovne, vypýtal kódy na recepty a už to frčalo. 😀
@danielkabn super moja..tak velmi sa s tebou tesim..krajko je najlepsi na svete 😵 😉 🙂
@ivankakov jeej to je dobre .... ja idem zajtra rano... mne asi na prvej kontrole asi nic neuvidia, ze? alebo???

@izzie27 nie izi my sme od MT vzdialeni 300 km... takze isto iste tam pojdeme az v utorok... brusko ma uz poriadne boli... ale tak ja som si uz na bolesti zvykla... 😔