Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Neviem kolko to bolo jednotiek, pichala som si tri ampulky prášku rozriedených v jeden a pol ampulke vodičky. Ja som si pichala rovno, správne by sa to malo pichať pod uhlom, ale mne to takto vyhovovalo. Picháš si ich do brucha?
ano dnes už iba oddychuj, ak si dobre spomínam tak tento deň už bol taKý, že ma folikuly tlačili a už som len ležkala. Prajem ti, aby si mala, čo najviac zrelých vajíčok, lebo to je najdôležitejšie zo všetkého celého procesu IVF.
Dobré ránko, nemôžem spať, dúfam, že je to prejav tehu. 😎 Môj postreh zo včera, že som stále chodila na wc, ani som toľko nepila, čo som si stále chodila cvrknúť. Test som zatiaľ nerobila, som 6 deň po ET, 11 DPO, 13 deň po pregnyle.
@ivankakov nooo je to zaujimave, no ja som vydrzala netestovat ani po ET, takze toto urcite ee, ved treba mat aj prekvapko.. 😉 Hlavne nech to je, nech to je zdrave a to je podla mna dolezitejsie ako to ci to bude dievca alebo chlapec, lebo to uz neovplyvnime 😉 Drzis sa? Aj sa nejako inac citis???
@makovicka53 mne kazali aby som to vytiahla aspon hodku pred pichnutim ,ze to menejstipe tak skus aj ty mna to nestipalo ale ja som mala puregon a to bolo pero. 🙂

@majka21 urcite ano silno drzim palce....pytam sa preto lebo dnes som pichala menopur 2x a nejak ma to bolelo...pichala si pri akom uhle? 90 stupnov cize priamo alebo sikmo?ja picham sikmo snad to nie je zle...a este kolko ml si mala v striekacke pri natiahnutí menopuru?ja som zacinala pichat 150 jednotiek