icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ame
8. mar 2011

@makovicka53 bohuzial, stale,ale nie je to krvacanie v takom pravom slova zmysle, len tak trosku krvi na papieri, ano, som 10 den po ET.....a dakujem 😉

makovicka53
8. mar 2011

@ame a co ti povedal tvoj gynekolog robil ti aj sono alebo co vlastne ?

monca303
8. mar 2011

@ame ahoj, keď je to len slabučké, tak to v ranných štádiách tehotenstva môže byť 😉

ame
8. mar 2011

@makovicka53 nerobil mi sono, ja som este nechcela, len mi dal recept a peciatku na PN-ku
@monca303 dakujem za utechu, si ma normalne tak velmi potesila 🙂 🙂

makovicka53
8. mar 2011

@ame ....ahaa no teda 🙂..tak len oddychuj

mrnous1
8. mar 2011

@ivankakov Ahoj no už mám po ET. Dala som si vložiř 1 embryko. ET som mala v sobotu. Babenky, ale čo čert nechcel, v utorok som ochorela, začalo ma bolieť hrdlo a mám aj zvýšenú teplotu. Lieky samozrejme neberiem. Neviete môže mať to že som ochorela vplyv na uhniezdenie embryka v maternici a tým aj na šancu, že výsledok bude pozitívny? Prosím poraďte mi. Strašne sa bojím, že moja choroba bude mať vplyv na moju bublinku v maternici. Vďaka za rady. 🙂

monca303
8. mar 2011

@mrnous1 ahoj, já som mala ten istý problém, tak som kloktala slanú vodu a pomohla a hlavne veľa oddychuj a bude dobre 🙂

bielalady
8. mar 2011

@ivankakov a @helenka12 - : strašne držím palčeky, pre mňa ste už teraz hrdinky... ako Vám to rýchlo ubehlo ... 🙂
@majka21-: ahoj a vitaj! Môžem sa Ťa opýtať, kedy začínaš s Proverou, kedy budeš 16 DC? A aké ostatné liečiky Ti predpísali???

mrnous1
8. mar 2011

@monca303 Díky za odpoveď, aspoňže mám akú takú nádej. Ale aj tak sa o moju bubliknku bojím, lebo keď som otehotnela prvýkrát a nevedela som o tom, tiež som bola nachladená a doktor mi potom povedal, že aj z toho som mohla potratiť. ☹ Ale treba dúfať, že všetko bude dobré a nakoniec sa budeme tíško tešiť. 🙂

monca303
8. mar 2011

@mrnous1 určite máš veľkú nádej 🙂 len sa o bublinku staraj 🙂

makovicka53
8. mar 2011

žienky ja som uz aj krce mala uz ma aj presli...no ja mam normalne obavy ci v tom nieco nie je...mrcha stale nikde ☹

sylvestra
8. mar 2011

Ahojte babulky, pekny sviatocny vecer prajem vsetkym 😉 a dufam, ze si onedlho budeme vzajomne gratulovat aj k sviatku matiek, nielen k sviatku zien 😉 Pevne v to verim, takze vam vsetkym drzim palceky a dufam, ze vsetky snahy povedu do zdarneho konca! 😵

makovicka53
8. mar 2011

@sylvestra ahojky diky 😉 aj tebe...no este ze sa slavi ten sviatok žien...aspon mame radost 🙂

izzie27
8. mar 2011

@ame dufam ze sa mas uz trosku lepsie. Ja si tiež myslím, ze to je to ranné stádium tehu. Tak ti velmi držím palceky

ame
8. mar 2011

@izzie27 ahoj 😉 volala som aj do MT, pridala som si este Duphaston a moj dr. mi dal nejake lieky proti krvacaniu....cas vsetko ukaze....

izzie27
8. mar 2011

@ame veru tak, len pekne oddychuj, moc nebehaj.....ako sa hovorí: pohoda, klídek ale bez tabáčku 😀
Neviem ci som dnes nevidela majdu 27 v heliku ale nie som si istá. Dúfam, ze sa má dobre a vsetko prebieha na 1

majka21
8. mar 2011

@bielalady,ďakujem za privítanie, dnes som dostala mrchu, tak s proverou by som mala začať 23.3. Dr.mi predpisovala menopur a na druhé injekcie som sa nepýtala, tak sa nechám prekvapiť. Snáď mi tento týždeň dorazí žiadosť do helíku, potom sa objednám k dr.a už budem mať injekcie. Od minlula mi zostal diphereline, tak možno tie mi vypísala.
Ty si v akom štádiu ak sa smiem spýtať. Je nás tu dosť, tak všetky si ani neviem zaregistrovať kto a ako je na tom.
Všetky vás pozdravujem a moc....moc.....moc držím všetkým palčeky. 🙂

helenka12
9. mar 2011

ahojte idem na ET tak DRZTE PALCEKY 🙂 🙂 🙂

helenka12
9. mar 2011

ahojte idem na ET tak DRZTE PALCEKY 🙂 🙂 🙂

mimili
9. mar 2011

@helenka12 Jejdáááá, super!!!! Držkaj sa.. teda nech sa embryjko držká 🙂

makovicka53
9. mar 2011

ahojte zienky ja som stale nedostala ...neviete ci sa niektorej toto stalo? aky je postup? bojim sa ze mi to stopnu ☹ ...poobede budem volat koordinatorke ☹

makovicka53
9. mar 2011

@helenka12 drzííííme 🙂

mimili
9. mar 2011

@makovicka53 Určite Ti to nestopnú, to sa nemusíš báť, hlavne sa nestresuj. Viem, že sa to ľahko povie, ale treba myslieť pozitívne a príde to 😉

ame
9. mar 2011

@makovicka53 nestopnu, popripade ti daju vyvolavacku a budes potom pokracovat, radsej si zavolaj teraz rano na recepciu... ja som sa objednavala priamo tam, koordinatorke som ani nevolala...a zajtra pojdes a do zajtra sa moze este vselico stat

makovicka53
9. mar 2011

@mimili no si zlata ...dufam ze mas pravdu...vies vcera som mala uplne pocity ma mrchu dkonca ma boleli tyzden prsia a vsetko to jednou bolestou preslo...som z toho ozaj na nervy nerozumiem tomu...zase musim byt vynimka ☹ ...a ty sa ako mas? 😉

makovicka53
9. mar 2011

@ame ahaa a nemala by o tom vediet aj ona?preto som chcela poobede ze ak nahodou este dojde ...

ame
9. mar 2011

@makovicka53 na 1. kontrole som sla priamo do ambulancie k dr. a koordinatorka o tom nevedela....aj tak tam musis zajtra ist, kedze mas zajtra uz 33 DC a lepsie je nahlasit sa rano....ale mozes sa na recepcii spytat, ci treba, aby o tom vedela koordinatorka....aj ked si myslim, ze teraz to potrebne nie je

makovicka53
9. mar 2011

@ame uz som aj volala na recepciu tak zajtra ranko mam prist na krvicku aj UTZ..bojim bojim ☹

ame
9. mar 2011

@makovicka53 neboj tolko, ved uz nejako bude, oni su tam pripraveni aj na taketo stavy, urcite nieco poriesia..a dnes ta uz brucho neboli, nemas stavy ako pred ms?

makovicka53
9. mar 2011

@ame dakujem...som naozaj v pomykove a v strese...este aj doma som a to mi pridava...mozno aj z tych injekciii som rozcitlivela ....a ty sa mi mas ako?co ten testik? 😉

makovicka53
9. mar 2011

@ame 😵 si fakt zlata... 🙂