icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - však my snažilky sa potešíme hocičomu - či chlapček, či dievčatko, no nie???? ale aspoň budeš vedieť ako ho máš oslovovať 😉 tak si nebola na tej amnio? však?

strelka11
10. jún 2010

@sony44 a kedy ides na krvicku? a budes aj testikovat pred tym?

strelka11
10. jún 2010

zatial nie uvidim ako dopadne dnesny ultrazvuk a co mi povie doktor

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - 16.6. t.j. 12-ty deň musím volať výsledok tehotenského testu do caru, ak bude pozitívny, tak ma objednajú na krv a ak bude negatívny mám ho opakovať za 2 dni a potom mám prísť aj v prípade jeho negatívneho výsledku na krv. neviem či mám testovať skôr!

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - ja mám info, že tým čo podstúpia icsi, to vyslovene doporučujú. ale asi tiež by som to zvážila na základe výsledkov jednotlivých vyšetrení

strelka11
10. jún 2010

@sony44 myslis tu amnio ze doporucuju? lebo mne take nieco tvrdila na genetike,aj ked predtym som to od nikoho nepocula a ani v Heliose to nespominali 😕

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - jednej kamarátke to v care povedali, že kedže podstúpila icsi je dobre ísť na amnio - lebo že je to umelý výber spermie ( ale tiež nešla - zvážila - výsledky ok a aj tak by si vraj bábatko nechali )

strelka11
10. jún 2010

@sony urcite netestuj skorej pekne si vychutnavaj tieto dni aj ked viem ake je to cakanie nekonecne 😉

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - ja som myslela, že by som testla na 10 - ty deň - pondelok, ale asi to nechám až na tú stredu.uvidím či vydržím, zatiaľ ma to neťahá, lebo nemám kúpený tehotenský test. a ešte je skoro. ty si kedy testovala?

sony44
10. jún 2010

@sony44 možno som blbá, ale ako dávaš to čo mi posielaš do kolónky kto na mňa spomína? ja sa tu neviem obracať(som rada, že vôbec napíšem)

strelka11
10. jún 2010

no vidis a ja som akurat nedavno pozerala v telke davali o umelom oplodneni dokument,vraveli v nom ze pred tym ako ti vlozia embryko tak je geneticky testovane,no neviem ako to robia v Heliose,to by najlepsie vedela embryologicka,ale je mi divne,ze potom preco na to v Heliose neupozornili,ze budem musiet ist na amnio kedze som oplodnena cez ICSI 😨

sony44
10. jún 2010

@strelka11 som si to sama sebe poslala, no vidíš.... debko!!! 😀 😀 😀
možno som blbá, ale ako dávaš to čo mi posielaš do kolónky kto na mňa spomína? ja sa tu neviem obracať(som rada, že vôbec napíšem)

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - to genetické vyšetrenie embryjka robia aspoň v care, kde chodím ja len na základe tvojej žiadosti, nerobia to u všetkých embryí - je to veľmi drahé a robia to vo výnimočných prípadoch - vraj ked je zlá genetika, viac neúspešných ivf a pod. Neboj sa, všetko máš tak ako má byť a dnes nech to poriadne všetko poukazuje. Niekedy je lepšie nevedieť ..... 😉

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - oni to len odporúčajú, nenariaďujú, je na vás ako sa rozhodnete

strelka11
10. jún 2010

@sony44 aha to som nevedela,ze to si musis dat ziadost,lebo som myslela,ze pri tom rozhodovani,ci je to jednickove alebo dvojkove embryo,pozeraju aj toto.... do tej kolonky Kto na mna spomina? sa to dava automaticky ako napises nick so zavinacom,takze robis to dobre 😉

sony44
10. jún 2010

@strelka11 odkukávam od Vás 😀 😀 😀

sony44
10. jún 2010

@strelka11 a kde idete na sono - do heliosu?

strelka11
10. jún 2010

samozrejme 🙂 sme objednany a samozrejme za poplatok

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - tých platení už bolo?čo? ale hlavne že je bábo už takmer na dosah., čo pre ne neurobíme!!!! drobuliatka naše......Manžel musí byť rád chlapčekovi! či už je v štádiu, že len nech je!

strelka11
10. jún 2010

@sony44 no my sme sa na tom dost zhodli,ze nam je jedno co to bude,kedze je to nase prve dietatko a kedze sme obidvaja z rodin kde je starsi chlapec a potom druhe je dievca,tak by bolo super keby to aj nam tak vyslo 🙂

sony44
10. jún 2010

@strelka11 - nám je to tiež jedno, už sa naň veeeľmi tešíme, tak dúfam, že to cíti a zavrtkáva sa, alebo sa už možno zavrtkalo....neviem. tentoraz nerátam s inou možnosťou ............

sony44
10. jún 2010

ktorý deň po ET si si robila test a akú značku si mala?

strelka11
10. jún 2010

ja som robila test az den pred krvou,ale to bol uz 16den,lebo 14den mi vychadzal na sobotu a sestricka ma objednala az na utorok,ale zvladla som to cakanie aj vdaka MK kde sme si s babami v teme cakanie po transfere sprijemnovali chvile cakania, inak nemala som ziadne priznaky tehu okrem bolesti prs,ale tie sa raz objavili,potom zase zmizli,takze nepocuvaj ziadne reci o priznakoch inych tehuliek,lebo fakt sa mi potvrdilo,ze u kazdej je to ine

sony44
10. jún 2010

ďakujem za radu..... tak prajem pekný dnííííček a krásny zážitok z Vašej dnešnej návštevy - stretnutie s bábatkom cez obrazovku - snáď Vám urobí nejakúúúúú grimasu 😀 😀 😀 😀

strelka11
10. jún 2010

vdaka sony aj tebe prajem nech vam to vyjde a nech ti to cakanie rychlo ubehne 🙂 🙂 🙂

mackom
10. jún 2010

Ahojte baby tak ja sa opäť pripravujem na ten prefuk zajtra mám ísť na interné tak uvidím a potom mám volať do centra kedy ma objedná.Tak sa majte a pa

strelka11
10. jún 2010

@mackom drzim palce,nech to mas uz za sebou a nech si uz na uspesnej ceste za babetkom 😵

ybyta
10. jún 2010

ahojte babulky noja sa čoskoro em pridamvauguste idem na 3 ivf do tretice 😔 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 strelka zlaqtko davaj si pozor na seba aj babo žejeto bCHLAPčURIK? 🙂 NAS JE 5 SESTIER AMAM 1 BRATA milujem chlapčekov 🙂

ybyta
10. jún 2010

a krasne steto tu rozbehli tak to ma byť 😉

ybyta
10. jún 2010

sony 44 no take ako samoplatci v Piešťanoch vauguste začiname 3ivf do tretice všetko.............. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀