Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@danielkabn hej citala som ze si helik chvalili, tak sme sli tam kde maju dobre referencie...a ty odkial pochadzas tak original?.. si spominala ze v Prievidzi byvas len odkedy si sa vydala..ze?
@izzie27 ahoj 😉 bolest vo vajecnikoch a v bruchu je uz dnes, nastastie, o trosku mensia, boli to hlavne ked chcem vstat z gauca, ked sa prehadzujemv posteli, neda sa mi smiat a chodit musim ako slimak...a ked mam plny mocovy mechur, tak to idem v predklone na WC, ale pijem a davam si este pichat aj injekcie, co mi predpisali....v den OPU to bolo asi preto take intenzivne, lebo bol zakrok
Super, ze uz o chvilu mozes podpisat novu ziadost...ved aj tak im to trva, kym to schvalia....a kolko si musis nechat pauzu?
@ame pokoj minimálne 3 mesiace. Hlavne sa mam ukludnit, mám byt v klude.
Mna boleli vajecniky tiez pri vstávaní a otácani sa na posteli a aj ked som si sadala. Ale nastastie mi to pomaly ustupovalo, ale obávala som sa aby to nebol ten syndrom.Tiez som vela pila az mi to islo usami. 😀
Tak nech ti tie injekcie pomozu a hlavne nech bublinky su v poriadku, silno imbudem drzat palce a vo stvrtok daj vediet ako sa im darí. 🙂
dobré ránko dievčence 😉
@speranza1,narodila som sa v Komárne a vyrastala a bývala v Bánovciach nad Bebravou 🙂 ja som taký cestovateľ...a zabudla som dodať,že pol roka sme bývali v Tatranských Matliaroch ,to som bola ešte malinká polročná 😀 😀
@santana,tak držím palčeky do druhého kola a nech genetika dopadne čo najlepšie 🙂
@danielkabn ahojky krasne dobre rano ti prajem... tak uz vies ako ti vyjde mrcha a na kedy sa mas objednat do Heliku?
@speranza1,aj tebe krásne slniečkové ráno 😉 včera som bola 28DC a mrcha nikde,takže zasa to potiahnem ešte klasicky 10 dní a potom sa jej možno uráči 😠 ,ja mám nato také nervy,že to nemám pravidelné 😠 😠
a hlavne,že stále beriem metformín,ktorý mi to mal upraviť a stále po roku neupravil...ale vraj je to dobré na cysty..a keď som bola na lapare,tak mi gyndoš hovoril,že mi to pomohlo,že som ich už nemala....)))
@speranza1,nie,u nás nie je žiadny sneh ani nesneží,ani by som už nechcela,krásne svieti slniečko,ale je mrazivooooo ☹ ☹
@danielkabn aj ja by som uz bola rada keby zima uz skoncila😀... nemam rada to niekolkovrstvove obliekanie a tak... 🙄
@speranza1,tak to by boli radi asi všetci..ja tiež neznášam chodiť stále ako cibuľa 😀 😀 😀
Ahojte 😉
Dievcata, nie je dolezity pocet folikov ci zrelych vajok, niekedy staci malo a silnych ako vela a slabych.
Ked som bola na OPU, bola tam baba, co mala odobratych 12 folikov a ani jedno zrele vajicko.
A ta druha mala odobratych 8 folikov a vo vsetkych zrele vajicka.
Cize, ako pisete, vsetko zavisi od stastia, prirody, Boha.....
Apropo....treba pozitvne mysliet. 😉
ivankakov @ ahoj moc dobre nie hormony mi akosy nereaguju tak mi zasa zvysili davku na 300. 😀 😀 a dnes pytali tie suhlasy co sme dostali pri prvom pohovore ,,poucenie o liecbe a cestne prehlasenia ,, samozrejme že som ich zabudla doma povedali že to nevadi mam ich doniest urcite v piatok na kontrolu . 😀 uz mam s toho vazne obavy nikomu davky nezysuju len mne ,no uvidime : ☹

@ahoj speranza1,aj môj manželík je síce teraz doma,ale zhruba do 3 týždňov by mal ísť robiť do zahraničia a to by sme sa mali dostaviť do Helíku,on na kontrolný spg,ja pre recept na injekcie,takže to tiež bude také divoké...ale šak ten spg mu hádam spravia,aj keď sa vráti o dva týždne,no nie? som zvedavá,čo nám povedia 😉
Inak,vy máte bližšie Košice,prečo ste nešli tam? či odporúčanie na Helík asi zabralo 🙂