Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 dakujem ti, dufame, ye to dotiahneme do stasteneho konca 😉 Myslim, ze nejaky ten paralen si mozes dat, to by nemalo uskodit, ved len stimulujes. A hlavne nemysli an chorobu. Skus este cajiky a vitamon C je super, vysoke davky - taka 1000 robi fakt zazraky 😉
ahojte, ja som bola včera na ET. Službu mal Krajko....Vložil mi expandovanu blastocystu vraj výbornej kvality, tak uvidíme či sa uchytí. A ešte nám aj dve take krasne aj zmrazili.Dnes som ešte telef. lebo tri boli trochu pozadu ale už to ani nedobehli, tak z nich už nebude nič. Som taka rada, lebo pri prvom sme nedošli ani ku ET. Tak tu budem s Vami čakať a držať aj Vám pršteky aby to vyšlo.
@leto79 jjj ved mne ked je na figu vzdy siahnem po cecko 1000 mg 🙂 ...musime to zvladnut xi
Ahojte dievcatá, tak ako vám to ide? Vidím, že ste vsetky pekne rozbehnuté. 😀
@renka1801 renka držím Ti palce aby to tentokrát dobre dopadlo. Ak sa smiem spýtať, po ako dlhom case ste sli na 2.IVF?
@mimili neboj sa aj tie 2kove sa mozu este polepsit a budu výborne. Este pi ,aby si nedostala OHSS
@ivankakov @helenka12 prajem vam aby na teste boli //.
@sylvestra ako pekne ti naskakujú tie týždne. Ani sa nenazdáš a budes maminou.
@makovicka53 tak tak, vitamin C je super, pevne verim, ze sa choroba nerozbehne 😉
@leto79 ale dufajme ze nie..budem sa snazit dopovat vitaminmi...pomarance som uz zdusila 🙂
Dievcata, ahojte, tak ja som dnes dobojovala. ☹ ☹ ☹
Ale tusila som to, lebo uz cca tyzden mam krvacanie.
Idem na KET, teda ak nam to mrazacik prezije. Vy, co ste uz boli na KET, kolky den cyklu je vkladanie? Chodi sa aj pred tym na caste kontroly? Nejake lieky sa beru?
Dufam a pevne verim, ze vam vsetkym, cakatelkam po transfere, cakatelkam na OPU, ET....to vyjde so stastnym koncom.
Drzim vam palce a obcas sem nakuknem. 😉
@ivankakov ahoj, to krvacanie som mala cca 4 dni len take mierne (zacalo mi to na 8. den po ET) po pouziti WC na papieri ostalo troska krvi, ale cca 5 den od pociatocneho krvacania som dostala bolesti ako pred ms a uz sa to rozbehlo, dnes uplne naplno....pokial mas len spinenie, tak sa neboj, krvacanie je uz zle znamenie, myslim
ahojte, dnes som prisla z nemocnice, som po laparoskopii, mam endometriozu a zistili mi ze mam oba vajecniky nepriechodne. vtedy poistovna nieco aj preplaca? chceli by sme ist do Martina do toho heliosu.
@danielkabn ahoj🙂 ja som si to zacala vybavovat hned po pohovore s koordinatorkou a na kontrolu pred pichanim druhych inj.som to uz vsetko doniesla.ona nam vtedy povedala ze je lepsie doniest to skor lebo v pripade ze by nieco nebolo v poriadku by vedeli vcas reagovat

@makovicka53 ano moja, ja mam vychadzku, tak sa idem vyvetrat...papa zatial...a prijemny oddych 😉