Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@si31si ano, budú ti snímať anamnézu, dobré je ak si mala nejaké ženské operácie, alebo zákroky zobrať zo sebou dokumentáciu, oni si to prefotia. Hned mi zobrali krv a urobili sono, kázali mi potom prísť na 28 deň cyklu znovu na krv a sono. Manžel mal spermiogram. Potom , ked boli všetky výsledky sme sa objednali na konzultáciu k dr, kde nám povedali všetky výsledky a dalšie postupy.
@ivankakov tak to sa veru tes, je to riadny oblbovak 😀 ja som po nom skoro zachrapala na tej izbe, musela som oci nasilu otvarat 😀 a ked mi potom anesteziologicka davala tu anestezu a povedala ze sa mi bude chciet zachvilu spat, tak ja jej na to ze mne sa chce spat uz asi hodinu. Tak sa tam vsetci smiali 🙂 a pamatam si uz len ako zhasli velke svetla, viac nic.
@si31si záleží to od toho, čo všetko bude treba vyšetriť. Určite ti urobia hormonálny profil a vyšetrenie na chlamýdie. Ja som tam bola na prvej konzultácii, potom na 28. deň cyklu, na druhej konzultácii, kde sme podpísali žiadosť o IVF. Takže dokopy trikrát. No a od schválenia žiadosti tam chodím ako na hodiny klavíra. 😀
Ahojte, sylvestra zo srdiečka 🙂 🙂 ti gratulujem 🙂
já som mala v piatok OPU, je to ešte v norme, keď cítim tie vaječníky ?, najmä keď chodím, alebo pri cikaní 😒
ahojte baby ...aj ja chcem ísť na ivf ...podala som si žiadosť...ešte mi nevolali tak čakám... 🙂
ahojte dievcata tak ja uz mam dnes po kontrole... takze stav je taky po 4 dni stimulacky ..lavy vajecnik sa nam rozbehol ako divy...bolo tam velmi vela folikulov mozno aj zo desat vsetky cca od 7-16 mm a v pravom vajecniku boli zatial 4 ale este malicke... vraj mi budu znizovat davku hormonov, pretoze na ne prirychlo reagujem...stalo sa to niektorej z vas? 😕
@ivankakov ahaa no aby som sa vedela na to pripravit...zajtra chcem navstivit gynekologa nech mi zoberie krv a rovno nech ma aj vypise na PN....
@ivankakov hehe veru ze ano atk ten hyperstimulak by som nechcela mat...a ono ked je clovek doma tak sa to da pekne rozdelit 🙂
@sylvestra Ahoj.A ty kde si sa stratila? Uz som ta hladala na fore medzi tehulkami 🙂 .Som rada,ze si v poriadku,bublinke sa dari a bije jej srdiecko ako zvon.Je mi trošicka lutu,že je jedna ale doležite je ,aby bola zdrava.Ja som bola dnes na kontrole a davam na znamost,že sa mi podarilo dostat ten vytuženy teho-virusik.Vraj sa mi to muselo chytit hned,este cestou domov z transferu 🙂 .O 10 dni kontrola-srdiecko.Nemozem tomu stale uverit a bojim sa vytešovat.Takže len tak potichucky 🙂 .Majda 27 sa tiež davno neozvala. Dufam,ze je v poriadku. A ty sa chystas este do roboty?Ci cele teho doma-PN?Citala som,že po IVF je rizikove teho,ale asi zalezi aj kto aku robotu robi.Tak sa pekne držkaj aj s drobčekom a davajte na seba pozor!

@sylvestra sa teším na to ružové potešenie jak malé decko. Potrebujem mať trochu haluz, lebo ma šibne predtým. 😀