icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

speranza1
20. feb 2011

@izzie27 nie izi my sme od MT vzdialeni 300 km... takze isto iste tam pojdeme az v utorok... brusko ma uz poriadne boli... ale tak ja som si uz na bolesti zvykla... 😔

speranza1
20. feb 2011

dievcata neviete ako dopadla majda? volajako tu neprispieva....

ivankakov
20. feb 2011

@helenka12 sono robil cez bruško alebo vaginálne? Ten počet sa ešte zvýši, alebo to už je konečný výsledok.?

ivankakov
20. feb 2011

@speranza1 no to je super, v utorok pôjdeš na krvičku a od stredy už budeš pichať neštiplavku 😀 😀

ivankakov
20. feb 2011

@helenka12 a ten pohovor s embryologičkou si vedela, že budeš mať, alebo to bola náhoda. my sme robili ten trial test a som zvedavá na výsledky , mala by nám ich povedať embryologička. Budete mať ICSI?

ivankakov
20. feb 2011

@bielalady ked sa ti bolesť neobjavila to je dobre, lebo pri mmt sa bolesť stupňuje a zhoršuje, nemôžeš ani chodiť.

ivankakov
20. feb 2011

@lussynka aj moja gynekologička sa vyjadrila tak, že načo hormonálny profil. Jej sa nechcelo, že nech sa radšej objednám do CAR . Tak som išla a neverila som vlastným očiam, aké všelijaké veci som sa o sebe a partnerovi dozvedela. 😀

ivankakov
20. feb 2011

@izzie27 ešte stále je tu nádej, známku ti síce nepovedali, ani nevieš koľko bunkové je embryjko? Vy ste mali ICSI?myslím na teba

speranza1
20. feb 2011

@ivankakov ale spolu aj so stiplavkou..alebo nie? 😀 🙂

ivankakov
20. feb 2011

@speranza1 ja si to dávam spolu so štipľavkou, najprv tú nebolestivú a potom za odmenu tú hnusobu štipľavú. Pomaly ma dobiehaš. 😎

speranza1
20. feb 2011

@ivankakov aale kdeze.. 😀 ja este len v utorok pojdem asi na prvu kontrolu do Heliku... ty uz ides na kolku kontrolu? a kedy?

majda27
20. feb 2011

@speranza1 vysledok budem vediet az zajtra? Zatial sa citim ok. Ide na kontrolu aj @icub 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivankakov
20. feb 2011

@majda27, @icub myslím na Vás dievčatá, zajtra aj ja idem do MT na druhú kontrolu, tak sa tam zídeme. 😀

ivankakov
20. feb 2011

@speranza1 na druhú a zajtra ráno medzi siedmou a ôsmou.

majda27
20. feb 2011

@ivankakov a je. To je super.

speranza1
20. feb 2011

@majda27 ahooooooooooooj... jaj budem vam dievcata drzat velmi palce... tak velmi vam prajem aby vam to vyslo...z celeho srdiecka 😵 🙂

majda27
20. feb 2011

@speranza1 dakujem. Ja dufam ze to tiez vyjde. A ty ako pokracujes? Uz si pichas?

speranza1
20. feb 2011

@majda27 ano uz si picham..uz dnes aj spinim takze zajtra sa rozbehne mrhcha naplno..takze mozno na utorok ma objednaju...

monca303
20. feb 2011

@mrnous1 ďakujem, len som si myslela, že ich bude viac, lebo pichám až 225 Gonalu, to sú tie roky 😀

helenka12
20. feb 2011

@ivankakov pytal sa ci mam este menzes a ked nie tak mi spravil sono cez vag.,pohovor bola nahoda asi mali cas. 🙂 🙂

ivankakov
20. feb 2011

@helenka12 ak sa smiem spýtať navrhla Vám ktorú metódu oplodnenia?

helenka12
20. feb 2011

@ivankakov tu druhu icsi,lebo partner ma spermie pomale a este aj nemaju pozadovany tvar. ☹ ,ale ze si to dohodneme este pred zakrokom 🙂

danielkabn
21. feb 2011

Ahojte dievčence,dnes som sa konečne dozvedela,prečo nám ešte neschválili žiadosť na ivfko,pretože milý Helios poslal papiere namiesto do Všeobecnej zdravotnej poisťovne do Dôvery 😠 😠 😠 😠 😠
ja som taká vytočená,že neviem,či z Heliosu neodídem... 😠 😠 😠 pretože mesiac čakania len na schválenie žiadosti je v pr.eli...a ďalší pred nami...a toto ma veľmi sklamalo ☹ 😠 😠 aj keď síce viem,že zasa budem čakať mesiac,ale proste...to sa nerobí 😠 😠 😠

speranza1
21. feb 2011

@danielkabn jezisi... to je mi luto a verim ti ze ta to vytocilo..to by aj mna... ale kasli na to..nechod uz z Heliku prec..pretoze potom by si cakala znova dlhsie..vies kym by ta nove centrum objednalo, vysetrilo, kym by ste znovu vypisali novu ziadost, a kym by vam ju opat schvalili, tak by to trvalo dlhsie.... ale nic si z toho nerob... potom uz budes spominat ako sa to vsetko komplikovalo ale vy ste to dotiali do zdarneho konca moja..drzim palce...

danielkabn
21. feb 2011

@speranza1, ja neviem, čo mám robiť...či sa to komplikuje náročky,alebo to tak má byť...my sa v poslednej dobe s mužom strašne hádame a ako keby sme si hľadali cestu od seba a keď vidím,ako sa to všetko komplikuje..že som musela ísť na laparku a zobrali mi obidva vajíčkovody,že už nemôžem otehotnieť s mužom prirodzene a teraz keď už som sa tešila nato,že to zachvílu príde v podobe ivfka..tak toto 😠 😠
ako keby to bolo tak,že s mužom nikdy mať už dieťa nebudem 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

speranza1
21. feb 2011

@danielkabn nie danielka... nezufaj...aj u nas je to tak... ani u nas to nie je jednoduche...a mam pocit ze tiez sa v poslednej dobre viac hadame a to by som mala byt v uplnej pohode, klude a tak...pozri my sme podavali ziadost 29.novembra... a kym som sa dostala tam kde som teraz..tak pozri je koniec februara..a kyms a este zrealizuje OPU a ET tak bude polovica marca... nezufaj...vsetko je len tak ako ma byt....mozno ta nasa vytrvalost nam prinesie ten najkrajsi koniec aky by sme si zelali mat... 🙂

danielkabn
21. feb 2011

@speranza1, volal mi Krajko a povedal,že začnem cyklus bez schválenia žiadosti,ešte že tak 😕 a priznal chybu 😉
asi počul moje myšlienky,že radšej odídem....
ďakujem ti veľmi za podporu,si zlatá 😵

ivankakov
21. feb 2011

ahojte, tak druhá kontrola za mnou. Dr ma pochválil, už mám vajkulá na ľavom aj pravom vaječníku. Poobede mi zavolajú výsledky krvi a dátum dalšej kontroly.

ivankakov
21. feb 2011

@danielkabn ahoj, aj ja som začínala skôr ako dorazila žiadosť do MT, síce už bola 3.1. schválená, ale dorazila do MT až 27.1. Dr. si pekne zavolal do poisťovne, vypýtal kódy na recepty a už to frčalo. 😀

speranza1
21. feb 2011

@danielkabn super moja..tak velmi sa s tebou tesim..krajko je najlepsi na svete 😵 😉 🙂

@ivankakov jeej to je dobre .... ja idem zajtra rano... mne asi na prvej kontrole asi nic neuvidia, ze? alebo???