Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ame ahoj vidis ake bojovnícky su tvoje bublinka, velmi im drzím palce 🙂
A ako citis tie napuchnute vajecníky? Boli ta to ked chodis, sedis alebo na dotyk? pytam sa preto, lebo mna este asi 5 dni pobolieval lavý vajecník a podbrusko aj na dotyk
@santana2 na tu genetiku ides kde?Urobia Ti ju v Heliose?
Vsetkým tehulkám prajem nech srdiečka pekne biju a Vám ostatným aby vsetky správy boli len pozitívne. 🙂
@ivankakov tak ja mam zacat na 4DC.. 🙂
@ivankakov aj my mame daleko do MT...cca 300 km... takze rano celkom fuska... a aj mne druha kontrola vyjde presne na 5 den stimulácie.. ja uz odo dneska som doma a pocitujem taku unavu.. ja som si nikdy nezvykla pospat cez den..ale teraz idem spat ako male babatko 😀

taaakze dievcata..prave mi volali z Heliosu... takze menopur zacinam pichat az vo stvrtok... do stvrtka len dipherelin.. dalsia kontrola 28.2 🙂