icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
15. mar 2011

@leto79 podla mna sa testni a uvidis ze tie ciarocky budu rovnako silne 😉 ....alebo skus tak v sobotu aby ked v pondelok pojdes budes uz potisku sa vytesovat 😉

makovicka53
15. mar 2011

@ame 😉 este ze ich mame

leto79
15. mar 2011

@makovicka53 ja som zazila aj krajkovica aj gatovu (jeden UZV a ET mi robila ona) a ona je neskutocny anjel. Ale aj dr. krajkovic - vzdy mily a usmiaty, takze si myslim, ze je to jedno 😉
a asi zajtra este testnem... ked bude ciarka silna, tak uz posledny krat...

makovicka53
15. mar 2011

@leto79
noo oki tk mi daj zajtra vediet oki?

leto79
15. mar 2011

@makovicka53 oki 😉

leto79
16. mar 2011

@makovicka53 tak som testla, kuk album, ale nejaky velky rozdiel tam nie je, ak vobec nejaky je... TAk asi koncim, pre istotu. Este mam 1 testik, tak mozno v nedelu, alebo v pondelok pred krvou

renka1801
16. mar 2011

Dobré ránko,
@leto79 bože aké krásne čiaročky, potichučky blahoželám.

leto79
16. mar 2011

@renka1801 dakujem renka, len sa mi zda, ze to velmi nezosilnelo 🤐

renka1801
16. mar 2011

@leto79 ale ved postupne zosilnie, hlavne že tam je. 🙂 Ja to nevydržím do krvičky a tiež kupim testík, ale ešte mam čas. Som len 3 de po ET.

leto79
16. mar 2011

@renka1801 a vydrzis? Ja som tiez myslela, ze testovat nebudem vobec a potom ma to chytilo a az na piaty den 😅 Drzim silno palce 🙂

renka1801
16. mar 2011

@leto79 snažim sa na to nemyslieť, ale neda sa mi. Testnem až v pondelok to bude 7 dni.

leto79
16. mar 2011

@renka1801 testni, verim, ze budu // 😉

makovicka53
16. mar 2011

@leto79 ahojky akoze nie ved tam je nadherna kolajnica....juuuj moc moc ti prajem a potisku uz gratulujeeeem ...drzim silno palce nech to krvicka len alen potvrdi 🙂 a mas aj nejake divne pocity?

bielalady
16. mar 2011

@leto79- jéééj, krásne viditeľné čiarky ...
@danielkabn- ako sa máš, už berieš Proveru? Kedy si ideš vybavovať predoperačné, najprv treba ísť ku obvodnému??
@makovicka53- Ty si ešte netestovala???

sylvestra
16. mar 2011

Ahojte zienky
@leto79 tak som kukla tvoj albumik, myslim, ze je to jasne 😵 , gratulujem velmi
@ame tak to sa mi paci, to je slovo do bitky 😉 budem drzat silno pasticky, nech je to tentokrat tutofka 😉
@makovicka53 ako sa citis?
@renka1801 ako ti je par dni po transfere? vsetko OK?

makovicka53
16. mar 2011

@bielalady ahojky nie nie ja som v stimulacnej faze 🙂

makovicka53
16. mar 2011

@sylvestra ahojky celkom fajn az na to ze ma pobolievaju vajecniky ako na mrchu sa trosku aj bojim ci to tak ma byt...lebo som vcera pichala 5 injekciu menopur a sa mi to zda este skoro na take boletis...ty si sa ko citila pri pichani FHS?

sylvestra
16. mar 2011

@makovicka53 pobolievanie vajecnikov je normalne, ja som to pri stimulke citila hadam uz aj na druhy alebo treti den...a tiez som mala pocit takeho brnenia v oblasti vajecnikov. Ked si predstavis, ake mnozstvo sa folikov sa moze vytvorit a do akej velkosti musia narast, tak to musime nejako citit 🙂 . A nezabudaj vela pit, to je dolezite. Ja som sa okrem tych bolesti a tlakov v podbrusku citila ok, ziadne ine ucinky som nepocitovala.

renka1801
16. mar 2011

@sylvestra ja som v pohode nepostrehla som zatial žiadne zmeny. Sem tam ma pichne kde tu a mam citlive prsia, ale to može byť všetko ešte z velkých dávok tých inj. Ty si mala nejake pocity? Ak sa smiem opýtať ty si po 1VF?

renka1801
16. mar 2011

@sylvestra aha už vidím že si stimulovala takže asi ano. a podarilo sa Vám na 1. krát, nepoznam tu vč´šetky žienky a ich príbehy ja sem len tak občas nakuknem.

makovicka53
16. mar 2011

@sylvestra no to aj ja som citila od 2 dna ale len take pichanie a mierne pobolevanie a dnes to dajak zacalo viac....som vysavala a normalne take krce ako na mrchu...kaslem ja na riadenie 🙂 ....idem oddychovat...vcera som bola v heliku a som zachytila ze mam uz aj take 7-8 cm....to nejak rychlo rastie 🙂 v piatok idem znovu na kontrolu...tak uvidim...vcera sa ma dr aj pytala ze kolko pijem som jej zabila ze 3,7 L tak sa smiala ze to az tak presne nemusim hovorit...😀 ...ty si bola niekedy u gatovej v ambulancii...ja este nie ako to tam vyzera tiez je tam daka miestnost na zlozenie veci?

danielkabn
16. mar 2011

@ahojte 🙂
@bielalady,Proveru užívam od pondelka a dnes som išla ku gyndošovi na krv a budúci týdeň budem mať výsledky a potom buď budúci,alebo ten posledný marcový si spravím predoperačné 😉
@leto79,gratulujem ku krásnym koľajničkám 🙂
a kde je @ivankakov?

sylvestra
16. mar 2011

@renka1801 ja som mala citlive brusko a okolo 4-5.dna po ET som mala priserne bolesti ako na ms. Ale potom to preslo 🙂 . Ja som po 1.IVF, takze sa veeeelmi tesim, ze nam to vyslo hned na 1.krat. Jedneho mraziacika nanucika mame este v zalohe 😉 .
@makovicka53 Csaba neblazni 😀 ake riadenie? Klud treba 😉 a ked riadenie, tak len take light 🙂 Len ty pekne oddychuj. Ked som bola v stimulke a citila som sa pri takej sile, ze som sa odvazila do nejakeho riadenia pustit, zakazdym v urcitom momente ma zacalo pichat okolo pupka, to bol signal, ze si treba vylozit nozky, oddychnut, polezat 😀 A to som nerobila nic tazke, max. tak hodit do pracky, umyt riad, utriet prach 😀 ostatne bolo na muzickovi. A v podstate je aj teraz 😀 Ale nemyslite si, babenky, ze je tyrany 😀 U Gat. v ambulancii som bola, je mensia ako Krajkova, ale ma tam v rohu taky kutik so zavesom, kde si odlozis veci, povyzliekas sa.

sylvestra
16. mar 2011

@danielkabn a ako sa citis po tej Provere? Vsetko OK?

sylvestra
16. mar 2011

fuha, akurat kukam, ze tam mam 10.tt 😀 😀 😀 som si ani neuvedomila, ako to leti 😀

danielkabn
16. mar 2011

@sylvestra,zatiaľ v pohode,od pondelka už decapeptyl,to bude pre mňa horšie 😒

makovicka53
16. mar 2011

@sylvestra hehe no ved toto....uz to necham asi aj ja tak...veru veru oddychovat treba...ale cosi ze týraný...vsak nech robia aj chlapi...a nie len kecat nam do toho ako si to, preco si to....nech makaju no len ich donutit to je horsie... 😀 ....no ved som si aj ja vsimla 10tt....juuj ako to leto ani sa nenazdas a budes drzat v naručí malickeho al. malicku 🙂 proste babätko 😉

sylvestra
16. mar 2011

@danielkabn nicoho sa neboj, tie vcelicky zvladli ine, zvladnes to aj ty. Najdi si system, ktory ti vyhovuje a vytvor si z toho taky ritual 😉 Uvidis, ze to pojde. A muzicek ti urcite rad pomoze a podpori ta. A my tiez, ved na to sme tu 😉
@makovicka53 chodi tvoj muzik s tebou na kontroly? So mnou veru parkrat bol, aj ked ho nebolo treba, ale ja som bola rada. Aspon to pocul od doktora, ze mam oddychovat, nenamahat sa, takze bral automaticky, ze niektore veci v domacnosti ostanu na nom 😀 normalne taktika 😀 A v piatok sa ma drahy pytal, ze co to vlastne cakame a ako sa bude volat 😀 Aky frisky, hned by chcel vediet, co to je 😀

makovicka53
16. mar 2011

@sylvestra 😀 no podarený....vidis to ale chape a to je hlavne 🙂 ....no moj chodil ale naposledy bol na pohovore s koordinatorkou somnou...no tam cusal ako pena...potom nebol cakal ma v aute..no a v piatok ho volam somnou lebo mame aj pohovor s embriologickou...ale chcem aby isiel aj somnou k dr. nech pocuje a vidi...lebo fakt je paradox...ze napriklad v nasom pripade je na ,,chybe,, partnerov spg a musime si to aj tak odtrpiet vsetko my zeny...vies oni by aj trosku inac k tomu pristupovali keby sa napr. tie injekcie týkali aj ich...zase nemozem povedat ze by ma nepodporoval...napriklad mi aj pekne sam od seba prichysta injekcie namiesane...ale jednoducho by to bolo ine...keby keby ...no zial taky je nas osud žien.. 🙂 ...hlavne nech to ma uspesny koniec 🙂

danielkabn
16. mar 2011

@sylvestra,keď ja mám od malička panický strach z injekcií..dnes som bola na krvi a zasa som tam odpadla.. ☹
mužík povedal,že mi to bude pichať,veď keď sme tam boli min.týždeň u koordinátorky,tak on pichal do toho oranžového panáka,ja som sa toho ani nedotkla 😀
aj keď viem,že to musím vydržať,aj tak je to v mojom prípade nočná mora 😒
@makovicka53,veľmi pekne si to napísala 🙂