Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@speranza1,vôbec netuším,aké mi dajú injekcie..keď sme mali voľbu u Krajka a môj mužík zbadal tie ampulky s ihlami,tak sa roztriasol ako osika 😀 a zahlásil,že radšej tie perá 🙂 🙂 lebo však doma tlačíme peniaze na tlačiarni 😀 😀 😀 ,tak nám to bolo vysvetlené 😀 😀
@danielkabn 😀 😀 😀 ... my sme sa nevedeli rozhodnut, tak nam sam Krajko dopomohol a dal tie lacnejsie klasicke injeksn... a nemam ziaden problem s ich pichanim 😀 😉 ... myslela som ze to bude horsie..ale da sa to zvladnut... citim sa niekedy ako taka prava sestricka v ordinacii 😀 😀 😀
@speranza1,a čo hovoril Krajko na tie perá....že to nie je dobré,keď ste si ich nevzali??? lebo teraz mám dilemu,či to výjde..... 😒 😒
sestrička 😀 😀 ,ja mám v BN dve,mamu aj sestru a ani jedna mi pichať nebude ☹ ☹ bo sú ďaleko 😒 😒
@danielkabn nieeeeeeeee..kdeze.. tie pera a injekcie su ucinkom uplne rovnake... len pera su vraj jednoduchsie na pichanie a injekcie si musim zarobit roztok s praskom a tak pichat a v pere to mas uz asi vsetko spolu..takze pera su vraj co sa tyka pouzivania jednoduchsie..iba v tom je rozdiel a + v cene..ucinok je uplne rovnaky 🙂 🙂 🙂
@danielkabn takze sa nemas coho vobec obavat...a aj to pichanie zvladnete..ja som si myslela ze moj manzel nebude chciet byt ani pri mne ked ich budem pichat a teraz krasne spolupracujeme..niekedy mi uz aj on sam zarobi injekcie..ja pichenm a on vstrekne a uz je po parade 😀 😀 😀 ... ja odo dnes zacinam uz aj so stimulackou... takze uz to budu 2 injeksn na den 😉 🙂
už som myslela,že to nie je dobre...ja som tiež chcela na to zarábanie kvôli peniazom,ale tak rozhodol manžel...hlavne že je doma nezamestnaný 😒 😒 ale už by mal ísť do zahraničia zasa,dúfam,že ho tam zoberú..))) 🙂 🙂
no pekne,dve injekcie...fúú,čo ma čaká....)))
@danielkabn to nevadi.... tam je len asi 100€ rozdiel... 😉 😉 😉
a toho pichanie sa vobec neboj...zvladli to ine , tak to zvladneme aj my... nie je to super prijemne..ale da sa to vydrzat... vsetko sa da vydrzat 🙂 😉
a ty si v praci? aku mas pracu?
@speranza1,tak ja viem,že to budem musieť vydržať,lebo čo mi iné zostáva,keď chcem bábatko a iným spôsobom to už nikdy nepôjde ☹ ☹
som v práci,robím pomocné účtovnícke práce,ja som ZŤP,je to dobrá práca,som v kľude,nikto ma nenaháňa a stále sedím 🙂 tak rozmýšľam,že keď budem pichať,budem chodiť do práce,až po vklade pôjdem na pn..lebo ja som nastúpila do práce v decembri a ešte som v skúšobnej dobe...aj keď šéfka vie,načo sa pripravujem a veľmi mi to praje, moje miesto by musela do mesiaca obsadiť,lebo dostáva na mňa peniažky z ÚP... 😒 😒 a to je tak stanovené...ale zasa viem,že by som sa možno asi? mohla vrátiť......uvidíme 🙂
@danielkabn aj ja som chodila do prace az doteraz... ja som si povedala ze zostanem doma ked zacnem so stimulkou aby som mala pokoj klud a tak.. 🙂
no ja uvidím,ale ja asi až do vkladu,lebo verím,že ten vklad príde,inú možnosť si vôbec nepripúšťam 🙂 🙂
ja nechápem,prečo je to tak,že niektorým dievčencom to nevýjde ani tie dozreté folíky...sakra,keď sa už niekto dopuje toľkými hormónmi,tak by to malo výjsť za každú cenu...no nie???
@danielkabn neviem moja... aj mne to je stale velmi luto ked sa dozviem taketo spravy...a sama neviem preco je to tak... co sposobuje to ze tie foliky bud su alebo nie su, alebo su prazdne bez vajicok, alebo sa vajka po oplodneni prestanu vyvijat... neviem preco sa to stava 😒
@speranza1,tak ti zo srdca prajem všetúčko najlepšie,hlavne veľa zdravia a nech sa ti splní tvoj vytúžený sen 🙂 🙂
@danielkabn hm asi nie moj manzel nie je na take romanticke vecere a vobec...on nie je voooobec romantik..narozdiel odo mna 😀 😀 😀 😀 ..ale aj na to sa da zvyknut 😀 😝
@speranza1,tak minimálne aspoň ružičku by ti mohol doniesť.... 🙂 🙂
inak my ženy sme asi všetky romantičky 😀 😀 😀
Ahojte snažilky! Je tu niekto, kto sa pridá ku mne a budeme spolu od budúceho týždňa stimulovať 🙂 ?

@danielkabn 😀 😀 😀 nic neboj dockas sa ani sa nenazdas... ty uz vies ake budes mat lieky? alebo nie...davali ste si objednat pera alebo klasicke injekcie?