Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@icub snažim sa pozitívne myslieť 🙂 a nerozčulovat sa, hlavne sa ukludnit 😀
Aj ja uz strácam prehľad, ktorá z nás je v ktorom stádiu. Ale to nevadi, vsetkým držím palceky.
A co tvoja malá fazulka, ako sa má?
A co je s majdou, ta sa nám nejako vytratila. Asi uz presla k tehulkám. Len nech jej to dobre dopadne.
@izzie27 no uvidim v pondelok, co stvara 😉
o majde nemam vobec ziadnu spravu, ale myslim si ze sa ma ok.. ved sa sem tam mozno este pride ukazat...
robis velmi dobre, ze sa nerozculujes a pozitivne myslis, to je zaklad, drzim vsetky palceky nech rychlo pride ziadost a mozete ist na to 😉
@ame tie myslienky na testovanie su asi normalne.A nie kazda vydrzi cakat az do krvicky. Ak by si sa rozhodla testnut, dufam, ze nam naznacis 😉 . Budem drzat palce, nech to dobre dopadne.
@izzie veru sa nas tu akosi nazbieralo, ved to je dobre, aspon si poradime medzi sebou.A podporime sa, to je hlavne. So svojim pristupom pozitivneho myslenia a ukludnenia ides na to velmi dobre, verim, ze ti do druhe kolo vyjde 😉
@icub v pondelok uvidis, ako mu busi srdiecko 😵 😵 😵
ame, ďakujem. Tak to im tam fakt dlho trvá, veď oni majú čas, oni nie sú viazaný na nejakú mrchu a podobne. ☹
Takže trpezlivosť, ktorej ja nemám vela, aj keĎ už trocha viac ako som mávala, lebo osud ma to pomaly ale isto verí. Toto bude už moje 3.IVF a medzitým jedna IUI.
Držím vám všetkým palce. 😉
@sylvestra Presne tak.Len doma pekne oddychuj aj s tvojim plodikom.Aj ja planujem byt na PN cele teho.To nevadi,ze si schudla.Babatko si zobere co potrebuje.A ranne nevolnosti prejdu.Potom tie stratene kg dobehnes 🙂 .Mne nieje nic,citim sa OK,trosku ma bolia krize,prsia ale inak nic. Ale tak ako ty aj ja sa citim naj v posteli 🙂 .Davaj na seba aj na drobceka pozor.🙂.
Ahojte, dnes bude asi pekný dník, dnes som úplne v pohode, nikde nevolám, nikde nemusím ísť, taký super voľný deň.Ďakujem všetkým, že mi tak fandíte. 🙂
@danielkabn ahoj, možno ťa to poteší, ale ked som bola v stredu na OPu, tak mi dr. povedal, že za minulý mesiac majú 77% úspešnosť otehotnenia.Vieš jak mi zdvihlo náladu, som si hovorila, že som si dobré centrum vybrala. 😎
ahoj @ivankakov,to je výborná správa,šak ty už tiež budeš patriť do tej lepšej štatistiky,lebo ty to máš nabetón 🙂 🙂
A ja si počkám pomaličky 😀
u nás to začalo zle,ale dúfam,že skončí najsamlepšie 🙂
@danielkabn určite to dobre dopadne, ked sa na to pozerám, tak my dve máme v podstate rovnaký zdravotný problém, mne dr. od začiatku hovoril, že je nepatrím do skupiny žien, ktoré majú nábeh na OHSS a ja som radšej verila. 😀
@ivankakov,no mne zatiaľ Krajko nič také nehovoril,tak sa nechám prekvapkať, 😀 😀 dúfam,že ani mne to nehrozí,ale ja verím,že to dobre dopadne,ja si nič iné ani nepripúšťam.
Dúfam,že to pôjde u nás tiež tak hladko,chcem sa spýtať,čo si si ty pichala,aké injekcie,či v tom pere,či nie...a koľko ste vlastne platili celkovo Helíku,aj s tým icsi a pk,lebo my to isto budeme mať,nakoľko môj mužík ma spermie úplne nah...o ☹ ☹
šak má ísť na kontrolný spg,majú mu zistiť,prečo sa mu zhlukujú..som zvedavá,načo prídu 😒
@izzie27 ďakujem
@danielkabn ďakujem, držím palce, aj my máme zlý spermiogram, nulová morfológia, len dúfam, že to tentokrát dotiahneme do úspešného konca 🙂
@monca303
@danielkabn .ahojte...my mame tiez na figu spg...morfologia nanic...ale musime verit ze dr. to zvladnu na výbornú 😉
@danielkabn icsi+predlžená kultivácia=497 eur za 8 vajíčiek. Lieky= 320 eur, mala som decapeptyl a puregon v pere. Myslím, že to nie je ešte výsledná suma. Predtým sme ešte platili za ten manželov trial wash test 50 eur. Stále niečo platíš a veríš, že to dobre všetko dopadne.
@ivankakov,to je čo ten trial test? to budú aj môjmu mužíkovi robiť? 😒 zasa ho budem musieť na niečo pripraviť,dúfam,že nezuteká ☹
@makovicka53,nám nerobili ani morfológiu,lebo sa nedalo,mužovi sa všetky spermie zhlukli do jednej veľkej guče,akurát počet sme mali veľmi dobrý,ale čo z toho ☹ ☹
preto mu idú zisťovať prečo,tak kontrolný spg 😒
@danielkabn ahaa no to som veru este nepocula...ale neboj zistia preco..a ten trial test robia kazdemu co ide na IVF zistuju tým vlastne ci pojdete normalne ivf alebo s ivf icsi 🙂

@izzie27 urcite sa dockas, co ma prist pride ... len sa nevzdavaj
ja tu uz stracam prehlad, kolko sa nas nazbieralo... ze fuuuuuuuu drzim vsetkym palceky 😉