Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 nerobil mi sono, ja som este nechcela, len mi dal recept a peciatku na PN-ku
@monca303 dakujem za utechu, si ma normalne tak velmi potesila 🙂 🙂
@ivankakov Ahoj no už mám po ET. Dala som si vložiř 1 embryko. ET som mala v sobotu. Babenky, ale čo čert nechcel, v utorok som ochorela, začalo ma bolieť hrdlo a mám aj zvýšenú teplotu. Lieky samozrejme neberiem. Neviete môže mať to že som ochorela vplyv na uhniezdenie embryka v maternici a tým aj na šancu, že výsledok bude pozitívny? Prosím poraďte mi. Strašne sa bojím, že moja choroba bude mať vplyv na moju bublinku v maternici. Vďaka za rady. 🙂
@monca303 Díky za odpoveď, aspoňže mám akú takú nádej. Ale aj tak sa o moju bubliknku bojím, lebo keď som otehotnela prvýkrát a nevedela som o tom, tiež som bola nachladená a doktor mi potom povedal, že aj z toho som mohla potratiť. ☹ Ale treba dúfať, že všetko bude dobré a nakoniec sa budeme tíško tešiť. 🙂
žienky ja som uz aj krce mala uz ma aj presli...no ja mam normalne obavy ci v tom nieco nie je...mrcha stale nikde ☹
Ahojte babulky, pekny sviatocny vecer prajem vsetkym 😉 a dufam, ze si onedlho budeme vzajomne gratulovat aj k sviatku matiek, nielen k sviatku zien 😉 Pevne v to verim, takze vam vsetkym drzim palceky a dufam, ze vsetky snahy povedu do zdarneho konca! 😵
@sylvestra ahojky diky 😉 aj tebe...no este ze sa slavi ten sviatok žien...aspon mame radost 🙂
@bielalady,ďakujem za privítanie, dnes som dostala mrchu, tak s proverou by som mala začať 23.3. Dr.mi predpisovala menopur a na druhé injekcie som sa nepýtala, tak sa nechám prekvapiť. Snáď mi tento týždeň dorazí žiadosť do helíku, potom sa objednám k dr.a už budem mať injekcie. Od minlula mi zostal diphereline, tak možno tie mi vypísala.
Ty si v akom štádiu ak sa smiem spýtať. Je nás tu dosť, tak všetky si ani neviem zaregistrovať kto a ako je na tom.
Všetky vás pozdravujem a moc....moc.....moc držím všetkým palčeky. 🙂
ahojte zienky ja som stale nedostala ...neviete ci sa niektorej toto stalo? aky je postup? bojim sa ze mi to stopnu ☹ ...poobede budem volat koordinatorke ☹
@makovicka53 Určite Ti to nestopnú, to sa nemusíš báť, hlavne sa nestresuj. Viem, že sa to ľahko povie, ale treba myslieť pozitívne a príde to 😉
@makovicka53 nestopnu, popripade ti daju vyvolavacku a budes potom pokracovat, radsej si zavolaj teraz rano na recepciu... ja som sa objednavala priamo tam, koordinatorke som ani nevolala...a zajtra pojdes a do zajtra sa moze este vselico stat
@mimili no si zlata ...dufam ze mas pravdu...vies vcera som mala uplne pocity ma mrchu dkonca ma boleli tyzden prsia a vsetko to jednou bolestou preslo...som z toho ozaj na nervy nerozumiem tomu...zase musim byt vynimka ☹ ...a ty sa ako mas? 😉
@ame ahaa a nemala by o tom vediet aj ona?preto som chcela poobede ze ak nahodou este dojde ...
@makovicka53 na 1. kontrole som sla priamo do ambulancie k dr. a koordinatorka o tom nevedela....aj tak tam musis zajtra ist, kedze mas zajtra uz 33 DC a lepsie je nahlasit sa rano....ale mozes sa na recepcii spytat, ci treba, aby o tom vedela koordinatorka....aj ked si myslim, ze teraz to potrebne nie je
@ame uz som aj volala na recepciu tak zajtra ranko mam prist na krvicku aj UTZ..bojim bojim ☹
@makovicka53 neboj tolko, ved uz nejako bude, oni su tam pripraveni aj na taketo stavy, urcite nieco poriesia..a dnes ta uz brucho neboli, nemas stavy ako pred ms?
@ame dakujem...som naozaj v pomykove a v strese...este aj doma som a to mi pridava...mozno aj z tych injekciii som rozcitlivela ....a ty sa mi mas ako?co ten testik? 😉

@makovicka53 bohuzial, stale,ale nie je to krvacanie v takom pravom slova zmysle, len tak trosku krvi na papieri, ano, som 10 den po ET.....a dakujem 😉