icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ame
9. mar 2011

@makovicka53 ja? krvcanie ustupilo do spinenia na dnesnom teste bol zasa len duch, kt. je dobre vidiet len na dennom svetle, tak uvidim, uz to necham na tu krv

makovicka53
9. mar 2011

@ame juuuj nech je to tam 🙂 tfuj tfuj tfuj ....drzim prstiky a kedy ides na krvicku?

ame
9. mar 2011

@makovicka53 dakujem 😉 , na krv idem v pondelok

makovicka53
9. mar 2011

@ame nejak neskoro ci? nechodi sa to na 14 den po ET

ame
9. mar 2011

@makovicka53 ano, chodi sa na 14. den, ale padlo by mi to na sobotu a tieto kontroly (asi kvoli krvi, aby mohli hned urobit rozbor) sa davaju na pracovny den, tak preto pondelok

makovicka53
9. mar 2011

@ame no teda to budu nervy cooo?uleti ako voda ...boze keby som uz aj ja bola tam kde ty ...uz len to cakanie 🙂 a pozitivne spravicky

bielalady
9. mar 2011

@majka21, ahoj, keď budeš pravidelne čítať, hneď zistíš kto je kto a v akom štádiu sa nachádza,
čo Ťa bude zaujímať určite je, že @danielkabn začína s Proverou myslím 14. -teho, ja 18.-teho a Ty toho 23.-tieho, dve babenky sú po ET, jedna asi po KET a myslím dve boli predčasne pozastavené a to hlavné dve sú už šťastné tehulky a verím, že určite sa k nim pridajú aj tie čo boli teraz nedávno na ET, KET ... , strašne sa teším...
😅 😅 😅

Takže vyzerá to tak, že onedlho to rozbalíme my tri ... 🙂 Zatiaľ to tak vyzerá....

mimili
9. mar 2011

@makovicka53 Neboj nič, bude to ok, určite! Zajtra Ti zoberú krv, povedia Ti, že všetko je ok, potom sa ukľudníš a v piatok ju tu máš ako na koni. Treba hlavne myslieť pozitívne.. nie na to, že nechodí, ale na to, že príde!!
Ja som zatiaľ celkom ok, zavše ma pichá v pravom vaječníku, ale nech len pichá a nech len folíky rastú 😀 . Zajtra už máme pohovor s embryologičkou a budúci týždeň, ak všetko bude ok, vo štvrtok ideme na OPU.

makovicka53
9. mar 2011

@mimili veruze ty mas pravdu 🙂 ....ale mam pocit akoby som trosilinka spinila ved uvidime zajtra budem mudrejsia ...jeej tak pomalicky ta caka odber a ako sa citis pri tychto injekciach? pijes vela?

ivankakov
9. mar 2011

@helenka12 držím ti palčeky, som rada, že to dobre dopadlo a bojovníčkovia dobojovali, napíš nám čo tvoje embryjko.

mimili
9. mar 2011

@makovicka53 No vidíš... 🙂 Injekcie sú v pohodičke. Drahý je šikovný, ešte ani jednu modrinku mi neurobil. Pijem veľa, cikám veľa 😀 . Všetko vydržím, len nech to dobre dopadne 🙂 .

helenka12
9. mar 2011

@ivankakov ahojte tak bolo v pohode skoro ako pri IUI ,dali sme si vlozit 2 embrika ,robil mi to dr.Krajkovic .na zmrazenie nam neostalo nic nevadi nech len tieto krasne rastuuu 🙂 🙂 🙂

bberika
9. mar 2011

@helenka12 Tfuj,tfuj,tfuj nech sa tym dvom bublinkam u teba paci a krasne rastu.Drzim palčeky🙂.

makovicka53
9. mar 2011

@mimili jeej zalata no aspon ze mas takeho nebojacneho muza...moj ked sa pozrie na injekciu odpadava xi ....takze to prischlo mne..ale da sa to zvladnut ...silno drzim palce a kolko denne vypijes L?

makovicka53
9. mar 2011

@helenka12 ahojky drzim silno silno palce 🙂 tfuj tfuj tfuj nech sa riadne zavrrtaju 🙂

danielkabn
9. mar 2011

ahojte dievčence 😉 tak my začíname 14.marca pondelok s Proverou a potom 21.si začnem pichať decapeptyl a potom ako stimuláciu som dostala Puregon,ale bojím bojím 😒 ja som si nechcela ani pichnúť do toho oranžového panáčika,iniciatívu prebral mužík 🙂
inak,neviem,či tam dnes nebola @helenka12,ako spomínala tu,že ide na ET.My sme prišli s mužíkom pred jedenástou a videla som tam jednu kočku,čo čakala na muža a vyzerala ako asi po tom ET a ešte dve kočky,ktoré zasa vyzerali ako po odbere vajíčok,lebo mali rozcuchané vlasy,lebo museli ležať.
A kontrolný spg dopadol ešte horšie ako minule...takže neviem,čo budeme robiť ☹ ☹ ☹

helenka12
9. mar 2011

@bberika
@makovicka53 dakujéééééme vsetci traja 🙂 🙂 🙂
@danielkabn

makovicka53
9. mar 2011

@danielkabn a papate dake vitaminy?

izzie27
9. mar 2011

@helenka12 🙂 držím palce, nech sa pekne uhniezdia a nech sa im u teba paci. Tak sa tesiiiiiim.
@ame citam, ze spinenie ustupuje, to som rada, a nemozem sa dockať, kedy nám oznámiš tu novinku 🙂

makovicka53
9. mar 2011

zienky ked idem zajtra len na 1. kontrolu teda aj na krv musim ist nalacno? 😀

bberika
9. mar 2011

@danielkabn No vidis,ani si sa nenazdala a za chvilku zacinas s injekciami. 🙂 Nemusis sa bat,nieje to nic strasne,da sa to v pohode prezit.Ine zenicky to dokazali,aj ty to dokazes.Ved co by sme nespravili pre nase vytuzene babatka?A co sa muza tyka.Neodporucili mu nejake vitaminy alebo co? Myslim,ze doktori budu vediet co s tym.Tak sa neboj,mysli pozitivne a musis tomu verit,ze sa to podari 🙂 .

ivankakov
9. mar 2011

@makovicka53 ahoj mne sa zdá, že v tých papieroch bolo napísané, že sa nemusí chodiť nalačno. No, čo už sa ohlasila ms?

ivankakov
9. mar 2011

@helenka12 takže budeme spolu čakať,ja som bola v deň Et v takej eufórii, ale teraz ma to už prešlo. Najprv som mala krče z neviemčoho, preháňalo ma celý deň. Dnes sa mi vyhodil opar na tvári, tak sa bojím aký to bude mať vplyv na výsledok. ☹

makovicka53
9. mar 2011

no pre istotu pojdem nalacno ak by nahodou, veruze hej dnes poobede konecne prisla...a ty ako sa mas? ako sa citis s bublinkou v brusku?

freeze24
9. mar 2011

@makovicka53 na 100% nie je potrebne ist nalacno🙂

makovicka53
9. mar 2011

@freeze24 som si aj myslela vsak tam ide o hormony ale diky 😉

freeze24
9. mar 2011

@makovicka53 ja som vzdy rano stlacila rozok s nutelou🙂

makovicka53
9. mar 2011

@freeze24 xixi no ved toto treba pomastit brusko... 😀

mrnous1
10. mar 2011

@monca303 ďakuejm monca, no čo ostáva už len dúfať, že to vyčíňanie môjho organizmu prežila. 🙂

ame
10. mar 2011

@makovicka53 ahoj, no vidis, bude zo mna dobra vestkyna..som ti predpovedala, ze ti pride v ten den okolo obeda 🙂 ..a prisla...dufam, ze dnes budes mat pre nas len dobre spravy 😉