Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@speranza1 a neboj, raz pride ten den, ked ti urobia sono zospodu a povedia velkost folikov. Len musis byt trpezliva. Momentalne je pre teba dolezity najblizsi krok - ist na kontrolu a pockat na infosku, kedy a kolko si mas pichat. Takze ostatnymi vecami sa zbytocne nezatazuj a nestrestuj, pridu postupne same.
zienky, idem na chvilu odbehnut von, mam vychadzku a vonku je tak kraaaasne slnieckovo 🙂
@makovicka53 ahoj , dnes som odovzdala výsledky z krvi a interné a dr. povedal, že dátum je v pohode.
@izzie, je mi to nesmierne luto.. dufam, ze sa na to date znovu a podari sa .. budem na teba tuho mysliet
@ivankakov jasne, ze to bude uspesne... treba len verit
dievcence posielam ale veeeeeeelmi potichucku tehu virusiky................... chytajte, nech to vyjde aj vam ostatnym (potichu preto, ze az o dva tyzdne budeme vediet, ci je to ok, ci bije srdiecko, tak len dufat, aby bolo vsetko ok), myslim na vas, vidim, ze sa to tu kraasne rozbieha a vobec sa nestresujte.. to velmi nepomaha...
ahojte baby aj vam zvysili davku puregonu ,mne zvysili davku zo 150 na 225 .naviete preco.,je to normalne?
ja uz som sa zlakla co zasa nieje v poriadku ,lebo mi volali vysledky su v pohode zvyste si davku 😀
@izzie27 to ma velmi mrzi, ale treba bojovat dalej 😉 .drzim palce v 2 kole 😉
@majda27... majdi moc moc sa tesim s tebou a gratulujem 😀 ...teraz sup sup nakazit naaaas 😀
@ivankakov... tak super....ja pojdem buduci tyzden, uz budem akurat pichat diphereline

@speranza1 na prvej tusim nie, len skontroloval, ci je nizka vystelka a vajecniky ciste bez cyst. Ale na tej druhej ano, videl foliky, aj ked to bolo cez brusko. Len boli malinke a cez brusko sa neda odmerat ich velkost, vraj je to nepresne.