Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
zatial nie uvidim ako dopadne dnesny ultrazvuk a co mi povie doktor
no vidis a ja som akurat nedavno pozerala v telke davali o umelom oplodneni dokument,vraveli v nom ze pred tym ako ti vlozia embryko tak je geneticky testovane,no neviem ako to robia v Heliose,to by najlepsie vedela embryologicka,ale je mi divne,ze potom preco na to v Heliose neupozornili,ze budem musiet ist na amnio kedze som oplodnena cez ICSI 😨
@strelka11 - to genetické vyšetrenie embryjka robia aspoň v care, kde chodím ja len na základe tvojej žiadosti, nerobia to u všetkých embryí - je to veľmi drahé a robia to vo výnimočných prípadoch - vraj ked je zlá genetika, viac neúspešných ivf a pod. Neboj sa, všetko máš tak ako má byť a dnes nech to poriadne všetko poukazuje. Niekedy je lepšie nevedieť ..... 😉
samozrejme 🙂 sme objednany a samozrejme za poplatok
ktorý deň po ET si si robila test a akú značku si mala?
ja som robila test az den pred krvou,ale to bol uz 16den,lebo 14den mi vychadzal na sobotu a sestricka ma objednala az na utorok,ale zvladla som to cakanie aj vdaka MK kde sme si s babami v teme cakanie po transfere sprijemnovali chvile cakania, inak nemala som ziadne priznaky tehu okrem bolesti prs,ale tie sa raz objavili,potom zase zmizli,takze nepocuvaj ziadne reci o priznakoch inych tehuliek,lebo fakt sa mi potvrdilo,ze u kazdej je to ine
ďakujem za radu..... tak prajem pekný dnííííček a krásny zážitok z Vašej dnešnej návštevy - stretnutie s bábatkom cez obrazovku - snáď Vám urobí nejakúúúúú grimasu 😀 😀 😀 😀
vdaka sony aj tebe prajem nech vam to vyjde a nech ti to cakanie rychlo ubehne 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby tak ja sa opäť pripravujem na ten prefuk zajtra mám ísť na interné tak uvidím a potom mám volať do centra kedy ma objedná.Tak sa majte a pa
ahojte babulky noja sa čoskoro em pridamvauguste idem na 3 ivf do tretice 😔 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 strelka zlaqtko davaj si pozor na seba aj babo žejeto bCHLAPčURIK? 🙂 NAS JE 5 SESTIER AMAM 1 BRATA milujem chlapčekov 🙂
a krasne steto tu rozbehli tak to ma byť 😉
sony 44 no take ako samoplatci v Piešťanoch vauguste začiname 3ivf do tretice všetko.............. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀

@strelka11 - však my snažilky sa potešíme hocičomu - či chlapček, či dievčatko, no nie???? ale aspoň budeš vedieť ako ho máš oslovovať 😉 tak si nebola na tej amnio? však?