icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
4. apr 2011

@sylvestra ano to mas pravdu..dakujem si zlata..idem do hajova nejak ma boli hlava hmm asi ide prsat 😒 ...ahojte dievcata

makovicka53
4. apr 2011

@danielkabn ja som pichala vsetko naraz v jednu hodinu a bol pokoj 🙂 si zlata dakujem a drzim palce 🙂

danielkabn
4. apr 2011

@makovicka53,aj ja ďakujem a dobrú noc 😀 oddychuj 😉

sylvestra
4. apr 2011

@danielkabn ja som sa pytala koordinatorky na to pichanie, ci moze byt naraz, alebo nie. Povedala, ze moze, ale kazdu do ineho miesta. Tak som si to striedala - jeden den dekapeptyl nalavo a gonal napravo a druhy den naopak...ze nech to maju obe strany tela vyvazene 😀

danielkabn
4. apr 2011

@sylvestra,ešte nevolali..ale tuším aj mne to vtedy tak koordinátorka hovorila 😕

ame
4. apr 2011

Dievcata, mozno otazka od veci, ale moze sa pit po transfere kava? Pijem taku slabu, aj to pol salky mlieko.

danielkabn
4. apr 2011

@ame,no ja kávičku nepijem,tak ti neporadím..ale snáď sa môže,veď aj to je tekutina 😉
@sylvestra a @makovicka53,začínam pichať od zajtra 150 jednotiek Puregonu 🙂

majka21
4. apr 2011

@danielkabn, super, teším sa...
@ame, ja som kávičku po transferoch vysadila, ale ja si myslím, že taká slabá neuškodí... 🙂 . Pre mňa ani bežne nerobí problém vynechať kávu, napr.aj teraz po troch dňoch som si dnes dala prvú. 🙂

desire78
4. apr 2011

ahojte babenky,dlho som tu nebola a pozeram ze su dobre ale aj trosku menej dobre spravicky,ja mam menej dobru,dnes som bola na krv 2tyzdne po IUI a doktorka mi oznamila ze na tehotenstvo to nevyzera 😢

makovicka53
4. apr 2011

@danielkabn diky fajne som si pospinkala dufam ze budem spat v noci dobre 😀

makovicka53
4. apr 2011

@danielkabn tak prajem bezbolestne vcelickovanie a nezabudaj pit 🙂...

bielalady
4. apr 2011

@danielkabn- ahoj, áno dnes tam bolo moc ľudí, ja som Ťa asi videla, mala si ružovú gumičku vo vlasoch a ružovú kabelku, ktorú som priradila ku kabátu s ružovou šatkou, dúfam, že si to bola Ty, ale nebola som si na 100% istá a v tých radoch mi bolo blbé do "akože" Teba šťuchnúť... polovička mala také tie moderné-fľakaté rifle.
Už Ti dnes volali, koľko máš pichať ?

danielkabn
5. apr 2011

ahojte 🙂 🙂
@makovicka53,tak prvá včelička za nami,už som od rána vypila liter vody,som zvedavá,dokedy mi vydrží tento elán..dnes som aspoň smädná,tak to pôjde 😀
@bielalady,áno,to som bola ja a mohla si ma štuchnúť 😀 môj mužík mal moderné fľakaté rifle,ja som mala také tmavé modré,my sme sa aj pomerne rýchlo vybavili,lebo na krv som bola tretia a zobrali mi ju konečne bez problémov a na sono som išla ku Galovi,tam nikto nečakal,všetci čakali u Krajku a to mne sa nechcelo..lebo som sa ponáhľala do roboty.
Volali mi včera o štyroch a dnes sme začali s Puregonom 150 jednotiek,našťastie to nebolí 🙂 ale Dekáč štípe furt 😒

bielalady
5. apr 2011

@danielkabn- no všimla som si, že ste sa nejako ponáhľali... ja som bola tiež u Gala, bol príjemný, videla som ho prvý krát ... ja som bola oblečená v zelenom ...

@makovicka53- tak ako sa nám držíte makovičky?

danielkabn
5. apr 2011

@bielalady,vieš,že vôbec neviem..nejaká slečna alebo pani stála v zelenom hneď za mnou,aj som jej hovorila že môže byť,nebola si to ty? 🙂 ja som bola úplne včera mimo,aj zato,že sme sa ráno chytili s mužom ☹

bielalady
5. apr 2011

@danielkabn- no chvíľu som stála aj za Tebou, ale mne si teda nič nepovedala, ale viem určite, že keď si Ty stála na rade pred sonom, ja som bola akurát na rade na krv... mala som rozpustené vlasy vyše pliec a manžel mal modrú bundu a inak vyzerala si super, Ty si ZŤP len s tými ženskými vecami?
... a čo ste sa tak pochytili, to sa naráno nevypláca 😝

bielalady
5. apr 2011

@danielkabn- a inak kedy ideš na PN, keď už picháš aj tie druhé, kto vystavuje PN? Helios alebo obvodný gyn. na základe od Helíku? Inak máte pekné autíčko ..

danielkabn
5. apr 2011

@bielalady,ty si tiež blondínka taká veľmi štíhla,už viem 😉 aj ty si sympatická 😉 😉
a viac v IP 😉

danielkabn
5. apr 2011

si videla naše autíčko? lebo mi neparkujeme pri Helíku,ale tam pred činžákmi pri obchode,máme žltú fábiu 🙂 a ďakujeme 🙂

makovicka53
5. apr 2011

@danielkabn jeeeej super drzim palceky 🙂

makovicka53
5. apr 2011

@bielalady ahojky no hadam dobre..stale sa mame rovnako 🙂

bielalady
5. apr 2011

@makovicka53- 🙂 - ako Ti už dobre, už len čakáš a myslíš pozitívne ... taká pohodička ...

bielalady
5. apr 2011

Kočky -
potrebujem radu, kedy si mám pýtať v Helíku odporučenie na PN, keďže PN vystavuje obvodný gyn, keď ráno keď sa chodí na krv a sono, tak nie je času, aby sa niekto zaoberal tým, že chcem PN, odkedy ju vlastne vystavujú, až tesne pred OPU? Ja by som ju chcela skôr ...

makovicka53
5. apr 2011

@bielalady no kiezby si mala pravdu...ale tak snazim sa iked ma napada kadeco...najhorsie ked nie si zamestnana

makovicka53
5. apr 2011

@bielalady ja som sla na PN hned ako som zacala pichat rve injekcie..v helik som nehovorila nic sla som za svojim gynekologom povedala mu co je v veci a bezproblemov mi vystavil PNsom na nej stale 🙂 este mi aj poprial 🙂

mirka321
5. apr 2011

@bielalady ahoj,
to je na Tebe, kedy chceš ísť na PN...
v Helíku ráno na sone povieš, aby Ti dali papier pre obvodn.gynekol, na PN ...
v pohode Ti ho dajú..... ja som nemala žiadny problém a myslím, že žiadna ..... v Helíku sú veľmi ústretoví všetci....
ja som mala dlhý protokol, Provera, decapeptyl, gonal ... na PN som išla , keď som začala pichať gonal...to sa už nedalo chodíť na sono+krv , cca 2-3 deň.... a to už bolo u mňa na vymeškávanie z práce veľa... a na druhej strane potrebuješ mať kľud, aby si mala čo najkvalitnešie vajíčka...
drž sa....

bielalady
5. apr 2011

@mirka321 a @makovicka53- ďakujem za odpovede.
@mirka321- a ako si dopadla po Provere, Decapeptyle, Gonale? Ja to užívam tiež... je Tvoj príbeh úspešný?
Na sono a krv som objednaná v piatok, ale idem dnes volať, asi pôjdem aj skôr kvôli mrchani,tak budem si pýtať na sone papier pre obvod. gyn. , som zvedavá., ja len preto, lebo keď som si vybavovala predoperačné pri obvodnej gyn. mi PN nechcela dať, že musia mať na to doklad, lebo sa boja kontroly . ha ha ha. 😵 a včera keď som bola v Helíku mi bolo blbé si pýtať na sone papier na PN, keďže robil Galo- jeho ordinačné pondelky a nerobila Gáťová...

danielkabn
5. apr 2011

@makovicka53,ďakujem a ako sa držíte? 🙂 ja idem zajtra si spraviť predoperačné a to mám na celý deň u internistu 😒 tak sa mi nechce,keď si pomyslím,že budem čakať tri hodiny v čakárni ☹

makovicka53
5. apr 2011

@bielalady nie je zac 🙂

makovicka53
5. apr 2011

@danielkabn ahojky dobre sa mame 🙂 no mi hovor nikdy viac u internistu...ja som tam sedela od 9h a zobrala ma o 13h...uz som mala nervy a riadne