icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

speranza1
22. feb 2011

taaakze dievcata..prave mi volali z Heliosu... takze menopur zacinam pichat az vo stvrtok... do stvrtka len dipherelin.. dalsia kontrola 28.2 🙂

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 oni ti budú rátať dni stimulácie, netreba už vedieť koľký deň cyklu si, pretože ked pôjdeš na druhú kontrolu toho 28.2 už ti povedia, že si piaty deň stimulácie, rátala som, že vo štvrtok už začínaš pichať menopur.

bielalady
22. feb 2011

@icub - nie nebola som pri Doc., počkám do pondelka, to bude mesiac čo mi mešká a tam sa ukáže... je to skľučujúce, už od 30.12. - poslednej MS čakám kedy budem môcť začať odpočítávať a pichať ....
and by the way : congratulation! 🙂

helenka12
22. feb 2011

@ivankakov dnes som bola na internom aj u svojej gynekolog.a dala som sa vypisat na PN.aj tak zajtra idem do martina na dalsiu kontrolu ,aspon to interne že už mam hotove ale s gyn,s krvi nemali všetky vysledky tak sa mam po ne zastavit zajtra 🙂 🙂

helenka12
22. feb 2011

@sylvestra jej diky vy ste take pokojne vsetky 🙂 ,ja idem zajtra na sono a krv tak sa povypytujem 🙂 inak držim vsetkym palce 🙂

icub
22. feb 2011

@bberika nieco naznacil 😉 a ziadne priznaky, len trosku brusko....

icub
22. feb 2011

@bielalady no ved ty vies... ja mam okolo seba take pripady, ze uz sa aj bojim, no ak sa citis dobre, tak ti budem drzat palce, aby ti to vyslo tak ako si zelas....

ivankakov
22. feb 2011

@helenka12 ja som v pondelok dala Krajkovičovi už všetky výsledky. To je super, že už ideš na tretiu kontrolu, aspoň mi podáš správu, ako to prebiehalo. Ja idem vo štvrtok. Ako sa teraz máš? Ja som vždy okolo tretej strašne ospalá, spala som až doteraz.
😀

ivankakov
22. feb 2011

@helenka12 prosím ťa na tom embryologickom pohovore ste aj niečo podpisovali?

izzie27
22. feb 2011

@helenka12 ahoj ani raz mi dávku nezvysili. Iba raz mi navyse pichli v Heliku 150j stiplavej dávky

@santana2 ahoj moja samozrejme ze to nevzdáve. Mne doki povedal aby som do mesiaca prisla na pohovor a vypisanie dalsej ziadosti

izzie27
22. feb 2011

@ame ahoj vidis ake bojovnícky su tvoje bublinka, velmi im drzím palce 🙂
A ako citis tie napuchnute vajecníky? Boli ta to ked chodis, sedis alebo na dotyk? pytam sa preto, lebo mna este asi 5 dni pobolieval lavý vajecník a podbrusko aj na dotyk
@santana2 na tu genetiku ides kde?Urobia Ti ju v Heliose?

Vsetkým tehulkám prajem nech srdiečka pekne biju a Vám ostatným aby vsetky správy boli len pozitívne. 🙂

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov ... hej? tak to som ani nevedela...to aj vy ste niektora zacali pichat az na 4DC stimulacku?

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov aj ty si spala? aj ja som presne okolo pol tretej zaspala... som akasi unavena..ael to mozno aj preto ze sme rano vstavali o tretej aby sme stihli dojst do Heliku... 🙂

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 ja na tretí deň som začala pichať.

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 ja budem vstávať vo štvrtok o 3.50 h, aby som prišla do MT, asi už v ten deň nepôjdem do roboty, budem doma spinkať. Mne teraz na druhej kontrole vychádzal piaty deň stimulácie.

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov tak ja mam zacat na 4DC.. 🙂

@ivankakov aj my mame daleko do MT...cca 300 km... takze rano celkom fuska... a aj mne druha kontrola vyjde presne na 5 den stimulácie.. ja uz odo dneska som doma a pocitujem taku unavu.. ja som si nikdy nezvykla pospat cez den..ale teraz idem spat ako male babatko 😀

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 ja tiež cez deň spím, ale večer potom nemôžem zaspať. Najhoršie spím, ked mám ísť na druhý deň do Mt, vždy mám obavy či to dobre dopadne.

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov no tak to aj ja.... 🙄 .... ale nastastie som si este cestou do Mt pospala na zadnom sedadle... 😨

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov myslim ze kazda z nas mame tak troska obavy ale pritom aj verim ze to bude OK... 😉
mimochodom mas velmi milu dceru 🙂

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 no ja teraz riešim, kto ma vezme do Mt, manžel príde až budúci týždeň domkov. ☹

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov a ty to mas ako daleko do MT? manzel chodi na tyznovky?

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 dakujem, som strašne vdacná, že ju máme. Ani by ma nenapadlo, v mojich 22 rokoch, že drhé budem takto ťažko mať. Ju sme mali a ani sme nev

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 ani sme nevedeli ako, proste sme to neplánovali, a to je najlepšie 😀

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov no bodaj by si nebola rada.... je to take mile dievca 🙂

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 ja neviem koľko je to kilometrov, ked ideme autom ideme 1,5 hodiny. Ked idem autobusom, musím vstávať o 3.50 h. 😀

ivankakov
22. feb 2011

@speranza1 manžel nechodí na týždňovky, ale na dvojtýždňovky. Potom je týždeň doma, neviem kedy nám výjde OPU, ale asi bude musieť prísť skôr a z toho mám najväčšie vrásky , ako sa mu to podarí. Pracuje na kamióne, nedá sa mu len tak odísť.

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov no my cestujeme 4 hodiny autom 😒 ...ale tak co by sme neurobili vsetko preto aby sme boli tehu

ivankakov
22. feb 2011

to asi potom bývaš na druhom konci republiky 😀

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov presne...skoro na konci sveta 😀 😀 😀 😀

speranza1
22. feb 2011

@ivankakov ale iste vam to vyjde tak ze bude dobre... ze bude manzel doma...