icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
23. mar 2011

@bielalady coo?trosku? som pribrala hadam aj 4 kg a to som nic poriadne nejedla len pila...brucho mam jak valov 🙂...citim sa ako tehotna 🙂) ale tak niektore baby pisli ze nepribrali nic...je to asi individualne 🙂

makovicka53
23. mar 2011

@leto79 vidis je nas tu tolko ze sa mi to vsetko pletie prepac ...nadhera vysledok ...gratulujeeem 🙂...aach jaaaj aj ja chcem 🙂

leto79
23. mar 2011

@makovicka53 neboj, bude, o chvilu 😉

majka21
23. mar 2011

Ahojte kočky. 🙂
@helenka12 super, gratulujem! Opatruj sa. 🙂
@makovicka53 držím na zajtra palčeky nech je bohatá úrodička. 🙂
@bielalady začííínááám! 🙂 Už mám prvú proveru v sebe a ďalšiu ochvílu. 30.3 začínam s diphereline a potom menopur. Už sa teším. 😉

danielkabn
24. mar 2011

Ahojte dievčence,tak včera to bol des,mala som nejaký brušný vírus,alebo čo..stále ma napínalo na vracanie,ale nemohla som sa vyvracať a nič som nezjedla,ani sucháre a som musela z práce domov,ľahla do postele a spala do rána,len o osmej som sa zobudila na poslednú Proveru 😒
Ale spánok mi pomohol,chvála bohu,ešte dnes mám diétu,nechcem to preháňať.
@helenka12,srdečne ti gratulujem a teším sa s tebou 🙂
@bielalady,decapeptyl znášam statočne,štípe to,ale dá sa to vydržať,ešte že mi to pichá manžel 🙂
@makovicka53,dúfam,že budeš mať dnes peknú a kvalitnú úrodu 😉

danielkabn
24. mar 2011

@mimili,ja zatiaľ beriem len decapeptyl,ale už čakám budúci týždeň menzes a potom pôjdem na Puregon 😒

makovicka53
24. mar 2011

@izzie27
@bielalady
@helenka12
@leto79
@mimili ...ahojte zienky tak uz som doma...mame 5 vajicok 1,4 vajicka 2 a 1 je 3 kove..myslim ze celkom fajn...teraz im len drzat palceky...dr. mi dal na tu moju sliznicu estrimax a taktiez utrogestan...nemate niektora s tym estrimaxom skusenost? no mna tie vajecniky riadne bolia...ani vystret sa mi neda riadne...snad to zajtra ustupi 🙂 ...ale starostlivost super

makovicka53
24. mar 2011

@danielkabn ahojky tak uz som tu...urodicka celkom fajn len nech sa pekne vyvija 🙂

danielkabn
24. mar 2011

@makovicka53 a ako to prebiehalo? úrodička fajná,len nech sa držia 😉 😉

majka21
24. mar 2011

@makovicka53,úrodička fajná, držím palčeky, nech sa krásne vyvýjajú a delia. 🙂

mimili
24. mar 2011

@makovicka53 Pekne vajíčka sa Ti vyliahli 😀 . Teraz pekne oddychuj, zajtra už Ti bude oveľa lepšie 😉 .

mimili
24. mar 2011

@bielalady Ja napríklad som kilo schudla. 😅

makovicka53
24. mar 2011

@majka21 dakujem moc x 🙂 a prajem aby ti rychlo usla stimulka

makovicka53
24. mar 2011

@mimili veru v to dufam 🙂

majka21
24. mar 2011

@makovicka53, ďakujem. Snáď to rýchlo utečie. 🙂
A ináč ako sa cítiš?

helenka12
24. mar 2011

@majka21
@danielkabn dakujem ,a vsetkym držim palceky 🙂 🙂

helenka12
24. mar 2011

@makovicka53 mna vajecniky bolia este aj tarez a doktorka povedala ze to je zo stimulacie,asi to trva dokedy sa telo zasa prisposobi niecomu novemu,tak ti zelam aby na ET , BOLI VAJICKA SAME JEDNOTKY 🙂 🙂 🙂

makovicka53
24. mar 2011

@majka21 neboj jasnacka ze ano 🙂 ...citim sa na figu..mam riadne tlaky vo vajecnikoch ale snad zajtra to bude lepsie

makovicka53
24. mar 2011

@helenka12 to naozaj? no pekne...aspon nech si sadnut mozem normalne ...a dakujem krasne zajtra ranko volam ze ako sa oplodnili 🙂 uz sa neviem dockat

leto79
24. mar 2011

@makovicka53 no pekne, tie 2-kove este dozreju na 1-tkove, uvidis... Vajecniky te par dni este budu boliet, ale potom to prejde...

izzie27
24. mar 2011

@makovicka53 to je krásna uroda. Držím palce aby sa pekne oplodnili a hlavne aby vydržali 9 mesiačikov 🙂

danielkabn
25. mar 2011

@makovicka53,ahoj,tak čo,už si volala do Helíku,ako vyzerajú tvoje vajká? 😉 dúfam,že samé jednotky 😉 😉

makovicka53
25. mar 2011

@leto79 ahojky...no dnes mi je ovela lepsie ...vcera to bol brutal...hlavne musim vela pit ...no a mame oplodnených 6 vajicok...moje lasocky...nech sa mi len drzkaju 🙂

makovicka53
25. mar 2011

@izzie27 ahojky noo oplodnených mame 6..tak teraz len verit a mysliet na ne ..volat mam az v nedelu ☹

danielkabn
25. mar 2011

@makovicka53,tak to je super,len ich treba na diaľku povzbudzovať a myslieť na ne,neboj,víkend sa tak šuchne,že za chvíľku je nedeľa 😉
a vy máte pk?

makovicka53
25. mar 2011

@danielkabn ahojky znamky mi nepovedali ale mame ich oplodnenych 6 ....moje male bublinky 😵

makovicka53
25. mar 2011

@danielkabn ano PK...vklad by mal byt utorok al streda 🙂

danielkabn
25. mar 2011

@makovicka53,my to tiež budeme mať..kvôli zlým spermošom,jaj,bodaj by som mala aspoň takú úrodičku ako ty 🙂 ale hlavne,aby som nedostala ten blbý syndróm,bojím sa ho ako čert kríža ☹

makovicka53
25. mar 2011

@danielkabn no mi hovor daco...ja sa ho tiez bojim...ale netreba si to pripustat.... 😉

danielkabn
25. mar 2011

@makovicka53,šak tebe už hádam nehrozí,keď si po OPU? 😕