icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ivankakov
21. feb 2011

@speranza1 asi nie, ja som mala sono cez bruško a bolo to všetko čisté bez vajok. No a za 4 dni, aká úrodička? 😀 Zajtra ráno tam bude Krajkovič robiť sono, ak patríš k nemu.

speranza1
21. feb 2011

@ivankakov ano patrim a tesim sa nanho 😉 ...mylsim ze aj mne budu robit cez brusko, pretoze mam mrchu...a este k tomu sa zo mna leje ako z krhly 😨 .......
a povedali ti aj ze kolko ich je?

ivankakov
21. feb 2011

@speranza1 on to takrýchlo diktovala sestričke, že to nestíhaš počítať, ale sliznicu mám8 mm, na ľavej strane mám asi tri, ktoré už majú nejaké milimetre, plus sú tam dve, ktoré sú ešte malinké. Na pravej strane ich bolo asi tiež trojka, ktorá sa dala zmerať a trojka , ktorá bola ešte moc malinká. Ale všetko je to len asi, lebo som si to presne nezapamätala. nabudúce budem počítať na prstoch, aby som nezabudla. 😀 😀 😀

danielkabn
21. feb 2011

@ivankakov, ja sa mám objednať najneskôr do 16DC ku koordinátorke,nech mi dajú injekcie,aby som hneď začala pichať 🙂 lebo Krajko mi povedal,že zasa by to trvalo mesiac,keby to pošlú na tú správnu poisťovňu...taká som rada 🙂 už som dnes mala infarktový stav 😖
@speranza1,kedy ideš na OPU?

speranza1
21. feb 2011

@danielkabn jaj tak to este neviem..kedy idem na OPU... cca o 12-15 dni... este len vcera som dostala menzes...

sylvestra
21. feb 2011

Ahojte babulky, idem vas docitat, vela ste popisali...aj u vas je tak krasne slnecno?

speranza1
21. feb 2011

@sylvestra ahoooooooooj tahulka nasa zlata... ako sa ma fazulka v brusku? a ako sa mam jej maminka? 😵

danielkabn
21. feb 2011

@speranza1,ja ešte len čakám na mršku,aby som mohla začať pichať...ja som chcela len vedieť,v akom si štádiu 😀

danielkabn
21. feb 2011

@sylvestra,ahoj maminka 🙂 ja bývam v Prievidzi a u nás je zamračené,žiadne slniečko 😖 😖

speranza1
21. feb 2011

@danielkabn ja ... uz som dobrala proveru uz mam 9 injekcii za sebou, dostala som menzes a zajtra idem na prvu kontrolu aby mi mohli povedat ake davky menopuru si mam zacat pichat.. 😀 ... no a uz vies vsetucko 😉 😉 😉

@sylvestra aj u nas je krasne slnecno..cloveku sa az zit chce, ked je vonku krasne slnecno... 😵

danielkabn
21. feb 2011

@speranza1 🙂 😉
a ty kde bývaš,keď je u vás slniečko?

speranza1
21. feb 2011

@danielkabn ja som z vychodu 😉

sylvestra
21. feb 2011

Babulky, ja sa mam dobre, len vcera vecer a dnes ma akosi pobolieva brusko. Ale v Heliku mi pred tyzdnom povedali, ze bolesti si normalne, vraj sa to tam vsetko prekrvuje, maternica sa roztahuje, takze to moze byt citit. Tak sa utesujem, ze to nebude nic horsie a som zvedava, co mi povedia v stredu.
@danielkabn az mi prislo zle, ked som citala, co sa ti prihodilo 😨 ale @speranza1 ma pravdu, keby si prechadzala do ineho CARu, stratila by si vela casu. Mylit sa je ludske a kto nic nerobi, nic nepokazi 😉 .Ak to takto dokaze Krajko uhrat, verim, ze budes s konecnym vysledkom veeeelmi spokojna 🙂 A ty si z Prievidze? Tak to nie sme od seba daleko, ja som cez kopec, ale v PD mi byva mamina a sestra, takze ten kraj mi je blizky.
@speranza1 tak si sa nam prehupla do dalsieho levelu, to je super.Som zvedava, odkedy budes pichat, ci hned od zajtra, alebo od stredy.

sylvestra
21. feb 2011

@izzie27 co tvoja bojovnicka bublinka? Dufam, ze bojuje dalej, drzim palceky.
@majda27, @icub zienky moc na vas myslim, dufam, ze dnes budu dobre spravicky, juj, aka som zvedava.
Babulky stimulantky kazda znasa tie FSH injekcie inak, tak je mozne, ze niektorej je slabo. Tusim nas na to upozornovala aj teta koordinatorka, asi aj preto odporucaju byt doma, v klude. A clovek je po tych hormonoch aj taky unaveny, aj vy to tak citite? Si pripadam ako medved v zimnom spanku 😀

izzie27
21. feb 2011

@sylvestra @majda27, @icub,@speranza1 @ivankakov @makovicka53 @ame Dievcatá, dakujem Vám vsetkým, ze ste mi drzali palce, podporovali ma a povzbudzovali ale my sme to tentokrát nezvládli, takze budeme mudiet ist do 2. kola.☹

danielkabn
21. feb 2011

@speranza1,dík za IP,bola som na obedíku a na pošte 😉 tak som neopisovala,určite ti napíšem,len teraz musím makať v robote,lebo som bola Krajkovi poslať ešte raz čestné prehlásenie na to ivf a tak som bola mimo.
@sylvestra,máš pravdu,že mýliť sa je ľudské,len fakt mi to ráno nebolo jedno,keď som volala na poisťovňu a tam mi povedali,že oni žiadnu žiadosť nedostali a nemajú ma tam 😠 😠
Som z PD,tak ešte že to nemáme do Helíka tak ďaleko...ale inak som sa narodila úplne inde a žila úplne inde,do PD som sa vydala pred dvoma rokmi 😉
@izzie27,daj nám určite vedieť,čo tvoja bublinka 😉

danielkabn
21. feb 2011

izzie27,je mi to veľmi ľúto, aj ja som ti držala palčeky ☹ ☹
nebojkaj,určite to výjde v 2.kole...musí 😉 😉

speranza1
21. feb 2011

@danielkabn jasneeeee... uz som si myslela ze som tu zostala ceeeelkom sama 😕 🙄 😨 .......

@izzie27 😔 ani neviem co mam povedat... na to asi neexistuju ziadne primerane slova utechy... len jedno ti mozem povedat je mi to uprimne luto moja.... 😔 😢 😔

izzie27
21. feb 2011

@majda27, @icub no dievcatá ake mate vysledky, dufam, ze vam povedali len tie najlepsie správy. Drzím palce.
@sylvestra istotne to nebude nic zle, a v stredu ta potesia a tým potesíš aj nás vsetky 🙂
@speranza1 nech ti kontrola dopadne dobre a injekcie nech ta nebolia 😉
@ivankakov zatial celkom pekna urodicka. 🙂
@danielkabn to je dobre ze to doki takto vyriesil. A ty mozes zacat, lebo keby si prestupila do ineho caru, znovu by si vsetko musela podstupovat odzaciatku.

izzie27
21. feb 2011

@danielkabn
@speranza1 dievcatá ste zlaté, ja viem ze ste mi drzali palce ale uz je to tam. Vcera som sa uz vyplakala, uz som to akosi tusila a dnes je to lepsie. Aj po rozhovore s dokim je to lepsie a hovori, ze jednoznacne ist do 2. kola, len si musim poriadne oddýchnut a hlavne byt v pohode.Takze ečste raz dakujem vsetkým. Budem vas vsetky sledovat a tesit sa s vami a drzat vam palce.

speranza1
21. feb 2011

@izzie27 dakujeme aj my 🙂 .... prajem vela sil do dalsieho kola a boja... verim ze to 2x vyjde... vravi sa ze je uz vyssia sanca na ozehu touto formou a ze 3x je najvyssia.. takze zrejme my zeny sa musime obrnit trpezlivostou a pokorou a prijat ten nas udel taky aky je... 🙂 este raz...prajem ti vela zdravicka a sil ...a dakujem za podporu...

sylvestra
21. feb 2011

@izzie27 zlatko, je m to luto a velmi, ja som tej tvojej bojovnicke tak verila ☹ Neboj, urcite raz pride tvoj cas a vsetko bude tak, ako ma byt. Oddychni si, nacerpaj nove sily, urob si pohodicku, daj si schvalit ziadost a pockaj na obdobie, ked budes citit, ze je to ten spravny cas a ze si na to naladena. Dufam, ze nas obcas mrknes, alebo sa ohlasis, budeme na teba mysliet.

izzie27
21. feb 2011

@sylvestra dakujem. Samozrejme ze vas mrknem a napisem, a budem tu s vami a drzat vám vsetkým palce. Mozno to skusim cez letne prázdniny. I ked mi moj doki hned na zaciatku povedal, aby som si hned nevystrielala vsetky pokusy. Uvidíme ako sa s priatelom rozhodneme.

sylvestra
21. feb 2011

@danielkabn vidis, moja, aj taketo utrapy a preslapy, i ked od inych ludi, si musime odskakat, len aby sme sa dostali k vytuzenemu cielu.Kto to neprezil, neuveri 😉
@ivankakov aj mne sa zdalo, ze mam celo vyhadzane, to bolo v obdobi stimulky a po OPU. Ale uz sa to ukludnilo a vratilo do normalu 😉 mozem medzi ludi bez kilecka mejkapu 😀

speranza1
21. feb 2011

dievcata nemali ste pocit, ze ked vam dosla mrcha, po tych injekciach, tak ze bola troska silnejsia ako inokedy?

izzie27
21. feb 2011

@speranza1 ja mavam taku klasicky. Mne sa zdalo, ze bola o malinko slabsia. 🙂

speranza1
21. feb 2011

@izzie27 ja ju mavam stale silnu ..ale teraz mam pocit ze sa leje zo mna ako z krhly..nestiham chodit na wecko 😅

sylvestra
21. feb 2011

@speranza1 ja som po tej provere mala taku, ze silnu a bolestivu, az hroza. Okrem klasickych ms bolesti som mala aj take silne pichanie zospodu, ze som celu noc nespala. Nevedela som, ci si mozem dat tabletku od bolesti, tak som radsej trpela ☹ . A na 6.DC som stale normalne krvacala, takze aj v ten den bola kontrola -sono cez brusko.

speranza1
21. feb 2011

@sylvestra no to aj ja..vcera som si len prikladala teply vynkusik, preotze som si myslela ze mi vyjdu aj creva zo mna 😀 😨

speranza1
21. feb 2011

@sylvestra a tebe vraveli uz aj na prvej kontrole ze videli foliky?