icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

helenka12
5. mar 2011

@ivankakov ahoj ja nie som na tak dobre mala som 4,a teraz mi povedala ,e 2 boli zrele tie sa oplodnili a 2 boli nezrele.,že uvidime do pondelka co a ako skoda ze sa tam nevola aj v nedelu ☹ ☹

helenka12
5. mar 2011

@danielkabn to urcite len aby prezili aspon tie dve 🙂 🙂

helenka12
5. mar 2011

@izzie27 veru potrebuju držet palceky už su iba 2 ☹ ☹ ☹

ivankakov
5. mar 2011

@helenka12 všetko dobre dopadne, bojovníčkovia zabojujú 🙂 Aj ja mám také tendencie, volať tam stále, ale pomáha mi to, že začíname stavať domček a musím veľa vybavovať a rozmýšľať aj nad inými vecami.

helenka12
5. mar 2011

@ivankakov to dufam ,ze ze tie dve budu ok,boli ta nieco mna boli ten vajecnik z ktoreho mi nebrali vajicka ked sa nemohli k nemu dostat ,mozno keby sa dostali tak by ich bolo viac 🙂 🙂

makovicka53
5. mar 2011

@ivankakov jeej super len nech sa pekne vyvijaju a drzia 🙂

makovicka53
5. mar 2011

@helenka12 nebojkaj ...musis byt silna a verit...oni sa budu snazit urcite zo vsetkych sil 😉

monca303
5. mar 2011

@helenka12 ahoj, verím , že tvoji bojovníci vydržia 🙂 držím palce 🙂
@ivankakov super, takže ty ideš už v pondelok na ET 😉

ivankakov
5. mar 2011

@monca303 uvidíme či v pondelok, alebo v utorok. To mi ešte nevedela povedať.

helenka12
5. mar 2011

@makovicka53 dufam ,dufam ved co ine mi ostava,ale diky za podporu ☹ ☹

makovicka53
5. mar 2011

@helenka12 hlavu hore 😉 ...mna to tiez caka uvidim ako to budem ja prezivat 🙂

ivankakov
5. mar 2011

@makovicka53 no,ako injekcie? Už si ich picháš sama? Zachvíľu ideš do druhej fázy, že?Strašne to letí, čas je neúprosný.

ivankakov
5. mar 2011

@helenka12 kedy máš volať? Ja v pondelok o 7.30, a už idem do práce, tak možno budem utekať z roboty do MT. Uvidíme, čo nám povedia ten pondelok.

helenka12
5. mar 2011

@ivankakov ja volom v pondelok o 8,a ty uz ides do prace ja este ostanem doma do ETa potom pojdem,dufam ze tehotna 🙂 🙂

makovicka53
5. mar 2011

@ivankakov no mna stipu dost aj ked ich skladujem pri izbovej teplote...picha mi kamoska ale dnes zial nie je doma tak idem mat premieru snad sa mi to nejak podarí 😅 ...medzi pondelkom a stredou cakam mrchanu a potom sa uvidi kedy mi povedia pichat FHS....nejak mam aj obavy z tych druhých injekcii a hlavne z toho OHSS...mam pocit ze z dipherline ma nejak bolia oci, vzdy k veceru ledva pozeram co som pred tym nikdy nepocitovala...

izzie27
5. mar 2011

@helenka12 helenka neboj sa budú to bojovníčky a vsetko dobre dopadne.držím palčeky 🙂

renka1801
6. mar 2011

Ahojte žienky, dnes som bola na kontrole folikulov. A bude ich asi tak 10, len verím a dúfam že budú v nich aj zrele vajká. A nie ako pri 1. IVF. A v utorok idem na OPU. Bola tam dnes dr. Gaťová , veľmi zlatá. A napísala mi na ten inštruktážny papierik , že na MDŽ sa vidíme. Zlatá pani doktorka. Držím všetkým pršteky, aby nám každej vyšlo po čom túži.

bberika
6. mar 2011

@renka1801 Ahoj.Neda mi s tebou nesuhlasit,co sa tyka dr.Gatovej.Aj ja mam s nou velmi dobre skusenosti,je skvela,mila,usmiata,velmi zlata.Robila mi ET a bola užastna.Kiez by všetci doktori na Slovensku boli taky ako ona.Na MDZ ti držim ti palce nech ti dobre dopadne OPU a prajem ti bohatu a kvalitnu urodicku 🙂 .

makovicka53
6. mar 2011

@bberika
@renka1801 ...ahojte zienky kolko ste pili L tekutin pri tych druhých injekciach...ja buduci tyzden zacinam pichat menopur..ja viem ze by sa malo pit tak 4 L...ale mam z toho mierne obavy 😅

si31si
6. mar 2011

ahojte zajtra idem prvý krát do heliosu a chcem sa spýtať či okrem odberu urobia na prvej konzultácii a sono. Máte niektorá skúsenosti? 🙂

bberika
6. mar 2011

@makovicka53 No neviem,ci som vypila az 4 litre,ale snazila som sa pit kazdu chvilku.Casto som si varila cajicky a pomedzi to som pila dzusiky a vodu.Ak chces mat prehlad kolko si vypila,nachystaj si flasu-dve flase a snaz sa ich vypit.Myslim,ze aj 3 litre stacia.

izzie27
6. mar 2011

@si31si ahoj, ked som bola ja 1.krát v heliku, tak mne urobil doktor sono a mali sme pohovor. žiaden odber mi nerobil. Spísal si papiere.

danielkabn
6. mar 2011

ahoj @si31si,ja si myslím,že u každého páru je to na prvej návšteve Helika iné,u nás sme mali hneď na prvýkrát odber krvi u mňa aj u muža,jemu hneď aj spermiogram robili,mne sono a ešte aj žiadosť na ivf sa hneď vypisovala 😉
@helenka a @ivankakov,ako sa máte a cítite? 🙂 🙂

ame
6. mar 2011

@makovicka53 ahoj, ja som sa snazila pit tie 4 litre, do tej 13-tej dva a do vecera zvysne dva, ku koncu som pila uz len caje a dzusy, lebo mineralka a voda mi sli uz usami.....ja osobne som mala dost velky problem pit tri tyzdne tolko vody...niekedy mi bolo z nich aj zle... ale zvyknes si 😉
Ale zvacsene vajecniky som mala, hlavne sa mi to rozbehlo po podani zaverecneho pregnylu.

ivankakov
7. mar 2011

ahojte dnes idem na vklad, máme jednu expandovanú blastocystu, ktorá ma 1. A jednu zatiaľ sa uvidí, či ju zmrazia, inak nám nezostalo už nič. ☹

renka1801
7. mar 2011

Ahojte
@bberika dakujem pekne.dufam že to dobre dopadne.
@makovicka53 no ja som teda nikdy nevypila 4 l. ja max 3, a to už som chodila cikať každú pol hodku. Som teraz doma tak som si dala 3 dcl pohar, a vždy ked som vypila naliala daľší a som si to zapisovala ked som vypila dopisala 3, ale to len tak pre mna so zaujímavosti kolko som schopna vypiť. Rano prevarenú vodu s citronom, vytlačene štavy riedene vodou čajiky a čistú vodu., striedala som to aby sa mi to neprotivilo. Ale som ovela MENEJ JEDLA, pri tolkých tekutín,.Dnes mam kludový dníček.

danielkabn
7. mar 2011

ahoj @ivankakov,držím palčeky,aby to vydržalo na tú jednotku 🙂 🙂 všetky prsty držím,aj na nohách 😵 😵 😵

helenka12
7. mar 2011

@ivankakov ahoj ja som volala mam tie dve bojovnicky ,jedno je 7 bunkove a druhe je 5 tak dufam ze to bude ok 🙂 🙂 🙂

monca303
7. mar 2011

@ivankakov 🙂 nech sa vám spolu darí 🙂 druhej bublinke držím palce 🙂
@helenka12 to je super, nech sa pekne vyvíjajú 🙂

mimili
7. mar 2011

@ivankakov Tak teda úbytok rapídny, ale hlavné je, že idete dnes vkladať... a jeden braček alebo sestrička ešte ostane🙂.
@helenka12 Supeeer, len tak ďalej.
Ja som bola dnes v Helíku, vraj sa mi to dosť rozbehlo, tak verím, že nie až veľmi 😕 .