icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ybyta
28. máj 2010

A Kiarka pekne dakujem za odp.to vynde presne ako u nas vPiešťanoch ateda ešte ušetrime naftu 😎 už aj unas je Car od2009 tak som sa ok rozhodla 😉 spominam si na teba s minuleho roku a ti na mňa? 😉

kiara15
28. máj 2010

ybyttka veru ano boli sme v teme ckatelky po transfere?? 🙂 🙂 teraz som sem len nahodou nakukla

inak prepacte byby ze som sem vtrhla ale tiez chodim do Martina tak vas sem tam kuk 😉

ybyta
28. máj 2010

kde ťa najdem? 😎

kiara15
28. máj 2010

ybyta mas ip

ybyta
28. máj 2010

čotoje ?

kiara15
28. máj 2010

ybyt mas internetovu postu hore si pozry kde je posta 😉

ybyta
28. máj 2010

ja som tuhlo 🙂

kiara15
29. máj 2010

ybyta ozvy sa ok??

mackom
29. máj 2010

Baby ahojte dnes mám 36 deň ms a tak som skúsila ešte jeden test lebo som mala ešte doma a moje predtuchy boli pravdivé tehu nie som ale čo už narobím.Ale chcem sa spýtať neviete či alebo koľko sa platí za laparku alebo chromopertubáciu v centrách?

ybyta
29. máj 2010

ako načo platiť? začo načo v nemocke mašto uplne gratis!korunky šetri na ine vykony v centrach ja mam toho xxxxxxxxxxx za sebou vermi mam 38 aver v nemocke dobrej nemocke okrem Piešťan 😠 😠 😠 som odtial tak znam 😎 ťa urobia ok ja som teraz došla z MYJAVY tam mi odporučili primara Gašparika na ženskom ato je Xkapacita 😎 frajer vo svojom odbore aten pristup nemam slov bola som vPiešťanoch vTrenčine v BLAVE v ale primar Gašparik 😎 je 1!

kiara15
29. máj 2010

ybytka a ako si pochodila co mas nove??

ybyta
29. máj 2010

kiar dostalasi poštu odomňa?

kiara15
29. máj 2010

ano idem na to 😀 😀

kiara15
29. máj 2010

ybyt aj ty odomna 😀 😀

strelka11
29. máj 2010

mackom tak to ma mrzi,ze vam to nevyslo,netreba sa vzdavat,este stale mate nadej,neboj raz to vyjde 😉

ybyta
1. jún 2010

aj tu mate dovolenku?

kiara15
7. jún 2010

ybyt asi ano 😀 😀

ybyta
8. jún 2010

ja len že tu nie ako byste začinali ako keby ste končili čoto????????????????????????????????????????,

kiara15
8. jún 2010

ybyt asi to tu zase zacneme mi stimulkovat 😉 😉 😉

ybyta
8. jún 2010

noja neviem baby aspoň po jednej vete tak ako to bymalo tu fičať že začiname.... 😕

strelka11
9. jún 2010

zeby uz ybyta nikto nezacinal v Heliose?to sa mi normalne nezna,zeby boli uz vsettky tehotne? 😕 😕 😕

ybyta
9. jún 2010

ahoj strelka 😉 no mne sa zda že že nechapem babam sa nechce deliť sa o skusenosti ačo podnikaju ako su natom?ved tento konik neskutočne pomaha ženam snažilkam v nelahkom obdobi čakania ved len čakame ačakame ancijaša 😝 😔 strelka tebeje už hej pekne sa opatruj astraž babatko 😵

bodka4
9. jún 2010

@ybyta ja na tomto fore nie som dlho ale chodim sem nakuknut a popravde som len zdeptana. my uz 4. rok cakame a snazime sa a cim dalej tym viac to depta. Momentalne MM ide na opatovny spermiogram a uvidime ci sa dame na inseminaciu alebo co budeme robit

ybyta
9. jún 2010

moje zlatučke tisi zdeptane?ja mam 38 teraz 27.6 čakame 18 rokov a nevzdavam to prešla som všššššššššššššeeeeeeeeellllličččim 🤐 odoperacii zasahov radosti planych aj obrovskych sklamani aminuli rok mi potvrdili v heliose vMartine s HCG žesom tehotna mala som vložene 2 krasne embrijka chytili sa azačala som krvacať azdrhlimi 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 moja toje depka apočuj aj ked nebudeš vladať abudeš upadať do depresii nevzdaaaaaaaaaaaavvvvvvaaaaaaj sa život aj pan božka ťa odmeni naozaj ja sa nevzdam pokial mam maternicu vaječniky 🙂 😉

ybyta
9. jún 2010

neni to ľahke pre ženu ale musime byť ako xena 😉

strelka11
10. jún 2010

ybytka ahoj, no obdivuhodne cim si presla,fakt ta obdivujem,ale je super ze stale veris a preto mas stale nadej 😵 a teraz si v akom stadiu,pracujete na novom IVF?
bodka4 nevzdavaj to mi sme cakali 5rokov,este mas vela moznosti pred sebou,takze este stale mas velku nadej 😉

sony44
10. jún 2010

@strelka11 -gratulujem k chlapčiatku, a máte to isté???? 🙂 🙂 🙂 🙂

strelka11
10. jún 2010

ahoj @sony44 no mame to tak predbezne povedane,ale vsetko tomu nasvedcuje,ale dneska podvecer idem na podrobny ultrazvuk tak tam nam doki 100% potvrdi pohlavie dietatka a povie nam ci je vsetko v poriadku a ty ako pokracujes v snazilkovani?

sony44
10. jún 2010

@ybyta - klobúúúúk dolu............. ak sa smiem spýtať, aké kroky teraz podnikáte ???

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - ja som dnes 6. deň od ET - takže čakateľka na //, snáď sa objavia 🙂