icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

sylvestra
14. mar 2011

@makovicka53 ano moja, ja mam vychadzku, tak sa idem vyvetrat...papa zatial...a prijemny oddych 😉

ivankakov
14. mar 2011

@helenka12 ahoj, no ako? ja hrozne mám strašné bolesti hlavy, začala som špiniť,test som neurobila. Ale už mám nutkanie ho zajtra urobiť. Ty si náhodou nerobila?Zajtra budem 8 deň od ET.

mimili
14. mar 2011

@ivankakov To môže byť dobré znamenie, skúús, zajtra 😉 . Ja už mám po OPU, mali sme len 6 vajíčok, z toho len 2 jednotkové a dve dvojkové ☹ , no dúfam, že aspoň jedno jedinké to zvládne. Zabudla som sa spýtať Krajka... piť mám stále tak veľa??

helenka12
14. mar 2011

@ivankakov ahoj ja som dnes kupila tehu.test.ale dnas mam 5 den po ET tak pockam aspon do stredy v stredu mi robili ET a uvidim ci naberiem odvahu alebo nie. Mna bolia vajecniky ako pri ms.dufam,že ta mrcha nepride ,a po tvari mam vyražky tie tiež mavam pri ms tak neviem . 😎 😎

leto79
14. mar 2011

@makovicka53 dakujem ti, dufame, ye to dotiahneme do stasteneho konca 😉 Myslim, ze nejaky ten paralen si mozes dat, to by nemalo uskodit, ved len stimulujes. A hlavne nemysli an chorobu. Skus este cajiky a vitamon C je super, vysoke davky - taka 1000 robi fakt zazraky 😉

renka1801
14. mar 2011

ahojte, ja som bola včera na ET. Službu mal Krajko....Vložil mi expandovanu blastocystu vraj výbornej kvality, tak uvidíme či sa uchytí. A ešte nám aj dve take krasne aj zmrazili.Dnes som ešte telef. lebo tri boli trochu pozadu ale už to ani nedobehli, tak z nich už nebude nič. Som taka rada, lebo pri prvom sme nedošli ani ku ET. Tak tu budem s Vami čakať a držať aj Vám pršteky aby to vyšlo.

leto79
14. mar 2011

@ivankakov ahoj, spinenie moze byt dobre znamenie, vela zienok ho malo a boli tehu. Skus testik, verim,ze budu // 😉

ivankakov
14. mar 2011

@mimili ked ti nepovedal, tak je to v poriadku a už môžeš piť o trochu viac ako bolo u teba zvykom.

ivankakov
14. mar 2011

@renka1801 gratulujem, teraz sa pekne opatruj, sa teškám zo samých pozitívnych správ.

ivankakov
14. mar 2011

@leto79 som z toho mierne vyplašená, bolesti hlavy prestali, dnes som kúpila test tak som zvedavá, kedy ho očúram.

makovicka53
14. mar 2011

@leto79 jjj ved mne ked je na figu vzdy siahnem po cecko 1000 mg 🙂 ...musime to zvladnut xi

makovicka53
14. mar 2011

@renka1801 tak to je super..moc moc drzim prstiky a hlavne oddychuj 😉

izzie27
14. mar 2011

Ahojte dievcatá, tak ako vám to ide? Vidím, že ste vsetky pekne rozbehnuté. 😀
@renka1801 renka držím Ti palce aby to tentokrát dobre dopadlo. Ak sa smiem spýtať, po ako dlhom case ste sli na 2.IVF?
@mimili neboj sa aj tie 2kove sa mozu este polepsit a budu výborne. Este pi ,aby si nedostala OHSS
@ivankakov @helenka12 prajem vam aby na teste boli //.
@sylvestra ako pekne ti naskakujú tie týždne. Ani sa nenazdáš a budes maminou.

leto79
14. mar 2011

@ivankakov silno drzim palce, zajtra ze hlasis //. A mala si niekedy spinenie? ak nie, tak isto tehu 🤐

leto79
14. mar 2011

@makovicka53 tak tak, vitamin C je super, pevne verim, ze sa choroba nerozbehne 😉

makovicka53
14. mar 2011

@leto79 ale dufajme ze nie..budem sa snazit dopovat vitaminmi...pomarance som uz zdusila 🙂

leto79
14. mar 2011

@makovicka53 neboj, vsetko dobre dopadne, musis len verit 😉

makovicka53
14. mar 2011

@leto79 jasne to urcite

ame
14. mar 2011

Dievcata, ahojte, tak ja som dnes dobojovala. ☹ ☹ ☹
Ale tusila som to, lebo uz cca tyzden mam krvacanie.
Idem na KET, teda ak nam to mrazacik prezije. Vy, co ste uz boli na KET, kolky den cyklu je vkladanie? Chodi sa aj pred tym na caste kontroly? Nejake lieky sa beru?
Dufam a pevne verim, ze vam vsetkym, cakatelkam po transfere, cakatelkam na OPU, ET....to vyjde so stastnym koncom.
Drzim vam palce a obcas sem nakuknem. 😉

ivankakov
14. mar 2011

@ame je mi to lúto, nádejou je Ket, ktoré už musí výjsť. To týždenné krvácanie si mala také klasické menštruačné? Pýtam sa preto lebo som dnes začala špiniť a bojím sa ale strašne. Držím palčeky

ame
14. mar 2011

@ivankakov ahoj, to krvacanie som mala cca 4 dni len take mierne (zacalo mi to na 8. den po ET) po pouziti WC na papieri ostalo troska krvi, ale cca 5 den od pociatocneho krvacania som dostala bolesti ako pred ms a uz sa to rozbehlo, dnes uplne naplno....pokial mas len spinenie, tak sa neboj, krvacanie je uz zle znamenie, myslim

ivankakov
14. mar 2011

@ame dik za info

bberika
14. mar 2011

@ame Je mi to luto ☹ .Drzim palceky aby to vyslo po KET.Mrazacikovi prajem vela sil .Pred KET sa beru nejake lieky a robi sa to myslim okolo 20-teho dna.Nebola som,len som to niekde citala.Vela stastia ti prajem.

danielkabn
15. mar 2011

ahojte 🙂
@ame,aj mne je to ľúto,držím palčeky mrazáčikovi,nech aspoň ten vydrží 😉
@ivankakov,chcem sa ťa spýtať,kedy si si začala vybavovať predoperačné?

renka1801
15. mar 2011

@izzie27 Ahoj 1. IVF som mala v 9/2010. Bolo mi povedane tak 3 mesiace pauza, a sme to ešte odložili aj pre cesty ked je vela snehu zle sa chodí.

kaja99
15. mar 2011

@mimili ahoj! keď si bola včera na OPU, tak sme tam boli spoločne, koľká v poradí si išla? ako sa dnes cítiš?

kikuska21
15. mar 2011

ahojte, dnes som prisla z nemocnice, som po laparoskopii, mam endometriozu a zistili mi ze mam oba vajecniky nepriechodne. vtedy poistovna nieco aj preplaca? chceli by sme ist do Martina do toho heliosu.

freeze24
15. mar 2011

@kikuska21 ahoj, mam ten isty problem.v tomto pripade nad schvalenim ziadosti a preplateni zakroku ani nerozmyslaju.samozrejme nie celeho🙂

danielkabn
15. mar 2011

@frezze24,ahoj 🙂
nevieš,kedy si mám začať vybavovať predoperačné? pýtala som sa už @ivankakov,ale ešte sa neprihlásila...dúfam,že testík jej vyšiel pozitívne 🙂

freeze24
15. mar 2011

@danielkabn ahoj🙂 ja som si to zacala vybavovat hned po pohovore s koordinatorkou a na kontrolu pred pichanim druhych inj.som to uz vsetko doniesla.ona nam vtedy povedala ze je lepsie doniest to skor lebo v pripade ze by nieco nebolo v poriadku by vedeli vcas reagovat