Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@mrnous1 to mi je naozaj luto. Asi viem čo musís prežívať, i ked ja som sa až tak daleko nedostala. A mate aj mrazácikov? Verím že to výde. tak sa drž.
@makovicka53ten čas tak rýchlo letí a teba uz caká OPU. zajtra sa drž a prajem peknu a hlavne kvalitnu urodu
@kikuska21 @miminkad pekne vás tu vítam a prajem uspešné 1. kolo
@sylvestra ako sa ma nasa mamina? dufam, ze vsetko je v poriadku.
@makovicka53 ahojte baby test maáááám pozitivnýýýýý to je superrr taka som stastna 🙂 🙂 🙂tak vam drzim palceky nech mate take krasne spravičky 🙂 🙂
@mimili
@helenka12 jeeej helen mom moc sa tesiiim s tebou a gratulujem 🙂....paraaada 😀
@makovicka53 fuu,tak to mi je luto.tak mi ratame aj s touto moznostou.moj gynekolog nas na to pripravoval.ako dlho uz chodite do martina?boli ste aj na spermiogram a imunologiu v KE?
@makovicka53 no ano, mne po odbere hned pichli kortizon ci co, lebo som mala vela vajok, tak preventivne. Hlavn pi vela vody, to fakt pomaha, ale to ti vsetko este pripomenu. Niekto ma OHSS aj pri 5 vajkach, je to fakt individualne. Len sa neboj, na OHSS vobec nemysli a pi a pi a papaj bielkoviny 😉
zienky ake ste mal pocity po pregnyle na druhy den...ja mam pocit ze mi idu vajecniky vypadnut a vystreluje mi to do krizov...zajtra mam konecne OPU
@makovicka53 tak to si ma upokojila.som myslela,ze budeme musiet ist do kosic.my sme uz v martine objednany na spermiogram
ja myslim.ze tie tvoje pocity su dobre znamenie.vajecniky dobre pracuju 😉
helenka12 - congratulation!
makovicka53- budem na Teba tuho myslieť, Ti závidím- už onedlho to máš za sebou... 🙂
danielkabn- tak ako to pichanie zvládaš??? Ja začínam zajtra s Decáčom ... ach jaj ... ☹
majka21- ahoj, tak ako si dopadla dnes v Helíku? Som veľmi zvedavá ... 😉
miminkad- ahoj, vitaj v klube ! 😝
@helenka12 - congratulation!
@makovicka53- budem na Teba tuho myslieť, Ti závidím- už onedlho to máš za sebou...
@danielkabn- tak ako to pichanie zvládaš??? Ja začínam zajtra s Decáčom ... ach jaj ...
@majka21- ahoj, tak ako si dopadla dnes v Helíku? Som veľmi zvedavá ...
@miminkad- ahoj, vitaj v klube !
@miminkad no to ano..dufam ze mi vajka nepopukaju kym mi to budu robit 🙂..ale tak asi to tak ma byt
@makovicka53 ja uz vysledok mam - tehu mam potvrdene, na UZV uz bol plodovy vacok, hcg 3290 🙂
@makovicka53, - možno to bude teraz "odveci" otázka, podarilo sa Ti počas všetkých tých injekcií aspoň trošku pribrať???

@leto79 ahaa a tam ti povedia ze mas nabeh po odbere?