Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 no tak uz zacinas, sylvestra a ja sme uz trosku dalej 😉 ale myslim si, ze sa so speranzou1 ani nenazdate a budete tam kde my.. posielam virusiky 😉 😉 😉
@danielkabn no u nas je pod mrakom, v noci nam nasnezilo, takze mame tak bielo..a co ty? mrcha uz dorazila?
@speranza1,počula som v rádiu,že u vás sneží 😉 ja už by som nechcela,aby snežilo..a mrchaňa nedorazila furt,to je do trafenia,ja už chcem pichať 😀 😀 😀

@ivankakov ta sprava je pre teba ja som si ju v tom strese poslala sama sebe ☹ ,idem to popozerat po nete 🙂