Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahoj strelka neboj sa všetko bude ok len sa nestresuj a pekne oddychuj.Verím ti že si nervózna ale musíš vydržať. Ano aj ja sa bojím toho negatívneho výsledku.ozaj ms dostanem až vtedy keď vysadím lieky pravda.Zdá sa mi že si to už písala.Prajem pekný večer a oddychuj aby bábo rástlo a malo kludnú mamičku.pa
ahoj mackom drzim palce nech to vyjde, no mne aspon tak doktor tvrdil,lebo ja som sa ho hned opytala,ze ci mam utros vysadit ak dostanem menzes a on mi jasne povedal,ze nedostanem pokial beriem utros a tak aj bolo aj ked to nevyslo a ked som dosla po 14 dnoch na test a poobede mi volali ,ze je negativny,tak mi hned povedali aby som utros vysadila a do 3dni som dostala menzes,ale dufam,ze ti ho nebudes musiet vysadit a menzes nedorazi 😉
ahojte zienky, no ja sa 30teho zberam na utz. tak som zvedava ci nejake dobre budu a ci sa bude cosi diat. Strelka neboj nic uz o nejake dva tyzdne by si mala pocitit prve kopance od mimca. Ale samozrejme to moze byt uz aj skor alebo trosku neskor. Vsetko dobre dopadne.
Mackom- ja som si robila test len raz pred krvou a potom som sa na to po dalsie razy vybodla. Staci mi jedno sklamanie a nie dvakrat po sebe. Ak si ho mas robit den predtym su zbytocne vyhodene peniazky a ty sa zbytocne stresujes. Nechaj to na prirodu ved ona nam uz k tym babatkam nejako pomoze.
Strelka ako sa máš? Chcem sa spýtať keď si bola na tom IVF asi si tiež išla na krv aby ti zitili že si tehu aj si mala nejaké príznaky tehu alebo to bolo prekvapenie, alebo si si doma dopredu robila test?Možno si to písala ale nestíham dozadu pozrieť príspevky lebo som v práci.Tak pa
ahoj mackom... ano ja som bola objednana na krv dokonca nie 14po ET ale ja som sla az 17den po ET,lebo mali plno naobjednavanych pacientok,ale to mi nevadilo,ja som si uzivala,ze som tehu,ale musim priznat,ze dost mi pomohlo pisat si s holkami co tiez takto cakali na vysledok ako ja v teme cakanie po embryotransfere a vzajomne sme sa podporovali,aj ked je pravda,ze ja som nejake vyrazne zmen nepocitovala,okrem toho ze ma boleli prasia,ale to len prvy tyzden a pobolievalo ma podbruskom,ako ked mas dostat menzes,vela bab pisalo ako im je divne,dokonca niektore boli aj grcat,ale nakoniec neboli tehotne,takze s priznakmi si vobec nerob starosti,pretoze u kazdej zeny je to inak,fakt je to pravda,takze na to ani nemysli, hlavnejsia je psychika,takze si pekne uzivaj ze si mozno tehu,testik som si robila az den pred odberom krvi,to znamena na 16den po ET,lebo som sa strasne bala,ze tam ta druha ciarocka zase nebude a tak strach bol vacsi ako zvedavost a vyplatilo sa,ale musim ti povedat,ze ked som tie dve ciarocky tam zbadala,tak sa mi ruky triasli a nemohla som tomu uverit,ze su naozaj tam,chodila som sa na ne divat kazdu chvilku ci nahodou nezmiznu 😀 😀 😀 a nezmizli,no bola to radost s nervozitou spojena,ale bolo to uzasne 😵 Drzim ti palce,papa
Ahojte baby tak dnes som robila test a je negatívny to sa dalo čakať.V stredu pôjdem na krv a potom zavolám od centra a dám sa objednať na ten prefuk tak snáď sa potom zadarí.Strelka ja neviem či mám rátať už aj deň ke´d mi to robili alebo sa ráta nasledujúci. Lebo buď mám dnes 13 ak rátam aj deň kedy mi to robili alebo len 12 ak nerátam ten deň ako to je.papa
mackom rataj to az od dalsieho dna,takze dneska mas 12den a v stredu ked pojdes na krv tak to bude 14den,no este nezufaj uvidis co ti povie doki a ides aj na ultrazvuk?
strelka na ultrazvuk nepôjdem lebo idem na krv môju dokimu aby som zas nemusela do Martina a u môjho dokiho sa čaká na vyšetrenie okolo 4 hod takaže sa mi tam sedieť isto nechce.Myslíš si že keď pôjdem na krv to bude stačiť? POtom podla výsledkov by som šla na ultrazvuk ak by náhodou to vyšlo. Lebo v centre mi napísal ž e mám ísť na krv a oni tam robi aj ultrazvuk.Myslím si že keď test vynde negatívny tak potom na ultra nemusím asi?
no mas pravdu mackom,u tvojho doktora ti tu krv urobia zadarmo co by si v centre musela zaplatit a ak ti krv vyjde negativna tak to veru nema zmysel robit sono 😖
ahojte
mackom - este to nezahadzuj, nie vzdy test ukaze co treba. A ked je to 12 den, mozno to hcg este stupne. Ja som po 14 dni mala take nizke ze si neboli isty ci ano ci nie. O tyzden na to som isla znovu a uz to bolo to co sme chceli.
Teraz v nedelu idem na utz. a zistime ci sa bude vobec nieco robit alebo nie 😒
ďakujem za podporu.Ešte v kútiku duše mám málu iskierku čo ak náhodou a ten test mal citlivosť až okolo 20 lepší by bol s hodnotou okolo 10 mg citlivosti.Sem tam ma pichne dole si vo vaječníkoch niekedy si až sama nahováram akoby ma chvílami boleli trochu brucho ale to že ja to chcem aby som to cítila a ž si to vsugerujem.Keď budem mať výsledky aspoň budem vedieť ozaj na čom som.Tak zajtra ráno na krv a som zvedavá koľko im to bude trvať s tými výsledkami.Keď ich budem mať potom sa ozvem.pa Tak držte palce.
ahojte tak dnes som bola krv a výsledky budú ža okolo pondelka tak som zvedavá ako to dopadne.prajem pkený deň k nám sa blíži búrka.pa
mackom ahoj,tak to ta riadne natahuju 😠 ,preco az tak neskoro budes mat vysledky,ved to by ti mali volat este dnes poobede,to kam chodis?
Ahoj to som bola u toho svojho a oni to asi niekde posielaju tak si mám skúsiť zavolať v pondelok.Ale doma mám ešte jeden tes tak možno že ale cez víkend ho skusim aby som nemusela brať ten ustro.Dnes ma príšerne bolí hlava tak si dávam len paralen pre istotu.Keď som bola 1.krát tehu test som robila na 33 deň a bol vtedy dosť slabý tak ešte počkám no ale vtedy ma boleli prsia.Už si len prajem nech mám výsledky aby som vedela čo a ako a potom na ten prefuk.Tak zatial pa a ty sa ako máš?
ahojte baby chcem sa vas opytat ci neviete nahodou preco trvaju vysledky spg v heliose az dva tyzdne?
zu baby na koniku v inych temach mi tvrdia ze oni ich mali za 2 hodiny........dik
ludinka - neviem prečo trvajú v heliose výsledky tak dlho, ale my chodíme do iscaru a tam sme mali počet a pohyblivosť do 2 hodín a morfológiu do 5 dní
tak toto si ja uz ludinka nepamatam,kolko trvalo dokym muzovi vysetrili sperg,ale inak to tam celkom rychlo ide a hlavne pristup ludi je perfektny,ale asi zacinaju mat toho vela,tak mozno preto,ak cakaju,dokym sa im to nazbiera,no neviem ti povedat 😖
a sony morfologiu do 5 dni? ved morfologia je meranie dietatka ultrazvukom nie? to by ti mal hned povedat 😨
mackom ja sa mam celkom dobre,len sa nejako zacinam zvacsovat 😀 a tak sa mi tazsie rozmysla,co si na seba obliect...
ty asi cakas do toho pondelka na tie vysledky,no drzim ti palceky nech sa to podari a nech sa mozte tiez tesit ako mi 😵
strelka - ja som myslela morfológiu spermií - ich tvar v rámci spermiogramu 😉
strelka - som rada že sa máte fajn a že rastiete, my ideme v sobotu na OPU, tak dúfam, že ťa čoskoro budeme nasledovať 😉
aha sony44 ja som myslela uz iny,tak uz sa ti to blizi,tak nech mate co najviac vajicok a nech sa to vydari,drzim palce
ďakujem , hlavne nech sú kvalitné.... už sa na to normálne teším 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, chcela som sa Vás spýtať ako je to v heliose? My s manželom ideme na prvú konzultáciu 14.6 tak som zvedavá, čo nám asi tak navrhnú, pretože manžel má len 1% normálnych spermií bol tam na spermiograme a doporučili IUI. Ja som tiež nemávala ovuláciu ale moja doki ma nastimulovala pregnylom a teraz je to už ok. Prosím napíšte či máte takéto skúsenosti a ako je to v tom heliose.
Ahoj zuzuliatko mi chodíme do Heliosu asi od marca.Na prvej konzultácii sa doki pýtal čo som všetko absolvovala, ale lieky mi gynoš dával aké mám ochorenia či bol robený spermiogram a tak a zároveň ma aj vyšetril a zobrali mi krv na chlamídie, proti spermiám at potom som chodila na krv na hormonálny profil a potom bol manžel na spermiograme keď sme mali výsledky zo spermiogramu čo trvá asi 10 dní a z hormonálneho profilu potom bola konzultácia.Mala som stimuláciu clostylbegytom a pichli mi pregnyl a 12.5.2010 som bola na iseminácií, bez úspechov myslím ešte čakám na výsledky z krvi či zistia či som tehu a a ak nie pôjdem na chromopertubáciu.Výsledky sme mali obaja dobre len ja mám asi len 1 vajíčkovod priechodný tak tam môže by ť problém.Tak držím palce.pa
ahoj mackom, ďakujem že si mi to takto pekne popísala, pretože ja mám z toho dosť obavy, ale ako tu čítam, tak sú tam v pohode ľudia a smiem sa spýtať ku komu chodíte. My ideme ku Krajkovičovi, tak som zvedavá čo nám povedia, pretože my sme ešte vôbec neboli na nejakých vyšetreniach. a robili Ti pred insemináciou aj laparoskopiu alebo nie? Aj ja Vám držím palce, nech vám povedia len tie pozitívne správy. Pa
zuzuliatko12 ahoj,tak mi sme s muzikom mali ten isty problem,muzikov spermiogram dopadol tak ze kvalita jeho spermii,teda tvary spermii dopadli len na 1% este nam embryologicka povedala,ze keby este to bolo na 3% tak je to celkom v fajn,ale ze to 1% je dost nizke a este mal aj znizenu pohyblivost spermii a kedze sa nam nepodarilo otehotniet ani IUI,tak sme sli na IVF a hned nam to vyslo...inak never ani na branie nejakych vitaminov na spermie,teda aspon urcite nie drahy profertil,lebo muz ho bral a vobec nepomohol akurat mu pomohol od astmy 😀
ahojte viete mi niektora pvedať koľko stoji cele aj s liekmi IVFvMartine prosim lebo to je take neuplne na strankach že sa nič nedozviem 😠 vopred pekne dakujem
podotikam ako samoplatca 😉
ybytka cirka 2100eur zalezi aj na tom akym sposobom pojdete 😉

ahojte snazilky....alizao ja sa mam celkom fajn,len mi troska vadi ze sa nic nedeje okolo mimca,teraz su take hluche tyzdne, ani na sono sa nechodi,takze neviem ako sa ma malvo,kedze pohyby este necitim,ze ci pekne rastie a ci je vsetko v poriadku,tak som taka nesvoja,ked si predstavim,ze este mesiac musim vydrzat az pojdem na sono,tak ma beru nervy 😠 no hadam je vsetko v poriadku,zatial som pribrala 2kg a brusko je este male,no musim dufat,ze vsetko dobre dopadne 😵 😵 😵
mackom este sa neponahlaj s testom aby si nebola zbytocne sklamana,ja som sa testovala az teste pred krvou,ja som sa viac bala negativneho vysledku ako nedockavosti na vysledok 😅