icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
12. mar 2011

@majka21 urcite ano silno drzim palce....pytam sa preto lebo dnes som pichala menopur 2x a nejak ma to bolelo...pichala si pri akom uhle? 90 stupnov cize priamo alebo sikmo?ja picham sikmo snad to nie je zle...a este kolko ml si mala v striekacke pri natiahnutí menopuru?ja som zacinala pichat 150 jednotiek

ivankakov
12. mar 2011

@mimili nebudú mať s tým problém a radšej nech ti to pichne zdravotník, tá injekcia sa pichá do svalu a nechcem ťa strašiť, ale treba sa pripraviť na miernu bolesť, vytiahni ho z chladničky, nedaj si to studené.

majka21
12. mar 2011

Neviem kolko to bolo jednotiek, pichala som si tri ampulky prášku rozriedených v jeden a pol ampulke vodičky. Ja som si pichala rovno, správne by sa to malo pichať pod uhlom, ale mne to takto vyhovovalo. Picháš si ich do brucha?

mimili
12. mar 2011

@ivankakov Trošku zabolelo, no dalo sa prežiť. Teraz už len čakať do pondelka a myslieť pozitívne, že sa preberiem z narkózy 😀

ivankakov
13. mar 2011

ano dnes už iba oddychuj, ak si dobre spomínam tak tento deň už bol taKý, že ma folikuly tlačili a už som len ležkala. Prajem ti, aby si mala, čo najviac zrelých vajíčok, lebo to je najdôležitejšie zo všetkého celého procesu IVF.

ivankakov
13. mar 2011

Dobré ránko, nemôžem spať, dúfam, že je to prejav tehu. 😎 Môj postreh zo včera, že som stále chodila na wc, ani som toľko nepila, čo som si stále chodila cvrknúť. Test som zatiaľ nerobila, som 6 deň po ET, 11 DPO, 13 deň po pregnyle.

ivankakov
13. mar 2011

@monca303 ako dopadol dnešný testík? 🙂

mrnous1
13. mar 2011

@ivankakov ja som mala ET 5.3. Tak si tam dáme stretko 🙂 .

ivankakov
13. mar 2011

@mrnous1 dnes si netestovala?

mrnous1
13. mar 2011

@ivankakov Ano akurát idem vložiť fotky do svojho albumu tak potom tam môžeš urobiť kuk 🙂 .

ivankakov
13. mar 2011

@mrnous1 takže paličky silnejú, to je super, veľmi potichučky sa vytešujem s tebou. 😎

mrnous1
13. mar 2011

@ivankakov ďakujem, veď v pondelok uvidíš bude z nás šťastná trojka tehuliek 😀

monca303
13. mar 2011

@ivankakov Ahoj, test mám pozitívny, ale mám dosť hnedý výtok a silnie a bolí ma brucho, takže neviem ☹ už som si aj poplakala ☹

ivankakov
13. mar 2011

@monca303 ahoj špinenie môže byť, teraz by si mala mať ms, nie? A ešte že vraj je dobre ked je výtok hnedý, nesmie byť červený.neboj, všetko dobre dopadne. A palička na teste silnie?

monca303
13. mar 2011

@ivankakov áno palička je silnejšia,pekná výrazná, ale už mám okrem utrogestanu aj duphaston a nejako nezaberá ☹ a od zajtra mám ukončenú PN-ku, tak neviem, čo robiť ☹

ivankakov
13. mar 2011

@monca303 nemáš ešte nejakú dovolenku? asi by ti dr. odporučil ležať počas toho špinenia. 🙂

monca303
13. mar 2011

@ivankakov možno ešte zajtra zostanem doma, a ty budešskôr testovať ? 😉 ak ak áno tak tfuj, tfuj, tfuj, nech sú tam //, já som nevydržala.

mimili
13. mar 2011

@ivankakov Ďakujem Ti. Áno, dnes je to asi najintenzívnejšie, ale ešte som tak "light" povysávala a už sa bude len drahý o mňa starať. Tak si to idem trochu užiť 😀 . A ty kedy ideš testnúť.. či nejdeš, či ako??

mimili
13. mar 2011

@monca303 Tak si PN radšej predĺž. Ale hlavné je, že palička silnie, to si na veľmi dobrej ceste. Teraz len kľud a ako píše ivanka, asi by fakt bolo lepšie ležať..

mimili
13. mar 2011

@mrnous1 Jeeej, silnie, super, supeeer!!

monca303
13. mar 2011

@mimili ďakujem, však takmer nič nerobím, len oddychujem, a ty sa tiež už šetri a držím palce v pondelok 🙂

icub
13. mar 2011

@ivankakov nooo je to zaujimave, no ja som vydrzala netestovat ani po ET, takze toto urcite ee, ved treba mat aj prekvapko.. 😉 Hlavne nech to je, nech to je zdrave a to je podla mna dolezitejsie ako to ci to bude dievca alebo chlapec, lebo to uz neovplyvnime 😉 Drzis sa? Aj sa nejako inac citis???

helenka12
13. mar 2011

@makovicka53 mne kazali aby som to vytiahla aspon hodku pred pichnutim ,ze to menejstipe tak skus aj ty mna to nestipalo ale ja som mala puregon a to bolo pero. 🙂

helenka12
13. mar 2011

@icub tak testovat ci netestovat co je lepsie? 🙂 ja idem na krv a sono ááážž 23 🙂

makovicka53
13. mar 2011

@helenka12 veruze to dam von uz aj dvehodky vopred...🙂 diky

ivankakov
13. mar 2011

@icub trošku viac cikám, dnes ráno som bola dosť hladná, ale inak sa cítim stále rovnako

ivankakov
13. mar 2011

@monca303
@mimili dievčata ja zatiaľ netestujem, počkám až do termínu predpokladanej ms a potom sa rozhodnem. 😉

helenka12
13. mar 2011

@ivankakov a ako si vyratas ms od tej co sme mali pred OPU, alebo ako ked beriem utogestan tak ma nedostanem. 😀

mrnous1
13. mar 2011

@mimili ďakujem 🙂

majka21
13. mar 2011

@helenka12, ja som utrogestan brala a mrcha prišla presne na 28 deň, aj napriek tomu, že ráno som si ho dávala. Ani sa len neomeškala.