Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@danielkabn-v piatok sa asi nestretneme, ale všetko je možné...
ale zajtra sa určite stretnem s @majka21,
baby, my trio sa ideme asi postretávať, teším sa...
@sylvestra- tak Ty nemáš peknú bublinku, Ty máš už prekrááásnu fazuľku... rastiete do krásy...
@danielkabn dnes uz v pohode spinenie prestalo este v nedelu a zatial ziedna zmena nic ma neboli ,nevraciam nic az sa toho trošku bojim ci je vsetko v poriadku 😉 😉
Ahojte dievcence
@makovicka53 jem, na co mam chut, na niektore jedla ale nemozem ani pomysliet. akurat dodrzujem, ze mam kazdy den pridel cerstvej zeleninky a ovocia, jogurty, mliecko, syr, celozrnne pecivo, teplu stravu. Jedavam casto, ale male porcie, normalne do seba nenarvem. Ako sa dnes mas?
@mirka321 nuz veru som aj myslela na to, ci nie si Miriam 🙂 ale hadam nevadi 😉 velmi ma mrzi, co mas za sebou, musela si si prezit smutne a krusne chvile. dolezite je, ze mas este tych mraziacikov, tak sa len pekne sustred na pripravu, aby sa im u teba pacilo, ked ti ich vlozia do bruska. a mysli pozitivne, tentokrat to urcite vyjde 😉 budem drzat palce 😵
@bberika ahoj, dakujem, opatrujeme sa s bublinkou, ako najlepsie vieme 😵 tak ty uz mas zachvilu tu amnio...to je ani sa nenazdas. ja mam akurat v ten den poradnu, tak budem na teba mysliet. som zvedava, ci mi to pri tej prilezitosti moj lekar spomenie. ale ak ano, rozmyslam, ze aj ja na to pojdem...istota je gulomet 😉
@sijust vitaj medzi nami, drzim palce, nech je IUI uspesne...kolky si den po IUI? kedy bude dobry vysledocek? 😉
@helenka12 drzim palceky, nech je vsetko v poriadku 😵
KOČKY- ahojte!
Ja som dnes bola v Helíku, pýtala som si papier na PN pre obvodnú gynekologičku, dali mi ho na sone bez problémov, hneď ráno z Heliosu som šla ku svojej obv.gyn a tam mi povedali, že mi ani na základe toho potvrdzujúceho papiera NEVYSTAVIA ŽIADNU PN !
Že vraj nie je dôvod na PN, že PN vystavujú ak tak len tesne pre operáciou alebo za závažných okolností, ale určite nie preto, že pichám injekcie... no pochopíte takéto konanie, mám pocit, že mi chceli vytknúť, že nemajú za mňa BODY, ak za mňa Helios momentálne prevzal starostlivosť, taktiež mi povedali, že ako si to ten Helios dovoluje žiadať o toľké predoperačné krvné testy, že im robím len papierovačky ...
Myslíte, že aj Helios vystavuje PN, keby som ich poprosila?Ďakujem.
@majka21- Ahoj, kedy si bola v Heliose, ja som Ťa tam dnes od 7.00- do 7.45 nevidela, škoda. ☹
@bielalady ahoj moja, to snad nemyslis vazne! to je co za chudera ta tvoja gyndoska? ved existuje diagnoza N98, co je komplikacia spojena s umelym oplodnenim a to ti kludne mohla dat. alebo N97 zenska neplodnost.. mala si jej povedat, ze ti je po tych injekciach zle, nieco si navymyslat 😉 to som este fakt nepocula, aby niekto pri ivf robil problemy s pn.mam taky pocit, ze helios pn nevystavuje, ale pre istotu sa tam radsej opytaj. keby si nepochodila, skus poprosit praktickeho lekara, mozno by ti vedel pomoct...aj s tymi predoperacnymi odbermi... 😉 hlavne sa nad tym netrap, pomysli si, ze zly zaciatok, dobry koniec 😉
@sylvestra ahojky ako ti pekne nabiehaju tyzdne....ja mam dnes totalne krce v brusku ....zvycajne ked mam taketo bolesti tak dostanem mrchu....dost sa obavam.....dnes som 28DC ranko som aj testovala citlivostou 25 ale nic neukazalo.kocky ma upozornili ze mam testovat s citliv 10....tak skusim v sobotu 😅
@bielalady AHoj v momente by som menila gynekologa....toto je co za ,,brzdu,, prepac ale inak nju nazvat neviem...vymen dr.
@makovicka53 ahoj moja, ak si dnes 28.DC, tak to je podla mna aj psychikou...podvedomie hovori, ze je to ten den ms, takze sa snaz na to nemysliet, nejako ho preklenut a uvidis, ze zajtra bude lepsie 😉 a ked testik, tak s vysokou citlivostou, to je jasnacka 😉 budem drzat palce 😵
@sylvestra dakujem 😀 ....no ja mavam mrchu 30DC tak snad nedorazi....snazim sa lezat a byt v klude ..ty si nemala bolesti v case mrchy?
@makovicka53 myslim, ze ani nie, akurat som tiez myslela na to, ze mam ten mrskovy den a bol som rada, ked uz bol za mnou 😀 ...ja som mala najvacsie bolesti tie 3-4 dni po ET, to bola priam hroza.
@sylvestra sa zavrtavala 🙂...bublinka mala 😉 ....ja som 2 den po ET zaspinila inak nic extra...pobolievanie stale raz viac raz menej 🙂
@makovicka53 vidis, tak tebe sa asi pri tom spineni zahryzkavala 😉 a tie pobolievania ja citim este stale, raz viac, raz menej, ked som bola na kontrole po ET, Galo mi vysvetlil, ze to je normalka, ze sa to v podbrusku vsetko prekrvuje, roztahuje, tak ze to musi byt citit 😉 nooooooooo vidim to u teba na dobrej ceste 😉 😵
@sylvestra, @makovicka53- takto to dopadne, keď človek odvádza do zdravotných poisťovní a nie je mu umožnené PN-kovať, vďaka "skvelým" doktorom ! A to platím každý mesiac plus DNP 33€ a môžem už tento benefit nemocenských dávok využívať.
Moja gynekologička zrejme len naháňa body za kultivačné stery, prehliadky a neurazte sa tie, ktoré už detičky máte, - za prenantálne poradne, ale to, že my s mužom sa snažíme 6 rokov a mala by mi prednostne pomôcť práve ona - nemá záujem, budem sa pýtať, ako ďalej, ale určite ju vymením!

@bielalady áno, bol úspešný.....
vybrali mi 13 vajíčok, z toho na oplodnenie bolo vhodných 11 a po predĺženej kultivácií nám zostalo 5 embryjok jednotkových....
na ET - vkladali sme jedno embryjko a bola som tehotná, všetko sa vyvíjalo krásne , srdiečko bilo , tehot.knižka vystavená a a v 10tt nášmu anjelikovi prestalo biť srdiečko.... 28.12.2010 som podstúpila kyret- zamĺknutý potrat.....
poslednú kontrolu som mala v Helíku 10.12.2010- to už robia potom prenatálny ultrazvuk, máme krásne 3 obrázky z ultratvuku nášho anjelika.....
máme ešte 4 embryjká zamrazené , takže za taký cca mesiac , dva ideme na vklad zamraz.embryjok.....
pevne veríme, že to už dotiahneme do úspešného konca....
drž sa