Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@santana2 ahoj moja, jasne, ze to nesmies vzdat a dakujeme (vies ja to zatial len tak velmi tichucko, lebo ta cesta je este velmi narocna a nikdy nevies, ze co) opatruj sa a nech vsetky testy dopadnu dobre a mozes ist na dalsi pokus, ja verim, ze nabuduce to uz vyjde, ak je nieco v neporiadku, nech sa to zisti, aby ste mohli pokracovat dalej 😉 😉 DRZ SA!!!
@helenka12 áno cítim obidve strany, pobolievajú ma. Podľa mňa si mala nižšiu hladinu hormónu v krvi, ako by si mala mať v ten deň stimulácie, preto Ti ho zvýšili. Nie je to nič zlé, len pomalšie reaguješ na tie hormonálne injekcie.Vieš čo, ale ak by ťa to ukľudnilo zavolaj Krajkovičovi a on Ti to vysvetlí a budeš mať potom kľud. Nie je dobré stresovať sa, musíš byť hlavne v maximálnej pohode a kľude.
Ahojte babulky
@santana2 vitaaaaaj, som rada, ze k nam obcas zabludis. Dufam, ze ta vcera majda a icub inspirovali a posilnili do dalsich bojov. Drzime Ti palce. Ako sa mas, co porabas?
@ame ako sa maju tvoje bublinky? Musis im verit a prihovarat sa im na dialku, urcite sa medzi nimi najdu aj take, ktore sa tak lahko nevdzaju 😉
@helenka12 ak mas nejake otazky ohladom tych hormonov, kludne zavolaj.Mne raz povedala Gatova, ze keby cosi, mam volat "ako domov" 😀 . Takze ak zavolas, urcite sa nenahnevaju a vysvetlia 😉 . Budes vediet, na com si a hlavne sa nebudes stresovat, pamataj na nase heslo - stres je nas uhlavny nepriatel.
@sylvestra dakujem 😉 Dnes rano som volala embryologicke, vsetky zrele vajka sa mi dnes aj oplodnili (z 5, to jedno bolo 3-kove), tak teraz zasa telefonat vo stvrtok, ako sa vyvijaju. Ale poviem ti, tak sa mi potili ruky, ked som tam sla volat.
A este beriem injekcie do zadku, aby sa predislo hyperstimulaku, mala som mierne zvacsene vajecniky.
A ty ako? Kedy sa chystas na sono? Citis sa ok?
ahojte dievcata, takze ja mam po prvej kontrole..krvicka odobrata, sono urobene...sliznica nizka..a vsetko vraj je tak ako a byt... povedal Krajko a uz sme sa aj lucili 😀 .... a vy sa ako mate?
dievcata aj vy ste mali taky pocit ze akokeby ste boli cele opuchnute, alebo ako keby naliate vodou?
@santana2 to je dobre, ze ides na odborne vysetrenia, aspon budes vediet, na com si.dufam velmi, ze genetika bude v poriadku a ze druhemu pokusu nebude nic branit. urcite daj vediet, ako si dopadla, budeme ti drzat palce.
@ame tak tie stavy pred telefonatom s embryo si pamatam, no nic moc. ale ked ti povedala dobru spravicku, hned ti ostalo lepsie na dusicke, vsak? tak nech tak len pekne dalej pokracuju a robia ti samu radost 😵 a co za injekcie ti to davaju? a stipu? /treba drziak?/ 😀 no teda ty si si tych injekcii uzila asi najviac z nas, vsak? ja idem na sono zajtra poobede, som zvedava, ci bude srdiecko alebo srdiecka. Citim sa ok, akurat nemozem uplne vyhladnut, lebo v tom momente zoslabnem a trasie ma ako ratlika 😀 a trosku pobolieva brusko posledne 2 dni, ale to je asi normalka.
@speranza1 tak to ma byt, sliznica zatial nizucka 😉 az postupne pri FSH bude bujniet. Uz len cakaj na poobedny telefonat, ze odkedy a kolko 😉 . ja som mala veru take pocity, ze som strasne nemotorna a spuchnuta, hlavne v oblasti bruska. Ale treba vela pit a aj vela cikat, tak na to nezabudaj, je dolezite dostat tu vodu z tela von.
@ame ja mam pocit, ze som odpuchla az po transfere 😀 . Minule ma stretla kolegyna, vraj ze akosi inak vyzeram v tvari 😀 tak som sa vyhovorila, ze nie som nalicena 😀 Ona uz raz tak odhalila moju kamosku na zaciatku tehu, tiez sa jej zdala akasi ina v tvari. Tak som to musela hodit na make up 😀 zatial sa s muzickom len tisko tesime, nechceme to este roztrubovat do sveta.
@majda27 nie nepovedal mi to lekar... len mi povedal ze je to presne tak ako ma byt... vobec nenadiktoval mm ani sestricke..iba zeby jej to povedal potom ked sme s mm odisli... 😉 ..a vobec neviem ako to mam ratat.lebo menzes som dostala v nedelu doobedu som zacala spinit ale poobede som uz normalne krvacala o 106.. takze neviem..mam tu nedelu ratat ako 1DC??? neviete?
a potom este druha otazka..ja uzivam femibion, indonal C, hlivu ustricovu s rakytnikovym olejom + artenal...myslite ze mozem? alebo by som tie lieky ( doplnky vyzivy) mala vynechat....
@speranza1 zlatko a o ktorej poobede si uz normalne krvacala? nieco sa mi mari, ze ak je to az neskor, v podvecer, tak sa rata az dalsi den ako 1.DC. tie doplnky vyzivy tazko povedat, najlepsie opytat sa lekara. tych doplnkov je vela a clovek v nich nema prehlad 😉 ja som preto radsej uzivala aj uzivam iba kyselinu listovu so zelezom a B12, ostatne sa snazim doplnit pestrou stravou. Nechcem nieco pokaslat. Ale ak zajtra bude vsetko OK, asi zajdem do lekarne a necham si poradit nieco na prvy trimester. a ty kyselinku listovu neuzivas? Alebo je sucastou niektoreho z tych tvojich doplnkov?
@speranza1 ahoj ja uzivam len femibion a este probiofix - to su probiotika a doporucuju sa brat aj v tehotenstve. Tie mam aby som mala trosku lepsiu imunitu. Tak dufam ze mi zaberu, ked som brala biogaju tak som prestala kaslat. Indonal C neviem na co je. Ale teraz som na nete nasla ze je to nejaky hormon, ja by som to asi nebrala, aj ked to zabranuje resp. pomaha na cisty a pod. Hliva ustricova s rakytnikovym olejom je na posilnenie imunity - to si dobre spravila ze si ju zacala brat, ta ti posilni imunitu, teraz je hlavne obdobie chripok a vselijakych vyrusov.
@speranza1 pokial sa ti to spustilo okolo obeda ja by som to neratala, mne to ani neratali ako prvy den, az ten den nasledujuci Mne sa tak tiez spustala mrcha po provere a koordinatorka mi dany den vobec neratala. Podla mna si bola ten pondelok 1DC. Ale neviem ci je to pravda. Ja len pisem tak ako to bolo u mna.

@bielalady 😉 ano