Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 ...ja sa bojim si ho spravit...som taky blbec...som si tolko testov uz robila,pri kazdom som revala ako mala...kiez by si mala pravdu ale ja by som chcela,keby sme boli obidve,to by bola sila,co?odkial si?nie z TN? 🙂 viem,ze chodis do Heliosu,myslela som ku ktoremu Dr?
@sijust ...ja som pri prvom revala ale potom som s uvedomila ze je to este skoro...dnes som uz bola odolna 🙂 ale ked sa bude blizit k utorku budem aj ja nervozna...no to by bola sila . . 😀 ...ja som z liptova 😉 ....no chdievam ku Krajkovi ale na utz pojdem asi ku Gatovej ak bude robit...ona je zlata ...a necitila si aj odspodu taky divny pocit ...ja ho mam ako som zacala mat krce v podbrusku ...ked prejdu tak odspodu mam divne akoby som sa otvarala ci coalebo keby mi to slo vsetko vypadnut no divne 😒
@makovicka53 ja som si ich robila 15 a furt som revala 🙂 ja chodim ku Gatovej,ja tu babu "milujem"normalne by mi chybala 😀 ano,mam taky pocit divny...taky tlak a trochu vydute brucho,len ci si to ja vsetko nenamyslam 🙂 len ta teplota ma serka... 😒
@sijust hej? no to si ma potesila aspon nie som sama...ved prave tu citame kadeco a potom ci si aj nenahovarame 😀 .....no najistejsia je krvicka...ale co ked ta trpezlivost nie je pre mna lakava...podla mna skus testnut ale len ak chces 😉 a tebe vychadza krv na vikend vsak? preto ides v pondelok,hmm?mn to vyslo na utorok pekne.... 🙂
ahojte 🙂 kým som prečítala dnešné tri strany,čo ste zapísali,tak prešla štvrť hodinka 😀
ja som si to dnes užila na internom..prišla som tam ráno o 6.15 a odchádzala som o dvanástej 😠 😠 takže teraz dobieham pitný režim 😖
@bielalady,nemám slov na tú tvoju dr..ja už by som k nej dnes nepatrila,a ver tomu,že číslo by som tej koordinátorke odovzdala...žiadne čerenie vôd,len nech si vypočuje z úst fungovanej odborníčky,čo je to ženská neplodnosť 😠 😠 😠
@sijust,vítam ťa tu a zároveň držím palčeky,sprav testík a hotovo,bude z teba tehuľka 😉
@makovicka53,ako moja? už sa nevieš dočkať utorka,čo?
@miminkad,ako ti písala sylvestra,nehádž flintu do žita,začiatky sú vždy ťažké,ale koniec býva ten najkrajší,takže počúvaj rady odborníkov 😉 držím palčeky
@danielkabn ahojky no pkne si si ale vytrpela cooo? ja som tiez prisla domov dehydrovana z interneho ....otras ....no veru mas pravdu neviem sa dockat nejak uz nech je aspon vikend 🙂
@makovicka53,ani mi nehovor..liter som tam síce vypila,ale mna hrozne smädí,asi z tej stimulačky,síce je to fajn,ale takisto chodím čúrať,a keď som už bola 6.krát,tak ľudkovia na mňa zazerali..ale aspoň to mám z krku,už len prežiť OPU a čakať na výsledok...neboj,tebe to už rýchlo ubehne... 😉
@danielkabn nebojkaj prezili ine prezijes aj ty...najhorsie je toto cakanie...som nechcela verit babam ked to pisali ale teraz to chapem....
@makovicka53,ja viem..musím 🙂 chcem sa ťa spýtať,koľko litrov denne si vypila? ja včera 3,5 litra,dnes mám v sebe necelé tri litre,ešte mi chýba pol litra do troch 😒
@danielkabn ja ked som stimulovala snazila som sa vypit presne ako ty 3,5 L aj som to vzdy dodrzala...pila som aj po OPU a potom po ET pijem tak 2-3L vraj to staci 🙂
@makovicka53 ja uz som odpadla z toho ako tu stresujem 😀 skoda ze nejdes na krv v pondelok,sme sa mohli stretnut...
@makovicka53,ja už mám tie tri v sebe a do večera ešte pol litra dám 😀 ešte alkoholik zo mňa bude 😀 😀
@sijust,nemáš začo 🙂 nezabudni si ráno spraviť test a zajtra nás tu všetky povzbudiť 😉 😉
@sijust hlavne klud a no stres sa mi hovorii cooo? 😀 ...ked som na tom rovnako...no skoda sme mohli dat debat...
@danielkabn vyborne tak to ma byt...to staci podla mna...ked sa ma gaťová pytala kolko pijem a ja jej zabila ze vcera 3,7L tak sa smiala... 😀 ake presne info udavam 😀
@danielkabn dani,nee...ja som taka blba,ze budem cakat az do pondelka... 😀 potom dam vediet... len sa bojim,ze vsetky tie priznaky nemam z tehu,ale je mozne,ze sa mi vytvorila cista a preto mam aj teplotu... ☹
či chceš či nechceš @sijust,test ťa neminie...a neprivolávaj si niečo,čomu sama neveríš 😉
@makovicka53,no ja dúfam,že to u mňa bude stačiť,lebo ja mám PCO a teraz ma začína bolieť hlava..tak idem piť a ľahnúť si,pekný večer,papa
Ahojte,takže už to mám za sebou /hysteroskopiu/ nič mi nenašiel .Skúsili prefúknuť vajcovody boli priechodné. Na pravom vaječníku som mala malinky polyp tak ho odstránili .Zobrali vzorky zo sliznice a maternice a teraz čakať ďalšie 2 týždne .Ale keby ste vedeli ako som sa bála a dobre to dopadlo. Len teraz zistiť prečo tá pľuha sliznice nechce rásť.🙂 Doktor mi aj povedal ,že je väčšia pravdebodobnosť otehotnenia 3 mesiace keď vám prefuknú vajcovody no uvidíme . Aj to ským by som otehotnela keď sa stále so mnou mažel nerozpráva . Svokra keď sa dozvedela,že som išla na operáciu zrazu vzorná vollá mi každý deň ako mi je . Poviem Vám dosť po prefuknutí bolí brucho poriadne ani zohnúť . a zajtra už do roboty ☹ 😒
dobré ránko dievčence 😉
@majka21,ja som v pohode,akurát tak nejako inak sa cítim,som viacej nafúknutá a striedajú sa u mňa stavy tepla a zimy,a som strašne smädná,tak pijem dosť vody,včera som 4 litre 😉 a včera večer ma rozbolela hrozne hlava,ale vyspala som sa a dnes je už dobre 😉
@iculienka2376,aspoň,že to už máš za sebou,mňa brucho bolelo týždeň a to som mala aj laparku aj hystero,ale neboj,to prejde.Teraz pekne šup do keksíkovania,pretože po prefukoch je fakt väčšia šanca,hlavne,keď ich máš priechodné 😉 Rozprávať sa s tebou muž nemusí,stačí,keď urobí to,čo má 😀 😀 neboj,nejako sa to snáď urovná..držím palčeky 😉
@makovicka53,už si testíkovala znova,či nie? mám to blbé pco..no ☹ včera som to vytiahla na 4 litre,strašne ma bolela hlava,ale dnes som už v pohode,chválabohu a klopem na drevo 😀
@danielkabn ahojky no moja hlavne pit pit a pit ....a samozrejme tie tekutiny musia ist von ...silno drzim palce ...ja som testovala vcera 25 citliv ale nic..snehobiele....ale teraz ma trapi ze uz 2 den ma totalne boli brucho fest ma mrchu...chodim na wecko s malou dusickouci nenajdem na nohavickach hnusanu ....dnes som len 9 den po ET ...verim ze mi to prejde a bude dobre...fakt nechapem
@makovicka53,šak chodím aj cikať veľa,ja by som to v sebe ani neudržala 😅
to ma mrzí,dúfam,že to prejde..a že sa nakoniec ukážu dve koľajničky,kedy testovala @sylvestra,tej sa spýtaj,či nie je zavčasu 😒 držím moc palčeky

@sijust no tak to je jasne ked je zvsena tak si tehu ale ozaj ten utros vraj dviha teplotu niekde tu som to citala