icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

sylvestra
21. feb 2011

@speranza1 na prvej tusim nie, len skontroloval, ci je nizka vystelka a vajecniky ciste bez cyst. Ale na tej druhej ano, videl foliky, aj ked to bolo cez brusko. Len boli malinke a cez brusko sa neda odmerat ich velkost, vraj je to nepresne.

speranza1
21. feb 2011

@sylvestra ach jaj.. tak to ja mavam dlho menzes, tak neviem kedy mne urobia to sono normalne zo spodu

sylvestra
21. feb 2011

@speranza1 ja tak dlho standardne nemavam,na 6.DC obycajne uz ani netusim, ze nejaka ms bola. V tomto pripade to bolo asi tou proverou a dekapeptylom.

sylvestra
21. feb 2011

@speranza1 a neboj, raz pride ten den, ked ti urobia sono zospodu a povedia velkost folikov. Len musis byt trpezliva. Momentalne je pre teba dolezity najblizsi krok - ist na kontrolu a pockat na infosku, kedy a kolko si mas pichat. Takze ostatnymi vecami sa zbytocne nezatazuj a nestrestuj, pridu postupne same.

sylvestra
21. feb 2011

zienky, idem na chvilu odbehnut von, mam vychadzku a vonku je tak kraaaasne slnieckovo 🙂

speranza1
21. feb 2011

@sylvestra jasne 🙂 😉 ..dakujem

bberika
21. feb 2011

@izzie27 Aj mne je velmi luto 😢 ,že vam to teraz nevyšlo tak,ako sme si všetci priali,ale určite to nevzdavaj a skus to zas.Držím ti palčeky aby to na druhykrat vyšlo.Určite sa to podari,len treba tomu verit.

ivankakov
21. feb 2011

@speranza1 silnejšia? to pridaj, ja som si nemohla ani sadnúť. 😀

ivankakov
21. feb 2011

@speranza1 už mi volali, zostávame na 150 jednotiek, plus dekapeptyl, kontrola vo štvrtok ráno, v ten deň pohovor s embryologičkou. Sa to rozbieha, bože daj aby to bolo úspešné.

ivankakov
21. feb 2011

@izzie27 ahoj, cítim obrovskú ľútosť, ale zároveň obrovskú nádej v tvojom odhodlaní ísť do toho znova. Určite sa tu na nás mrkni, budeme potrebovať tvoje rady, ty už si skúsenejšia heliosáčka. 🙂

ivankakov
21. feb 2011

@makovicka53 ahoj , dnes som odovzdala výsledky z krvi a interné a dr. povedal, že dátum je v pohode.

sylvestra
21. feb 2011

@ivankakov super, teba caka pohovor s embryologickou, zase dalsi krocik pred sebou...vidis, ako sa to pekne rozbieha, dufam, ze bude uspech 😉
@bberika a ty sa ako citis, maminka? vsetko v poriadku?

icub
21. feb 2011

@izzie, je mi to nesmierne luto.. dufam, ze sa na to date znovu a podari sa .. budem na teba tuho mysliet
@ivankakov jasne, ze to bude uspesne... treba len verit
dievcence posielam ale veeeeeeelmi potichucku tehu virusiky................... chytajte, nech to vyjde aj vam ostatnym (potichu preto, ze az o dva tyzdne budeme vediet, ci je to ok, ci bije srdiecko, tak len dufat, aby bolo vsetko ok), myslim na vas, vidim, ze sa to tu kraasne rozbieha a vobec sa nestresujte.. to velmi nepomaha...

icub
21. feb 2011

@majda27 ako to dopadlo u vas, pridavas sa?? ja duuuuuuuufam, ze ano 😉

sylvestra
21. feb 2011

@icub jupi jupi jupipi juj, ale sa tesim a gratulujem!!!drzkaj sa aj s bublinkou a pekne si ju opatrujte!

sylvestra
21. feb 2011

@icub zlatko a objednali vas az o dva tyzdne? preco mne kazali o 10 dni? 😨

icub
21. feb 2011

@sylvestra dakujem, neviem preco, tak mi kazal dr. Galo..tak neviem, aj ked volali, tak ze sa mam objednat o dva tyzdne, tak opat v pondelok... 😉

majda27
21. feb 2011

@icub ja som tiez tehulka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

icub
21. feb 2011

@majda27 no huraaaaaaaaaaaaaaaaaa, som sa uz bala, ked si sa neozyvala.... a kedy mas ist na kontrolu? a u koho si bola?

majda27
21. feb 2011

@icub u krajkovica, ja idem za tyzden na kontrolu.... bol velmi mily.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

icub
21. feb 2011

@majda27 a co tak skoro?? pocuj, tam bolo tak straaaaaaaaaaasne vela ludi, ze my sme isli k dr. Galovi, dostala si obrazok?

helenka12
21. feb 2011

ahojte baby aj vam zvysili davku puregonu ,mne zvysili davku zo 150 na 225 .naviete preco.,je to normalne?

icub
21. feb 2011

@helenka12 aj mne zvysili ku koncu davku menopuru (to je ta druha injekcia, ktora sa picha), aby narastli foliky... nic sa nedeje, to len chcu, aby bola vacsina rovnakej velkosti pri odbere

helenka12
21. feb 2011

ja uz som sa zlakla co zasa nieje v poriadku ,lebo mi volali vysledky su v pohode zvyste si davku 😀

helenka12
21. feb 2011

ak berie nikto puregon nech sa mi ozve 😎

sylvestra
21. feb 2011

@majda27 jupi jupi jupipi, aj s tebou sa tesim, gratulujem velmi, vyborna spravicka na dnesne popoludnie.
Tak mozeme rozbehnut tu tehu vlnku, ktora dalsia sa prida? najblizsia adeptka je @bberika tfuj tfuj, nech to aj jej vyjde 😉
😵 😵 😵 😵 😵

sylvestra
21. feb 2011

@helenka12 nerob si starosti, oni isto vedia, preco ti zvysili davku. kvoli tomu beru zakazdym tu krvicku, aby videli, ake mas hladiny hormonov a ci to treba nejako "potuzit" vyssou davkou 😉

makovicka53
21. feb 2011

@izzie27 to ma velmi mrzi, ale treba bojovat dalej 😉 .drzim palce v 2 kole 😉

makovicka53
21. feb 2011

@majda27... majdi moc moc sa tesim s tebou a gratulujem 😀 ...teraz sup sup nakazit naaaas 😀

makovicka53
21. feb 2011

@ivankakov... tak super....ja pojdem buduci tyzden, uz budem akurat pichat diphereline