Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
zienky kto vam robil OPU? ja som myslela ze to robieva len Krajko a Gaťová..mna robil Galo hmmmmm
@bielalady je taky vysoky, ciernovlasy..sympos ...no a od cera som nejaka divna mam problemy s bruchom...mam ho nadute...nie moc ale mam...a mam pocit akoby ma boleli creva ☹ dufam ze mi nezacina OHSS
Ahojte,
tak som tu po case znova, o par dni ma caka KET, dnes som bola na kontrole a sliznica ma krasnych 12 mm aj bez brania liekov. Takze dufam, ze KET bude upesne, mam len jedneho mrazacika, ale expandovanu blastocystu, tak dufam, ze rozmrazenie prezije a bude v poriadku.
@makovicka53 drzim palce na ET, myslim, ze keby si mala OHSS, tak mas vacsie bolesti, ale mozes zavolat do MT a ist tam na sono a budes vediet, na com si
@ame ahojky...no to nafuknutie uz vymizlo lebo ma prehnalo 2x..len ma teraz bolia vajecniky mam take tlaky.ale daju sa v pohode zvladnut najhorsie je to pri moceni...fakt neviem ☹
@sylvestra ahoj až teraz som sa dostala k PC. Prečítala som si tvoj príspevok a zostala som zaskočená z prístupu toho lekára na pohotovosti. Čo nemal dobre sono alebo co? Este ze si isla do helika a tam sa to vsetko pekne vyriešilo. Ale dokážem si predstavit tie chvíle, co ste museli prezivat, ked ste sa to dozvedeli. Nastastie je vsetko tak ako má byť. Velmi vam drzím palce. 🙂
@ame ahojky, držím palce, nech Ketko dobre dopadne a bude medzi nami dalsia tehulka, ktorá nám bude posielať tehu vírusíky. 🙂
baby kolko vas bolelo brucho po OPU...mali ste este bolesti brucha aj pri ET?
@makovicka53 mna bolelo akurat v ten den po OPU brucho aj to som to zvladla bez tabletky...ale je to individualne
@ame ahojky a kedy ti vychadza KET? mne ET na utorok al stredu ...este budem v utorok volat ako sa maju moje bublinky 🙂
@makovicka53, ahoj, ako sa majú Tvoje bublinky??? Vravela si, že v nedeľu budeš volať ...
@sylvestra Ahoj.Tak ja som si prečitala tvoj zažitok a som v šoku.Je to vobec možne???? Nechcem si ani predstavit čo si musela prežívat.Tolko stresu pre nejakeho "pana doktora"...Normalne ho treba udat,nech dalej nestresuje buduce maminky....Som velmi rada,že nemal pravdu a zlata PANI doktorka Gatova to vyvratila a zaroven popozerala tvojho drobčeka a že je v poriadku.Len sa držte,opatruj sa🙂.
@bielalady ahojky maju sa zatial fajne mame 4 na 1 a 2 na 2 oznamkovane volam este v utorok a vklad utorok al. stredu...tesiiiiim sa ...a ty ako?
@makovicka53 vychadza mi na stvrtok, ak sa teda v poriadku rozmrazi
@monca303 dakujem, musi sa podarit, ved myslim pozitivne 🙂
Ahojte dievčatá, tak ja už zarezávam v práci... už mi bola doma dlho 😀.
@makovicka53 Tak to máte krásne známočky, super, nech sa držkajú pekne ďalej!
ahojte 😉
@makovicka53,pekné známky,stredu ideš na vklad? ja tiež budem musieť ísť do MT,pretože mi neprišiel ešte menzes a najneskôr stredu tam musíme byť,lebo dnes som už 30DC..a mala by som si začať pichať už aj Puregon...len aby prišli krámy..nemám žiadne príznaky,žiadne bolesti,nič ☹ ☹

@sylvestra mojka to som si az teraz vsimla co si pisala...to musel byt riadny pako...a by som tam sla este raz a povedala mu do duse...ako to nemohol vidiet co ma vypute sono ci co...riadny piiiiiiiiiiip...