icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

leto79
12. mar 2011

ahojte baby, mam // 😀 😀 😀 😀 😀 Kuk do albumu.
@ivankakov a kedy chces testnut? Ja som testovala uz 5. den po ET a mala som tienik 😲

ivankakov
12. mar 2011

ja stále naberám odvahu. Ale ty už sa môžeš pomaličky vytešovať z poz. výsledku. Chcela som sa ta spýtať, ako ti bolo po ET, či si nejaké príznaky zaznamenala, či si iba stále ležala a tak?

leto79
12. mar 2011

no, tak mne bolo dost blbo po odbere az do ET - boleli ma vejecniky a bola som naduta ako balon. V den ET to ustupilo. Po ET som mala kludovy rezim asi tak dva dni, ale na druhy den po ET som uz vysavala a utierala podlahu. No a od vtedy som dost aktivna, pobehujem kede tade, ale nic tazke nerobim a nedviham. NA 5. den po ET som mala silne mrchovske bolesti, fakt silne a skoro cely den, teraz je to uz lepsie, teraz pocitim maternicu sem-tam. No a boleli ma prsia, ale teraz mam pocit, ze menej ma bolia, tak neviem.... Cakala som, ze sa mi vratia priznaky OHSS a zatial nic. A neboj sa testovat, viem ako sa citis, ja som testovat nechcela vobec, lebo ja mam z toho hrozu, ale 5. den po ET som vstala a akosi to na mna prislo, ze reku spravim test nech mam pokoj. No a bol tam tienik. Tak som dnes skusila znovu (ale ruky sa klepali) a je tam slaba ciarocka. A mala si PK? My sme mali, aj preto som tak skoro testla

ivankakov
12. mar 2011

@leto79 ano mala som PK, ET som mala 5. deň od OPU. Posledný pregnyl bol 28.2., takže od pregnylu som už 12 dní.

leto79
12. mar 2011

@ivankakov no presne ako ja , aj ja som bola na 5. den 12 dni po pregnyle. A citis nieco?

ivankakov
12. mar 2011

nie, mna už aj prsia prestali bolieť. Vieš je ked som bola viackrát tehu mne nikdy test neukázal po meškaní ms, že som tehu. Až tak v 5 týždni, preto mám strach, že budem zbytočne smutná. ☹

leto79
12. mar 2011

@ivankakov aha no jasne, tak netestuj, pockaj si na krvicku. Ja som na teste estenikdy nic nemala, tak sa teraz potichucky tesim... A mam pocit, ze cim dalej, tym tiez citim menej...

helenka12
12. mar 2011

@ivankakov ahoj ja som 4 den od stredy po ETa tiez sa stale sledujem a ziadna zmena ,tie 2 tyzdne to je strasne vela ja neviem co mam robit 😀

makovicka53
12. mar 2011

@ivankakov ahojky ,,,paradicka tak nech to zbehne ako voda a nech sa uz tesis zo svojho tehu 😉 drzim palce ....ja som vcera zacala s menopurom...a chcela by som sa opytat ci nevadi ked v noci nechodim na wc....cez den chodim vkuse ale v noci ee 😒

makovicka53
12. mar 2011

@leto79 co citis menej?

makovicka53
12. mar 2011

@helenka12 zlata 🙂 ...no len cakat moja 😉 a setrit sa

makovicka53
12. mar 2011

zienky pred ET ste uzivali nejake lieky?

helenka12
12. mar 2011

@makovicka53 mne doporucil ,ze len v krajnom pripade si mozem dat nieco od bolesti ale radsej bez liekov 🙂

makovicka53
12. mar 2011

@helenka12 ahaa ...ja som mala na mysli ci vam dr nadal nejake lieky na podporu maternice alebo nieco take....ty si kolko L pila pocas uzivania menopuru?vcera som pichala prvy x...a mam stale v podvedomi blbý pocit...ja pijem cez 3 L....ale v noci nechodim vobec na wc snad to nevadi

leto79
12. mar 2011

@makovicka53 ahoj makovicka, no menej citim tie mrchovske bolesti, len sem tam...

ivankakov
12. mar 2011

@makovicka53 ja som v noci išla iba raz na wc, ale ráno som sa vždy zobudila na to, že mám plný mechúr.

ivankakov
12. mar 2011

@makovicka53 no ja som dostala utrogestan, 2 tabl. ráno a 2 večer. Je to dosť nepríjemné, radšej by som nejaké tabletky jedla, ako ich vkladať. 😖

ivankakov
12. mar 2011

@leto79 ahoj, deň ET sa ráta ako nultý, alebo prvý? 🙂

makovicka53
12. mar 2011

@leto79 takto je super 😉 drzim palce

makovicka53
12. mar 2011

@ivankakov ahaa no tak to je v pohode som sa normalne nad tym zamyslala....diky...

makovicka53
12. mar 2011

@ivankakov ale to si si vkladala az po ET nie?ja som sa zabudla opytat na tu moju sliznicu ci mi daco daju aby mi narastla v utorok nesmiem na to zabudnut 🙂 ...a inac ako sa mas? 😉

ivankakov
12. mar 2011

nie, na druhý deň po OPU.

ivankakov
12. mar 2011

@makovicka53 mám sa tak normoš, nič také výrazné sa so mnou nedeje.Dúfam, že nedostanem a budem tehu.

leto79
12. mar 2011

@ivankakov den ET sa rata ako nulty...

makovicka53
12. mar 2011

@ivankakov urcite ano drzim palce 😉 a testovat nebudes?

leto79
12. mar 2011

@makovicka53 dakujem, sand je to skutocne... A ty ides kedy na ET?

makovicka53
12. mar 2011

@leto79 juuj ja este len stimulujem dnes bude druha injekcia menopuru....tak dufam ze vsetko prebehne ako ma 🙂

ivankakov
12. mar 2011

@leto79 dakujem, takže, ked som bola v pondelok na Et tak som 5 deň po ET, že?

leto79
12. mar 2011

@ivankakov ano, 5. den po ET do 14 dni je to cakanie katastrofa. Ja idem na krv az v pondelok 21.3.. to budem uz 16. den po ET 😝

leto79
12. mar 2011

@makovicka53 aha, tak to si len zacala. Neboj, pekne pomalicky sa dopracujes k zrelym vajkam, potom odber, ET a cakanie 😉 Drzim palce! Je to prve IVF?