icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
16. mar 2011

@danielkabn 😉 ....aj ked sa nepozeras odpadnes?

sylvestra
16. mar 2011

@makovicka53 no veru, skus ho dotiahnut aj k dr, nech vidi, co sa deje...nech je v obraze, co sa s tebou deje po tej fyzickej stranke 😉 ...ked ti chlapi od doktora pocuju otazky, ze ako sa citis, ci ta nieco boli, ako zvladas pichanie a pod., mozno im to dojde, ze to nie je len take hoja dunda 😉 mas pravdu, ze v konecnom dosledku si to vytrpime my, preto kazdej prajem, aby cela ta namaha stala zato 😉
@danielkabn juj, moja, tak to ma mrzi, ze si mala dnes neprijemny zazitok z odberu ☹ esteze je tvoj muzik taky zlaty, asi vidi, ze to zostava na nom 😀 . neboj, spolu to zvladnete, my zienky veru na ceste za babenkom dokazeme vselico prekonat...sme proste bojovnicky, co tam nejake injekcie 😉

sylvestra
16. mar 2011

@makovicka53 moj muz odpadava, aj ked nepozera 😀 aj v heliku mu vela nechybalo 😀

makovicka53
16. mar 2011

@sylvestra 😀 no moj tiez odpadava ale len ked sa pozera na ihlu 🙂 ....inak to zvlada v pohodicke....veru veru v piatok ide somnou... 🙂...akurat dnes som sa dozvedela ze kamoska je tehu...no to uz asi vsetky kamosky mam s detmi 🙂 ...dufajme ze sa k nim pridam aj ja....inak tebe sa nestalo ze ti dr na sone nemohol najst vajecnik? vcera ma riadne bolelo sono...neviem cim to je ze bol tak zalezeny a nestalo sa to 1x

sylvestra
16. mar 2011

@makovicka53 vidis, ti nasi chlapi su take cintlavky 😀 mojmu nedavno brali znamienko, povodne chcel vybrat dve, ale ked doktorka videla, ze jej tam kolabuje na stole, tak dokoncila iba to jedno 😀 vraj nechcela riskovat 🙂 . A ty sa isto pridas ku kamoske a budete spolu tehulkovat, budete tehu dvojka 😀 S tym vajecnikom nemam skusenost, nestalo sa mi to. Ale raz ma pri sone Mr. Galo tak domackal, ze viem, o akej bolesti hovoris ☹

danielkabn
16. mar 2011

@makovicka53,veru tak,odpadnem,keby som sa pozerala,tak sa asi ani nepreberem 😀
@sylvestra,ja mám zakaždým taký zážitok..nič s tým nenarobím,aspoň že mužík stojí pri mne..aj keď mám nervy,lebo je už 4.mesiac bez práce ☹ ☹

sylvestra
16. mar 2011

@danielkabn zlatko moje, tak to musis chodit na vsetky odbery a injekcie asi s doprovodom, ze? To veru nie je prijemna situacia. A to ti byva vzdy, aj ked si nalacno, aj ked si napapana? Nuz a s tou pracou je to teraz ozaj tazke...Aj ti, co robia, si nemozu byt nicim isti. Ale nevesaj hlavku, isto sa casom cosi objavi a teraz v tomto obdobi ivf to ber ako vyhodu, aspon ti moze pomahat, ofukovat ta a nosit na rukach 😉

danielkabn
16. mar 2011

@sylvestra,presne tak 😒 či sa najem,či som nalačno,furt je zle...ja už som to tu písala,len neviem komu,ale mne už pichali infúzie cez nohy,cez krk,zo slabín mi brali krv,nad hrudníkom mi bola zavedená dovnútra nejaká hadička a cez to mi brali krv aj pichali injekcie a tak...pretože mám slabé žily a ešte k tomu mi je vždy zle,všetko mi brali,keď som väčšinou nevnímala... ☹ ☹
a s tým mužíkom...akurát,že sa hádame,niekedy viac,niekedy menej...kvôli penízkom hlavne,lebo ja chodím do roboty,ale zarábam len minimálnu mzdu..((((

sylvestra
16. mar 2011

@danielkabn chuda moje, ty si si uz teda vytrpela...to si neviem ani predstavit. Ale neboj, nemysli na to, co ta caka a ber to tak postupne, ako to bude prichadzat. Mas predsa vyssi ciel, na konci tvojho celeho snazenia bude cloviecik 😉 Nuz a tvoj muzicek nech sa intenzivne snazi najst si nejaku robotku, lebo ty budes cochvila tehu, tak bude musiet rodinku potiahnut on, ci nie? Alebo zeby nastupil miesto teba na tvoje miesto? Neviem teda, co robis, pri niektorych profesiach by to asi nebolo vhodne 😀 , to bol len taky momentalny napad 😉

danielkabn
16. mar 2011

@sylvestra,napíšem ti IP 😉

ame
16. mar 2011

Baby, tak ten moj by najradsej vzal vsetky injekcie na seba, aj tie boelsti brucha, aj OPU.....keby mohol.... 😉

monca303
16. mar 2011

Ahojte, dnes som bola v Heliose 13.deň po ET, včera som aj trocha krvácala a o špinení už ani nehovorím, a že hcg 658, je to vôbec možné, ešte sa stále trasiem.

sylvestra
16. mar 2011

@ame jeeej, aky zlaty 😉 ktovie, co by povedali v heliku, keby niektory par na pohovore s koordinatorkou oznamil, ze to vsetko podstupi muz? 😀 myslite, baby, ze by to s pomocou tych vselijakych hormonov chlapske telo zvladlo?

danielkabn
16. mar 2011

ahoj @monca303,a to je dobré,že máš toľko,nie? držím palčeky 😉

sylvestra
16. mar 2011

@monca303 kaslat na spinenie, ake krasne hcg 😵 co bolo vidno na sone?

monca303
16. mar 2011

@sylvestra on videl iba výšku sliznice, že bola vysoká, ale, že vraj je ešte skoro, tak neviem, budúci týždeň idem na kontrolný ultrazvuk.
@danielkabn ďakujem, len povedali, že je odsť vysoké

sylvestra
16. mar 2011

@monca303 to je dobre, ze je vysoka, to je fajn znamenie. dufam, ze sa to buduci tyzden potvrdi, jupi, tesim sa 😵

monca303
16. mar 2011

@sylvestra ďakujem, veľmi pekne, len musím doma ležať a čakať do budúceho štvrtka, tieto čakania sú čím ďalej tým strašnejšie, na jednej strane sa teším a na druhej bojím 😉

sylvestra
16. mar 2011

@monca303 ja viem, to cakanie je na tom vsetkom najhorsie. ale vyzera, ze je to tam, tak len pekne oddychuj, a buduci tyzden uvidis ten zazrak 😉 Mala si vklad po predlzenej kultivacii? Ci bez?

monca303
16. mar 2011

@sylvestra áno, vklad bol až na 6.deň, dala som si dve, Tak teraz len dúfať, že vydrži a že bude na správnom mieste.Tebe tie týždne pekne narastajú 🙂

sylvestra
16. mar 2011

@monca303 juj, tak to som zvedava, ci sa chytilo jedno, alebo obe. Nam iba jedno, druhe ostalo zakrpatene.
Ale sme radi, ze ostalo aspon to jedno. Ked pojdem najblizsie na kontrolu, tak musim poprosit mojho gyndosa, nech mi skontroluje, ci sa to zakrpatene vstrebalo, ci co sa s nim stalo. Ty sa pekne opatruj a oddychuj, nech sa moze tvoja bublinka u teba pekne udomacnit 😉

monca303
16. mar 2011

@sylvestra dakujem, tak som som aj ja velmi zvedava 🙂 aj vy sa opatrujte a vychutnavaj si tehutelkovanie 🙂

majka21
16. mar 2011

@monca303, krásne hcg, gratulujem a držím silno palčeky. 🙂

makovicka53
16. mar 2011

@sylvestra no veruze to ...ine tlaky som mala...boze ale ma dost bolia tie vajecniky snad je vsetko v pohode...normalne ako na mrchu

leto79
16. mar 2011

dakuejm vam vsetkym, je to krasny pocit a zelam to naozaj kazdemu... Dufam len, ze vsetko bude OK
@makovicka53 no co sa tyka pocitov, tak som dost unavean, hlavne rano a vecer, bolia ma prsia a citim aj podbrusko-nikedy viac, niekedy menej, sem tam pichne vo vajecnikoch, niekedy mrchovske bolsti, takze nic specia...

makovicka53
16. mar 2011

@monca303 drzim palce aby to potvrdili 😉

leto79
16. mar 2011

@monca303 super , krasne cislo! A robila si predtym aj test?

makovicka53
16. mar 2011

@leto79 nooo zeby priznaky?inak ty si mala pocas stimulky dake bolesti vajecnikov?mna nejak bolia akoby na mrchu

leto79
16. mar 2011

@makovicka53 no ako rastli foliky, tak som vajecniky citila viac a viac. A potom po odbere, to bolo dost vyrazne, az do ET... potom to ustupilo a uz sa mi take bolesti ani nevratili...

makovicka53
16. mar 2011

@leto79 no super aspon viem co ma caka a to som vcera este sexovala 😅 takze aspon viem ako sa chovat...aaaauuu....musim vydrzat a kolko dni si pichala FHS injekcie? ja dnes idem na 6 tu

leto79
16. mar 2011

@makovicka53 no kluden sexoavt este mozes, ale uz ked budu foliky velke, tak nie, aby nepopukali. SKontrolovala som v kalendari, kolko som pichala a vychadza mi 12 dni