icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
25. mar 2011

@danielkabn to ti hrozi aj vtedy...az kym sa z toho telo nespamäta ...cize dake 2-3 tyzdne urcite aj po OPU..su holky ktore ostali tehu a dostali ten OHSS..veru tak strasiak je to poriadny

leto79
25. mar 2011

@makovicka53 super, pekne... kedy mas transfer?

danielkabn
25. mar 2011

@makovicka53,to budem musieť piť 3 týždne toľko vody...ako to zvládaš ty? ja si to ani neviem prestaviť..môj muž už preventívne domov nakúpil tri balenia 2litrových vod,ale keď to vidím...brrrr ☹

makovicka53
25. mar 2011

@leto79 no asi utorok al. stredu uvidi sa podla embrijok...len ma stve ta moja sliznica..bojim bojim ze nenarste dr mi dal estrimax a utros na vkladanie...ale ked ja som uz ten estrimax jedla a so sliznicou nepohlo ☹

makovicka53
25. mar 2011

@danielkabn no neviem veru ako.ale budeme musiet 🙂

danielkabn
25. mar 2011

@makovicka53,a nemohla si si pýtať niečo iné na tú sliznicu,keď ti to nepomáha?

makovicka53
25. mar 2011

@danielkabn vies dr.ma nepustil k slovu...a zbehlo sa to tak rychlo vsetko ze som ani neviem ako ddrzala recept v ruke budem dufat ze to pomoze a skusim aj denne cervene vinko 2dc vraj aj to pomaha

danielkabn
25. mar 2011

@makovicka53,dobrá liečba 😀 nech ti len pomôže 😉

makovicka53
25. mar 2011

@danielkabn dufajme 😉

izzie27
25. mar 2011

@makovicka53 neboj oni su bojovníci a stastlivo to bojuju. Pekne sa im prihováraj na dialku. Držím Ti palce

bielalady
25. mar 2011

@danielkabn- kedy po dobratí Provery príde mrška??? Alebo to je individuálne,,,, Ty práve na ňu asi čakáš, však???
Ja beriem zajtra posledné dve...
Včera som pichala prvý Dekáč - naozaj dosť štípe, ale čo narobíme...

@makovicka53- držím veľmi palčeky ! ! !

danielkabn
25. mar 2011

@bielalady,čakám čakám...dúfam,že dorazí..pretože ja mávam obvykle 35 a viac cyklus a teraz by mal byť kratší,príznaky žiadne..takže asi budeme musieť do Helíku na vyvolávač..mala by doraziť pondelok až stredu bud.týždeň,ale hovorím,žiadne príznaky ☹ ☹
no a dekáč...musíme si zvyknúť ☹

bielalady
25. mar 2011

@danielkabn- a ja som si myslela, že mrška príde do niekoľkých dní po dobratí Provery a že vlastne toto ju spúšťa a je jedno aký dlhý má každá z nás cyklus .... či sa mýlim?

danielkabn
25. mar 2011

@bielalady,nám koordinátorka hovorila,že môže,ale nemusí...a že keď nepríde medzi 28-31.marcom,máme hneď volať a prísť...

sylvestra
25. mar 2011

Ahojte zienky, pekne piatkove poobedie prajem vsetkym 😉
@makovicka53 super, ze mas odber za sebou a vysledok je velmi pekny, ja som mala tiez 6 oplodnenych bubliniek.
@danielkabn, @bielalady dievcence, tak ste v dalsom leveli, uz len nech pride ms a posuniete sa zase o krocik dalej. Drzim vam palceky, nech to zvladate na jednotku!
@helenka12 veeelmi super spravicka, potesila si ma velmi, som rada, ze tehu vlnka pokracuje a cakame na dalsie ucastnicky 😀 😵
@mrnous1 tvoj vysledok ma naozaj velmi mrzi, dufala som,ze sa pridas k nam...ale nevesaj hlavku, zivot ide dalej a tvoja dalsia sanca urcite pride a to uz bude tutofka 😉 budem drzat palce.
@miminkad my sme obaja ok, manzel ma dokonca ukazkovy spg, len spermijky nam ostavali v krcku a za svet sa nepohli dalej...3x iui neuspesne, takze ostalo uz iba ivf...

sylvestra
25. mar 2011

Este babulky, aby ste si nemysleli, ze vas zanedbavam...mala som tazky tyzden, takze na net som nemala ani pomyslenie...v utorok vecer som dostala spinenie, tak sme s muzikom utekali pre istotu na zensku pohotovost /aby sme nieco nezanedbali/...tam ma vysetril jeden "fantasticky" lekar s vysledkom, ze na sone vidi len jeden maly utvar, plod 0, akcia 0, zaved missed abortion, odp. kyretaz... dokonca spochybnil, ci tam vobec niekedy tehu bolo, pripadala som si ako chudera, co si nieco namysla...chcela som ist este pre istotu na kontrolne sono do helika, lebo sa mi ten jeho zaver nepozdaval. nastastie netrval na tom, ze ma tam nechaju, povedal, ze ok, nech idem rano do helika, 3x mi zduploval, ze nalacno a potom hned k nemu na prijem na tu kyretaz...viete si predstavit to nase zdesenie, prerevala som potoky slz a nespala celu noc. Rano sme isli s malou dusickou do helika, bolo mi priam na odpadnutie, ako som sa bala...Gatova ma zobrala hned, este pred 7, natocila sono a tam zazrak - srdiecko bilo o dusu spasenu a hmirilo sa tam krasne babatenko, doslova sa predvadzalo. Tak ho rovno pomerala, vsetko je ok, ma vsetky rucicky, nozicky, aj prstiky. Nasla mi tam nejaky maly hematom, vraj z toho asi pochadza to spinenie a moze to byt pozostatok tej druhej bublinky, co sme vkladali. Utros mi kazala 3x denne a pridala pre istotu aj duphaston.Prepacte za dlhy prispevok, ale musela som to dostat zo seba. Dievcata, este stastie, ze sme aj klientkami Helika, aspon tam mozeme ist na konzultaciu, ked sa nam cosi nepozdava. Take baby, co normalne otehu a maju problem, ani nenapadne ist na nejaku konzultaciu, proste beru zaver lekara z nemocnice ako smerodatny. A to by v mojom pripade znamenalo normalny riadny potrat, ked uz to hnusne slovo musim pouzit.

danielkabn
25. mar 2011

ahoj @sylvestra,no ja už som ti išla písať,že kedy nám ukážeš fotečku..no nemám slov nato,normálne si ma zaskočila 😒 čo všetkého sú schopní neschopní doktori 😠 😠 takým len odobrať papier nato,že sú doktori.
chúďa moje,ty si si musela vytrpieť...ale chválabohu,že existuje náš Helík 🙂
inak,ak to máš na papieri,že odporúčanie kyretáž,ja by som to normálne právne napadla,fakt.
Držkaj sa,ja už idem domov z roboty,tak pekný víkendík a opatrujte sa 🙂

leto79
25. mar 2011

@makovicka53 neboj,sliznica porastie,musis verit... A neskusala si nejake bylinky? Teraz je uz sice dost neskoro, ale do vkladu by si mohla pit napr. zensky caj. Po vklade vsak uz nie...

leto79
25. mar 2011

@sylvestra waw sylvestra, to je sila! Este stastie, ze si sla do heliku! Chvalabohu to dobre dopadlo. Ani si neviem predstavit, ze by si sla normalne na kyret a oni by ti "vyskrabli" zive babo! Niektori lekari by sa mali zamysliet nad tym, ci si vybrali spravne povoalnie!

lucka1987
25. mar 2011

@makovicka53 ahoj prepac ze som sem len tak vtrhla do vasej temy... no padli mi oci na prispevok o rastu sliznice. tie som mala ist do heliku na konzultaciu ci co to.. skoro dva roky nam trvalo kym som otehu a ked som tak som potratila... a mesiac na potrat som zas otehotnela 😉
na rast sliznice je vyborny alchemilkovy caj.. (dostat ho v lekarni) ja som ho pila po potrate 6 tyzdnov liter a pol caju denne.. a ked som prisla na kontrolu po prvej menzes.. doktor ani nechcel verit ze pred mesiacom som bola na kyrete... mala som ju krasnu narastenu... drzim palce 😉

leto79
25. mar 2011

ano, lucka1987 ma pravdu, treba pit alchcemilku alebo zensky caj, ktory alchemilku obsahuje. Ale po vklade uz nie, na to ma upozornila gatova, ze po vklade uz nie, lebo roztahuju maternicu ci co. Makovicka, ale par dni este mas, tak skus aspon 2krat denne, ja som tiez pila zensky caj asi pol roka, a aj po OPU

makovicka53
25. mar 2011

@bielalady 😉 moc dakujem a ja tebe tiez 🙂

makovicka53
25. mar 2011

@sylvestra velmi pekne dakujem...posielam mojim bublinkam velmi vela pozitivnej energie 😵 😵 😵

makovicka53
25. mar 2011

@leto79 ano ten pijem denne 🙂...dufam ze pomoze 🙂

makovicka53
25. mar 2011

@lucka1987 ahojky dakujem ale vies ja ho pijem uz hrozne dlho a nejak nepomahal

leto79
25. mar 2011

@makovicka53 ano ano, pomoze... 😉 a to mas fakt taku nizku? Kolko mm si mala?

makovicka53
25. mar 2011

@leto79 posledne 3 x co som bola heliku som mala 7mm a taku mavam vzdy aj pri ovulke viac nie a nie narast ...ked ma cistili po MA museli tam cosi dopsut..odvtedy mam stym problem ☹

leto79
25. mar 2011

@makovicka53 neboj, musis verit, pekne jej dohovaraj... A s tym kyretom mas pravdu, niektore moje zname maju tiez po kyrete problemy - spinenie, bolesti.... Len sa nestresuj a ver! Predstavuj si ako pekne rastie a ine si ani nepripustaj 😉

makovicka53
25. mar 2011

@leto79 veru veru snazim sa 🙂 ...aspon ze tie bolesti po OPU ustupuju..to na wecku som mala ine prodne bolesti ...ale uz je lepsie 🙂

mimili
25. mar 2011

@sylvestra Tak toto fakt ani nie je možné... zobrala by som tomu debilovi titul aj atestaciu... je toto normálne???? Moja zlatá, musela si si užiť riadne muky ☹ ☹ , ale aspoň, že to všetko dobre skončilo!!