icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

danielkabn
22. feb 2011

@ahoj speranza1,aj môj manželík je síce teraz doma,ale zhruba do 3 týždňov by mal ísť robiť do zahraničia a to by sme sa mali dostaviť do Helíku,on na kontrolný spg,ja pre recept na injekcie,takže to tiež bude také divoké...ale šak ten spg mu hádam spravia,aj keď sa vráti o dva týždne,no nie? som zvedavá,čo nám povedia 😉
Inak,vy máte bližšie Košice,prečo ste nešli tam? či odporúčanie na Helík asi zabralo 🙂

speranza1
22. feb 2011

@danielkabn hej citala som ze si helik chvalili, tak sme sli tam kde maju dobre referencie...a ty odkial pochadzas tak original?.. si spominala ze v Prievidzi byvas len odkedy si sa vydala..ze?

helenka12
22. feb 2011

@ivankakov podpisovali ,aj patner podpisoval suhlas a ovedali ze teraz ho bude podpisovat pri kazdej kontrole,zeked nebude moc prist nech to povie a onimu to daju podpisat skor. 🙂

ame
22. feb 2011

@izzie27 ahoj 😉 bolest vo vajecnikoch a v bruchu je uz dnes, nastastie, o trosku mensia, boli to hlavne ked chcem vstat z gauca, ked sa prehadzujemv posteli, neda sa mi smiat a chodit musim ako slimak...a ked mam plny mocovy mechur, tak to idem v predklone na WC, ale pijem a davam si este pichat aj injekcie, co mi predpisali....v den OPU to bolo asi preto take intenzivne, lebo bol zakrok
Super, ze uz o chvilu mozes podpisat novu ziadost...ved aj tak im to trva, kym to schvalia....a kolko si musis nechat pauzu?

izzie27
22. feb 2011

@ame pokoj minimálne 3 mesiace. Hlavne sa mam ukludnit, mám byt v klude.
Mna boleli vajecniky tiez pri vstávaní a otácani sa na posteli a aj ked som si sadala. Ale nastastie mi to pomaly ustupovalo, ale obávala som sa aby to nebol ten syndrom.Tiez som vela pila az mi to islo usami. 😀
Tak nech ti tie injekcie pomozu a hlavne nech bublinky su v poriadku, silno imbudem drzat palce a vo stvrtok daj vediet ako sa im darí. 🙂

ivankakov
22. feb 2011

@helenka12 tak to som zvedavá, ako to urobíme, lebo ja ho doma nemám a ked sme tam boli nám povedali, že už do OPu ho potrebovať nebudú. Súhlas s čím podpisoval tvoj manžel?

speranza1
23. feb 2011

krasne dobre ranko zelam vsetkym..tak ako sa dnes mame? 🙂

santana2
23. feb 2011

@izzie27 ahoj izzie na genetiku idem do trenčina

speranza1
23. feb 2011

@santana2 ahoj moja ako sa ti dari?..

santana2
23. feb 2011

@speranza1 už je to lepšie a ty? ako si na tom už si po OPU vobec nemam prehlad

speranza1
23. feb 2011

@santana2 ja picham dipherelin a od stvrtka zacinam s menopurom....akurat mam menzes a brucho ma boli jak cert... naliata som s vodou... ale snazim sa pit co najviac.... ale uz som doma na PN, tak oddychujem... 🙂 ..ty uz chodis do prace?

danielkabn
23. feb 2011

dobré ránko dievčence 😉
@speranza1,narodila som sa v Komárne a vyrastala a bývala v Bánovciach nad Bebravou 🙂 ja som taký cestovateľ...a zabudla som dodať,že pol roka sme bývali v Tatranských Matliaroch ,to som bola ešte malinká polročná 😀 😀
@santana,tak držím palčeky do druhého kola a nech genetika dopadne čo najlepšie 🙂

speranza1
23. feb 2011

@danielkabn ahojky krasne dobre rano ti prajem... tak uz vies ako ti vyjde mrcha a na kedy sa mas objednat do Heliku?

danielkabn
23. feb 2011

@speranza1,aj tebe krásne slniečkové ráno 😉 včera som bola 28DC a mrcha nikde,takže zasa to potiahnem ešte klasicky 10 dní a potom sa jej možno uráči 😠 ,ja mám nato také nervy,že to nemám pravidelné 😠 😠
a hlavne,že stále beriem metformín,ktorý mi to mal upraviť a stále po roku neupravil...ale vraj je to dobré na cysty..a keď som bola na lapare,tak mi gyndoš hovoril,že mi to pomohlo,že som ich už nemala....)))

speranza1
23. feb 2011

@danielkabn nevadi... ona raz dojde 😉 ... aj u vas nasnezilo?

danielkabn
23. feb 2011

@speranza1,nie,u nás nie je žiadny sneh ani nesneží,ani by som už nechcela,krásne svieti slniečko,ale je mrazivooooo ☹ ☹

speranza1
23. feb 2011

@danielkabn aj ja by som uz bola rada keby zima uz skoncila😀... nemam rada to niekolkovrstvove obliekanie a tak... 🙄

danielkabn
23. feb 2011

@speranza1,tak to by boli radi asi všetci..ja tiež neznášam chodiť stále ako cibuľa 😀 😀 😀

santana2
23. feb 2011

@speranza1 ano ja už pracujem prajem ti aby ti to všetko dobre dopadlo

speranza1
23. feb 2011

@santana2 tak ako to dopadne nevie ani jedna z nas a aj ked ratam s dvoma moznostami, predsa je to tazke ked to nevyjde.... ak sa smiem opytat ..ty si mala kolko vajicok pri OPU?

santana2
23. feb 2011

@speranza1 mala som iba 5 a oplodnených zostalo po prvom dni len dve ale radšej sa nestresujte čo sa ma stat sa stane

speranza1
23. feb 2011

@santana2 ja viem moja je to tak ....a my to neovplyvnime....

ivankakov
23. feb 2011

ahojte, dobré ránko

danielkabn
23. feb 2011

@ivankakov - ahoj 😉

speranza1
23. feb 2011

@ivankakov ahojky.. ako sa mas?

ame
23. feb 2011

Ahojte 😉
Dievcata, nie je dolezity pocet folikov ci zrelych vajok, niekedy staci malo a silnych ako vela a slabych.
Ked som bola na OPU, bola tam baba, co mala odobratych 12 folikov a ani jedno zrele vajicko.
A ta druha mala odobratych 8 folikov a vo vsetkych zrele vajicka.
Cize, ako pisete, vsetko zavisi od stastia, prirody, Boha.....
Apropo....treba pozitvne mysliet. 😉

ivankakov
23. feb 2011

@speranza1 vieš čo , aby som to nezakríkla, mám sa dobre. Celkom normálne môžem fungovať, mám dobrú náladičku, ale už necítim dole žiadne brnenie, neviem či sa mám báť, uvidíme zajtra na kontrole. Doobeda som čulá a poobede zdochnutá. 😀 😀 😀

ivankakov
23. feb 2011

@helenka12 no čo ako dopadla kontrola, tak ti závidím, že už ju máš za sebou, ja sa vždy tak bojím, že celú noc nespím.

bberika
23. feb 2011

@sylvestra Ahoj.No čo?Ako si dopadla? Su obidve či jedno.Dufam,že všetko OK 🙂

helenka12
23. feb 2011

ivankakov @ ahoj moc dobre nie hormony mi akosy nereaguju tak mi zasa zvysili davku na 300. 😀 😀 a dnes pytali tie suhlasy co sme dostali pri prvom pohovore ,,poucenie o liecbe a cestne prehlasenia ,, samozrejme že som ich zabudla doma povedali že to nevadi mam ich doniest urcite v piatok na kontrolu . 😀 uz mam s toho vazne obavy nikomu davky nezysuju len mne ,no uvidime : ☹